Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minisiston

Kto stosuje minisiston??

Polecane posty

Gość Minisiston

Jestem ciekawa jak oceniacie te pigolki?? Jak sie po nich czujecie i czy jestescie zadowolone... Jestem w trakcie wybierania pigolek i zastanawiam sie nad nimi... dobrze robie wybierajac je??

Gość Minisiston
czekam... czekam... moze teraz ktos??

A jak usłyszysz, że źle, to odstawisz? Przecież pigułki dobiera Tobie lekarz. Jeżeli nie masz uciążliwych skutków ubocznych lub nie ma oficjalnych badań potwierdzających wątpliwość leku, to po co wątpliwości?

Gość Minisiston
Jak uslysze, ze maja nienajlepsze opinie to sie na nie nie zdecyduje... Lekarka zapytala jakie chce pigolki, ja nie wiedzialam jakie to dala te, na probe. Nigdy o nich nie slyszalam dlatego pytam...

Pigułki odstawia się w trakcie opakowania tylko w przypadku niebezpiecznych skutków ubocznych. Obserwuj siebie, bo cudze opinie dotyczące samopoczucia są dla Ciebie nieistotne. Zajrzyj na stronę producenta, poproś lekarkę o jakieś materiały informacyjne (ale nie reklamowe), poszukaj w necie miarodajnych artykułów. Jeżeli nie znajdziesz naukowych wątpliwości na temat tabletek i będziesz je dobrze tolerować - nie widzę powodu, by je zmieniać. Przy czym ważniejszy jest punkt drugi - na temat różnych tabletek badacze miewają różne opinie, a i tak najważniejsza jest praktyka.

Gość gosiaczekrrrrrr
ja go kiedys bralam:) ale chyba malo osob go bierze bo nic o nim nie slychac na mnie chyba dzialal dobrze... ile on teraz kosztuje??? bo kiedys pamietam to na poczatku kosztowal w mojej aptece 22 a potem wzrosl do28zl

Gość minissssssssssiston
czy jest on wycofany????? ktos wie? trudno go dostac w aptekach brakuje!!!!!

Gość minissssssssssiston
wycofali go???