Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie kretynka

Kupiłam suknie pol roku wczesniej, a teraz..

Polecane posty

Gość ale ze mnie kretynka

żałuje. :( po pierwsze kupilam uzywana suknie z firmy madonna, pol roku wczesniej, mialam okazje, bo suknia nie ejst nic zniszczona, stan idealny, ale teraz nawet w nia nie wejde, przytylam 5 kg, a suknia jak kupowalam to byla na styk, w dodatku nic mi w niej nie pasuje :( kurde co mam robic, sprzedac jak najszybciej i kupic nowa? chcialabym , ale kto sprzedal tak szybko suknie. kretynka ze mnie wiem, w dodatku w goracej wodzie kapana.

Gość vibi
kup nowa a pozniej martw sie zeby sprzedac.pozycz forse jesli nie masz

Gość vibi
bzdura. nie przejmuj sie tym wcale. grunt zebys miala dobre samopoczucie. pieniadze nie sa najwazniejsze . ktos ci pewnie pozyczy.

Gość to moze postaraj sie
schudnac? :P i tak podobno w ostatnich 2 tyg. przed slubem sie chudnie sporo wiec moze bedzie dobrze. ale jesli wolisz nie ryzykowac to kup drugą, a później sprzedasz obie. możesz już zacząc sprzedawac ta co masz. może akurat ci się uda. jeśli suknia chodliwa to pójdzie odrazu. ja mam slub w sierpniu i teraz kupilam uzywaną. i to bez przymierzania! bez oglądania! w życiu żadnej sukni slubniej nie miałam na sobie! wiem, że to głupie do potęgi ale zaryzykowałam.

Gość Misiaczka82
ale ze mnie kretynka> sluchaj, wcale nie kretynka, suknia sie trafila wiec wzielas, a te kilka kilogramow w przypadku takich obcislych sukienkek robia roznice, wez sie za diete, i moze jakies cwiczenia, patrz czy sa rezultaty, nio i jak nie bedzie, to rozejrzysz sie za inna suknia. A co w ogole za model kupilas, ile kosztowala?? Zycze powodzenia

Gość nicola76
nie jestes sama...ja zrobilam dokladnie to samo...wejde w suknie, ale z wcisnietym zoaladkiem w kregoslup, haha..i tez mi sie juz nie podoba..a tez z Madonny, pronovias

Gość nicola76
lorna a ty?

Gość nicola76
haha, to bardzo podobne:)

Gość nana_b_b
nicola 76 - a ja własnie zastanawiam sie nad kupnem LORNY :) a jaki masz kolor i rozmiar? i co Ci sie juz w niej nie podoba?

Gość nicola76
rozmiar 85-68-90, kolor ivory - kremowy...co mi sie w niej nie podoba...to,ze jest torche za ciasna w pasie, haha..a tak to jest ok, mojej rodzince sie baaardzo spodobala i mama ma mi oddac ja do krawcowej aby poszerzyc troche w pasie.. Powiem ci tak...jak ja przymierzalas i ci jest w niej wygodnie to bierz, bo jest b.ladna suknia i ladnie sie uklada,ale powiem szczerze wg mnie jest to model tylko na szczuple dziewczyny bez brzuszka

Gość nicola76
haah...mnie moja tez sie wydaje teraz za krotka..buty mi widac, co juz mi sie nie podoba...tez sie zastanawiam nad sprzedaza..