Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek214235

Moja zona jest utrzymanką

Polecane posty

Gość darek214235

Dwa lata temu wraz z żoną znaleźlismy sie w trudnej sytuacji finansowej, miellismy mase długów do spłacenia i po długich rozważaniach doszliśmy wspólnie do wniosku, że moja zona podejmie prace w agencji towarzyskiej. W ostatniej chwili jednak stchórzyłem i powiedziałem jej żeby lepiej znalazła sobie jakiegos sponsora bo to mniej obciązy jej psychikę i zawsze będzie mogła z tym zerwać. Było to dla mnie trudne tak po prostu oddac swoja kobiete innemu facetowi ale nie było wyjścia. W końcu żona wybrała sobie najbardziej odpowiadającego jej faceta a on zaproponowal jej 3 tysące miesięcznie w zamian za sponsoring. Dla nas to był wtedy majątek. Spotkania odbywały się przeważnie u nas w mieszkaniu bo on był zonaty. Może to dziwnie zabrzmi ale wyglądało to tak, że facet przychodził do nas do mieszkania, ja robiłem naszej trójce to znaczy mnie, jemu i zonie kawkę, potem gadaliśmy, żartowaliśmy, czasem oglądali telewizję a po pół godzinie, godzinie czasem więcej oni jakby nigdy nic szli na góre do sypialni i robili swoje. Na początku było to dla mnie dziwne ale z czasem przywyczaiłem się i nawet zaczeło mnie to kręcic tym bardziej, że on zapytał pewnego razu czy nie zrobilibyśmy tego w trójkę. Zgodziliśmy się i było całkiem przyjemnie. Od tamtej pory zona miała jeszcze 4 sponsorów, spłacilismy naturalnie długi, odłozyliśmy niemała gotówkę i dzięki temu żyjemy na wysokim poziomie. W tej chwili zona ma trzech sponsorów a ja przyzwyczaiłem się do tej sytuacji i nie przeszkadza mi to. Myslimy jednak o dziecku i nie wyobrazam sobie aby wtedy żona dalej to robiła. Problem w tym, że przywyczailiśmy się do zycia na pewnym poziomie i teraz trudno z tego zrezygnować. Stoimy więc przed wyborem albo dzieci i rodzina albo dalsze wygodne zycie. Niestety mojej zyonie wydaje się, ze mozna to połaczyć ale dla mnie to niemozliwe.

Gość ytyryy
rety jeśli to prawda, to jest to OBRZYDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no to ja ci doradzę
zróbcie se czwórkę młodych i od każdego sponsora podwyżka , jakieś 3000 od łebka na alimenty. zyć nie umierać, a jak spłodzicie se dziewczyny, to interes będzie kwitł z pokolenia na pokolenie

Gość darek214235
Tak wiem, że to chore a poniewaz chciałbym załozyć rodzine i miec dzieci to nie wyobrażam sobie, że będzie to robiła dalej. Niestety zrezygnowanie z tego jest trudniejsze niz początkowo myslałem. To znaczy dla mojej zony jest to trudne bo chyba przywyczaiła się za bardzo do tych pieniędzy i tego stylu zycia. w każdym razie będe się starał ja z tego wyciągnąć.

Gość wiśta wio
Oboje macie zryte berety :o

moje zdanie jest takie: jezeli chcesz miec dziecko i zona takze to zerwijcie z tym mozecie znalesc inna prace jest tego duzo i to takze dobrze platna

Gość darek214235
28 i 24

no super, nie ma co.......... czego to ludzie dla kasy nie zrobią- jeszcze rozumiem biedę że az piszy- ale z przyzwyczajenia do \"pociomy życia\" chlopie a co masz na mysli mówiąc poziom?? ale rada jest- poprostu teraz przez pare lat ty możesz być utrzymankiem- jest sporo kobiet w dojrzaym wieku...... to dopiero będzie poziom życia- mówię ci- żyćnie umierać

Gość darek214235
Moim zdaniem to własnie optymalny wiek. Na co tu czekać. Najbardziej boje się, że żona zajdzie w ciąże a mimo to nie zerwie z tym co robi. Nawet mnie to keci ale z drugiej strony to chore i nie chcę żeby moje dzieci miały taki przykład a przeciez dziecaki wiele spraw bardzo szybko łapią prawda?

Gość darek214235
Ike masz rację teraz tego żałuje bo w sumie to był mój pomysł a ona się zgodziła. w tej chwili jest odwrotnie ja chciałbym to zakończyć a zona nie za bardzo chce :o

Gość kicia na patyku
no niby prawda:( co racja to racja.....

i jeszcze jedno- skoro już sobie pozwalacie na tyle...... zacznij nazywać rzeczy po imieniu- twoja żona jest kurwą a ty skoro na to pozwalasz i żyjesz z tych pieniędzy- najwyczajniej w świecie alfonsem - "sponsor" "utrzymanka" dobre sobie....... jak zaczniecie nazywać stan prawdziwy tak jak trzeba to może zmądrzejecie

Gość to chore ja nie wierze
to niemozliwe sa tacy ludzie

Gość darku
kup sobie kurę, niech ci zniesie jaja bo własnych ci brak

Gość shitfuck
czyli zona jest regularna dziwka

Gość darku
kup sobie kurę, niech ci zniesie jaja bo własnych ci brak

wiesz - gdybym to a była taką żoną to mój mąz poprostu zamknął by za sobą drzwi i tyle- i nawet bym mu się nie dziwiła

Gość kolejny świetny topik
współczuję szkoda, że nie poczytałeś o konsekwencjach kurestwa w książkach od resocjalizacji i psychologii niestety wyjście z tego jest równie trudne jak wyjście z narkotyków itd.

Gość janusz ochoczy
Nie bądż wulgarna dziewczyno. Kurwa to stoi przy drodze a ona z tego co pisze Darek sama wybiera sobie klientów.

Gość robić sie nie chce do żonka
dupy daje a mężuś żyje wygodnie. Nie wyobrażam sobie takiego życia :-o

ej sorry ale ja tu czegos nie kapuje!!!jak facet moze sie zgodzic zeby jego laske a wlasciwie zone dymalo trzech innych?Nie wyobrazam sobie w jakie klopoty wpadliscie finansowe ale wg mnie ponizacie sie przez cos takiego.....Jasne jeszcze trojkaty sobie robicie no extra po prostu!!!ta twoja zeno tez niezla ze sie tak w to wkrecila!!!sorry ale ani ty jej ani ona ciebie nie kocha!!ona jak chciala dawac dupe za kase mogla pracowac w agencji towarzyskiej a nie wychodzic za maz,a jak kreci to ciebie to alfonsem mozesz byc albo nie wiem co tam jeszcze a nie rodzine zakladac!!!za nic bym w takim zwiazku nie chciala byc!!!!!!!!

darku kup sobie kurę, niech ci zniesie jaja bo własnych ci brak :D :D