Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek214235

Moja zona jest utrzymanką

Polecane posty

Gość sten
ja ze swoja zona i naszym przyjacielem uprawiamy seks w trojkacie juz wiele lat, dla przyjemnosci oczywiscie. Nie widze wtym nic zlego, ani nienormalnego - jesli wszyscy z nas to akceptuja i nam sie podoba. Lubie patrzec jak ona sie podnieca podczas pieszot, a nie widze tego tak wyraznie jak sam ja pieszcze. Na pewno jest podniecajace i mile jak ja adoryje inny mezczyzna, a i dla niej jest o wiele wiecej doznan, kiedy cztery dlonie ja pieszcza i dotykaja. Nigdy nie kochalismu sie jednoczesnie analnie i w pizdunie, zawsze jak jeden z nas ma wlozonego w nia bacika, drugiemu ssie. A najfajniej jest kiedy sobie chodzi po mieszkaniu bez majtek, w przezroczystych ciuszkach, bez staniczka i kusi.....

Gość sten
fajno jest

Gość crab
jeśli aż tak chcesz mieć dzieci i ZDROWĄ rodzinę to zostaw tą kobietę. znajdź zdrową matkę. oboje popełniliście błąd, oboje poniesiecie tego konsekwencje. twoja kobieta jest głęboko nieszczęśliwa, jeśli dostawanie pieniędzy za ciało wg niej jej wystarcza. ona nawet samej siebie już nie kocha w takiej sytuacji. terapia albo zostaw ją. nie szanowałeś jej i ona teraz się nie szanuje. dobrze, że chociaż chcesz naprawić swój błąd. jeśli Ciebie kocha to zostawi pieniądze, prawda? może Ciebie nienawidzić za to, co jej zaproponowałeś. może kłamać, że jej tak dobrze, i teraz mści się na sobie i na Tobie odmawiając pomocy. idźcie oboje najlepiej do psychologa pierwszego kontaktu !

Gość qa
Jeśli ma Twoja żona sponsora, to Ty możesz mieć kochankę, która Ci dziecko może urodzić. Dostajesz kasę od żony, to chyba stać Cię będzie .