Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mojo Jojo

Jestem bardzo mądry. Odpowiem na każde pytanie. Zapraszam

Polecane posty

Gość tak myślę se
dzieki

Gość Anna Bella
sliczna:)

Gość Brawurka aaaaa
mojo, powiedz mi- czy ON mnie pokocha? :(

Gość Brawurka aaaaa
:) oj fajnie by było.. ale to pewno się nie stanie..

Gość to teraz ja mam pytanie
czyli nie wiesz :D

Gość tak myślę se
mówiłam od poczatku, że jest śliczna ta jaskółka.... ehh idę spać bo jak mi odpowiesz na wszystkie pytania to już nie zajrzę w ten topic, pzdr

Gość aaaaaaaaaaaq
Mojo, co mogę zrobić aby schudnąć?.. Spróbuję cię posłuchać, zastosować się do rady.

to teraz ja mam pytanie: przeciez napisałem, ja opieram swoją wiedzę na potwierdzonych informacjach, długoletnich badaniach. Musisz się zaliczać do którejś z tych grup.

ok, to co twoje badania mowia o moim wieku (tylko prosze nie podawaj w przedziale "pomiedzy" ). Jesli twierdzisz ze wszyskto wiesz to powinienes wiedziec ile mam lat ;)

aaaaaaaaaaaq: a po co chcesz schudnąć? Przed posiłkiem każdym wypij pół litra wody mineralnej. Schudniesz, bo nie będzie ci się chciało jeść. Cudowna dieta istnieje wyłącznie w marzeniach. Najczęściej okazuje się, że to co miało być cudowne, faktycznie jest „cudaczne” i szkodliwe dla zdrowia. Najbardziej niebezpieczne są głodówki, pół głodówki i diety jednoskładnikowe. Również, długotrwałe stosowanie diet wysokotłuszczowych i warzywno - owocowych szkodzi zdrowiu. Racjonalna dieta odchudzająca dostarcza wszystkich składników odżywczych, zgodnie z normami żywienia, z wyjątkiem kalorii. Powinna stanowić wzór żywienia na przyszłość. i uprawiaj sport aktywnie. jakas jazda rowerem, albo biegi.

to teraz ja mam pytanie: Paradoks omnipotencji- to jest to co stosujesz. Proste zasady logiki do spraw, które im nie są podporządkowane. np." Skoro Bóg jest wszechmogący niech stworzy kamień, którego nie będzie w stanie unieść" cecylia-------------: myślę o samych niemądrych rzeczach ;) jak patrzę na to zdjęcie

Gość aaaaaaaaaaaq
Dziękuję Mojo:) Nie wiem czy wytrwam tym razem, lecz.. wezmę pod uwagę twoje rady.. Mam ostatnie dziś już pytanie, (bo muszę wykompać się i wyspać do szkoły:)).. Twój znak zodiaku.

Gość ksnckdlavbfj
Ja mam pytanie: Skoro kolory to tylko złudzenie optyczne to dlaczego bledną (np w praniu)???

jest zbyt lekka jej waga to od 10-60 gram w zalezności od gatunku. Chyba, że Monty Python ci powie inaczej...

ja nie pytam o to co stosuje ale o moj wiek. Spojrz na temat topicu i zawarte w nim zdanie "Odpowiem na kazde pytanie". Uscislij temat topicu jesli nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie (albo strzelaj, moze dobrze trafisz :D)

ksnckdlavbfj: kolory są długości.ą fali elektromagnetycznej a bledną ponieważ zmienia się ich skład widmowy co powoduje jej Achromatyczność czyli bezbarwność w rozumieniu braku dominanty jakiejkolwiek barwy. Wiec widzisz ją jako bardziej białą. aaaaaaaaaaaq: Lew

to teraz ja mam pytanie: umiem odpowiedzieć na każde pytanie, ale chce żeby odpowiedż była prawidłowa. Z prawdopodobieństwem 95% jesteś z przedziału 15-29 lat.

Odpowiedz bledna :D Nie mam wiecej pytan :D

Gość ksnckdlavbfj
co to znaczy, że zmienia się skład widmowy??

Odpowiedz bledna Nie mam wiecej pytan :D

ksnckdlavbfj: to zarejestrowany obraz promieniowania rozłożony na częstotliwości, długości fali lub energie, które zostało wyemitowane albo weszło w kontakt z analizowaną substancją, przeszło przez nią lub zostało przez nią odbite. Widma są w stanie dostarczyć szeregu cennych informacji o analizowanej substancji. Prościej: to taka pozioma tęcza z pionowymi barwami, na których pojawiają się czasem takie czarne pionowe pasy, dzięki temu można stwierdzić z czego się składa dany obiekt, jaki ma kolor etc. To, że zmienia się skład widmowy tzn., że jest inne rozłożenie tych czarnych pasów.

Gość davetch
Moje jojo aleś ty mundry jestes łojłojłoj

Gość mikulaka
Wg mnie, mądry jest! A po za tym, ma fajne riposty. A to świadczy o intelekcie. I w dodatku można się dowiedzieć kilku ciekawostek, mnie interesują podobne, ogólnie fajny topik. Pozdrawiam Cię Mojo Jojo (i szczerze podziwiam, jeśli nie wiedzę, to na pewno intelekt!)

Gość madam
Mojo Jojo!!!!! Kocham Cię.

Gość jesteś jeszcze
:( bo chcę wiedzieć czy mam szansę u jednego gostka, on ma dziewczynę, ale to świeża sprawa, jeszcze nie wiadomo jak im sie ułoży