Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mojo Jojo

Jestem bardzo mądry. Odpowiem na każde pytanie. Zapraszam

Polecane posty

Gość mmmary lu
a jakiej cechy u kobiet najbardziej nie lubią mężczyzni?

Gość moj chyba też
i skąd wiedziałeś że jestem kobietą ?

Gość jak stać się tak mądrym jak ty
???

Gość ewilina dob
a odpowiedz na moje pytanie mi kim byli moi dziadkowie?

hmhmhmhmhmhm: no to lepiej nie zostawaj tym pisażem, bo nie wyzyjesz. Nikt nie kupuje wartościowych książek... mmmary lu: zmienności moj chyba też: juz mówiłem, że wiem wszystko :) Poznałem po charakterze pisma. jak stać się tak mądrym jak ty: trzeba dużo czytać i nauczyć się internetu na pamięć. Powodzenia

Gość cloudysky
czy nauka angielskiego w czasach gdy prawie każdy go zna ma jeszcze jakiś sens?

cloudysky: oczywiście, że ma. to tak jakby nie uczyć się polskiego, bo wszyscy go znają. tylko jak się z nimi dogadasz?

Gość helenka wiosenna
a powiedz mi czy wygram w tym roku totolotka grajac systematycznie jesli tak to ile moge wygrac?

Gość olooko
a powiedz ile mam lat??

Gość cloudysky
ale mi chodziło o takie dogłębne studiowanie angielskiego, po co sie męczyc nad gramatyką jak jedyną korzyścią będzie mozliwość pracy w szkole bo w pracy innego rodzaju wystraczy przecietna znajomość ęzyka a nie historia literatury wiktoriańskiej

Gość hmmmm.................
jak mam na imię?

Gość jajajajajaj
podaj jeszcze numery totka tak by wygrac

dlaczego jestem jaka jestem?taka pojebana i why zycie mnie tak zkrzywdzilo przecie to niesprawiedliwe ze jestem taka madra i inteligentna ,mam ambicje ale przez to ze mieszkam w tak porabanym miescie i otaczaj mnie same sepy nic mi sie nie udaje? ;) :P

Gość a moze frytki do tego
w totka gra sie bardzo latwo i masz az 50% szans na wygranie albo wygrasz albo nie:classic_cool:

prawdopodobieństwo trafienia w jednym losowaniu 6 to 1:2690 czyli 0,037%. . kokosowy john: jak chcesz być tak dokładny to jest tyle rodzajów jaskółek:Do rodziny należą następujące podrodziny, rodzaje i gatunki: * Podrodzina: jaskólniki (Pseudochelidoninae) o Rodzaj: Pseudochelidon + jaskólnik czerwonooki (Pseudochelidon eurystomina) + jaskólnik białooki (Pseudochelidon sirintarae) * Podrodzina: jaskółki (Hirundininae) o Rodzaj: Tachycineta + nadobniczka drzewna (Tachycineta bicolor syn. Iridoprocne bicolor) + nadobniczka namorzynowa (Tachycineta albilinea) # nadobniczka białorzytna (Tachycineta albilinea stolzmanni syn. Tachycineta stolzmanni) + nadobniczka zielonobiała (Tachycineta albiventer) + nadobniczka błękitna (Tachycineta leucorrhoa) + nadobniczka biało-niebieska (Tachycineta leucopyga) + nadobniczka białoskrzydła (Tachycineta thalassina) + nadobniczka modroskrzydła (Tachycineta cyaneoviridis) + nadobniczka złotawa (Tachycineta euchrysea) o Rodzaj: Phaeoprogne + jaskółczak brunatny (Phaeoprogne tapera syn. Progne tapera) o Rodzaj: Progne + jaskółczak modry (Progne subis) + jaskółczak kubański (Progne cryptoleuca) + jaskółczak antylski (Progne dominicensis) + jaskółczak białobrzuchy (Progne sinaloae) + jaskółczak szarogardły (Progne chalybea) + jaskółczak widłosterny (Progne modesta) # jaskółczak południowy (Progne modesta elegans syn. Progne elegans) # jaskółczak klifowy (Progne modesta murphyi syn. Progne murphyi) o Rodzaj: Notiochelidon + jaskółeczka płowobrzucha (Notiochelidon murina) + jaskółeczka niebiesko-biała (Notiochelidon cyanoleuca) # jaskółeczka patagońska (Notiochelidon cyanoleuca patagonica syn. Notiochelidon patagonica) + jaskółeczka rdzawogardła (Notiochelidon flavipes) + jaskółeczka czarnogłowa (Notiochelidon pileata) o Rodzaj: Atticora + jaskółeczka białopręga (Atticora fasciata) + jaskółeczka obrożna (Atticora melanoleuca) o Rodzaj: Neochelidon + jaskółeczka mała (Neochelidon tibialis) o Rodzaj: Alopochelidon + jaskółeczka rudogłowa (Alopochelidon fucata) o Rodzaj: Stelgidopteryx + wodówka północna (Stelgidopteryx serripennis) # wodówka jukatańska (Stelgidopteryx serripennis ridgwayi syn. Stelgidopteryx ridgwayi) + wodówka południowa (Stelgidopteryx ruficollis) o Rodzaj: Cheramoeca + chera australijska (Cheramoeca leucosterna) o Rodzaj: Riparia + brzegówka mała (Riparia paludicola) + brzegówka malutka (Riparia congica) + brzegówka (Riparia riparia) # brzegówka azjatycka (Riparia riparia diluta syn. Riparia diluta) + brzegówka obrożna (Riparia cincta) o Rodzaj: Phedina + smugówka malgaska (Phedina borbonica) + smugówka kongijska (Phedina brazzae) o Rodzaj: Pseudhirundo + jaskółka szarorzytna (Pseudhirundo griseopyga) o Rodzaj: Ptyonoprogne + jaskółka skalna (Ptyonoprogne rupestris syn. Riparia rupestris, Hirundo rupestris) + jaskółka płowa (Ptyonoprogne obsoleta) + jaskółka blada (Ptyonoprogne fuligula) # jaskółka mała (Ptyonoprogne fuligula pusilla syn. Ptyonoprogne pusilla) + jaskółka brunatna (Ptyonoprogne concolor) o Rodzaj: Hirundo + dymówka (Hirundo rustica) # dymówka amerykańska (Hirundo rustica erythrogaster syn. Hirundo erythrogaster) + jaskółka rdzawogardła (Hirundo lucida) + jaskółka angolska (Hirundo angolensis) + jaskółka pacyficzna (Hirundo tahitica) # jaskółka indyjska (Hirundo tahitica domicola syn. Hirundo domicola) # jaskółka sundajska (Hirundo tahitica javanica syn. Hirundo javanica) # jaskółka australijska (Hirundo tahitica neoxena syn. Hirundo neoxena) + jaskółka białogardła (Hirundo albigularis) + jaskółka rudoczelna (Hirundo aethiopica) + jaskółka rdzawogłowa (Hirundo smithii) # jaskółka drutosterna (Hirundo smithii filifera syn. Hirundo filifera) + jaskółka długosterna (Hirundo atrocaerulea) + jaskółka modra (Hirundo nigrita) + jaskółka białoskrzydła (Hirundo leucosoma) + jaskółka białosterna (Hirundo megaensis) + jaskółka rdzawa (Hirundo nigrorufa) + jaskółka przylądkowa (Hirundo dimidiata) + jaskółka kreskowana (Hirundo cucullata) + jaskółka abisyńska (Hirundo abyssinica) + jaskółka rdzawobrzucha (Hirundo semirufa) + jaskółka moskitowa (Hirundo senegalensis) + jaskółka rudawa (Hirundo daurica) # jaskółka tropikalna (Hirundo daurica domicella syn. Hirundo domicella) # jaskółka cejlońska (Hirundo daurica hyperythra syn. Hirundo hyperythra) # jaskółka wyżynna (Hirundo daurica melanocrissa syn. Hirundo melanocrissa) # jaskółka śródziemnomorska (Hirundo daurica rufula syn. Hirundo rufula) + jaskółka modrogłowa (Hirundo striolata) + jaskółka rdzaworzytna (Hirundo rufigula) + jaskółka koroniasta (Hirundo preussi) + jaskółka andyjska (Hirundo andecola) + jaskółka drzewna (Hirundo nigricans) + jaskółka czerwonomorska (Hirundo perdita) + jaskółka towarzyska (Hirundo spilodera) + jaskółka rdzawoszyja (Hirundo pyrrhonota lub Petrochelidon pyrrhonota) + jaskółka jaskiniowa (Hirundo fulva lub Petrochelidon fulva)) # jaskółka teksaska (Hirundo fulva pelodoma syn. Hirundo pelodoma, Petrochelidon fulva pelodoma) # jaskółka obrożna (Hirundo fulva rufocollaris syn. Hirundo rufocollaris, Petrochelidon fulva rufocollaris) # jaskółka kubańska (Hirundo fulva cavicola, Petrochelidon fulva cavicola) + jaskółka brązowoskrzydła (Hirundo fluvicola) + jaskółka aborygeńska (Hirundo ariel) + jaskółka leśna (Hirundo fuliginosa) o Rodzaj: Delichon + oknówka (Delichon urbica) + oknówka azjatycka (Delichon dasypus) + oknówka nepalska (Delichon nipalensis) o Rodzaj: Psalidoprocne + żałobniczka równosterna (Psalidoprocne nitens) + żałobniczka górska (Psalidoprocne fuliginosa) + żałobniczka białogłowa (Psalidoprocne albiceps) + żałobniczka czarna (Psalidoprocne pristoptera) # żałobniczka zielonawa (Psalidoprocne pristoptera blanfordi syn. Psalidoprocne blanfordi) # żałobniczka smolista (Psalidoprocne pristoptera holomelaena syn. Psalidoprocne holomelaena) # żałobniczka białoskrzydła (Psalidoprocne pristoptera mangbettorum syn. Psalidoprocne mangbettorum) + żałobniczka oliwkowa (Psalidoprocne oleaginea) + żałobniczka brunatna (Psalidoprocne antinorii) + żałobniczka szaroskrzydła (Psalidoprocne petiti) # żałobniczka stalowa (Psalidoprocne petiti chalybea syn. Psalidoprocne chalybea) + żałobniczka lśniąca (Psalidoprocne orientalis) + żałobniczka widłosterna (Psalidoprocne obscura)

Gość a moze frytki do tego
primo w totka to jest 1 do prawie 14 milionow a te jaskolki to wkleiles bo nie uwierze ze sam to pisales

jajajajajaj: 1, 2, 3, 4, 5, 6,- prawdopodobieństwo dla wszystkich kombinacji jest identyczne. ItsOnlyMexx_20: może jestes przemądrzała?

Gość tak myślę se
że jaskółka pacificzna to musi być śliczna....

Gość potrzebuję projekt
poig 8.1, gdzie go mozna znaleść :P

Gość tak myślę se
a możesz znaleźć mi zdjęcie jaskółki pacyficznej? prosze

Gość to teraz ja mam pytanie
jaka jest marka komputera na ktorym pracuje teraz?