Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jajaja09

błagam pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam taki problem czy ktoś moze mi napisać bibliografie ksiązki Żona Modna i Magbet bardzo wazne moze ktoś ma je w domu trzeba mi cos takiego: Zapolska Gabriela: Moralność pani Dulskiej, Państwowy Instytut Wydawniczy, Warszawa 1992, ISBN 83-06-02242-2.

Gość mezalians3
Czyś ty zupełnie zgłupiał, człowiecze??? BIBLIOGRAFIE ??? Makbeta??? O Zapolskiej nie słyszałaś? W której klasie szkoły specjalnej jesteś???

Szekspir Wiliam. Makbet. Wrocław: Zakład Narodowy im. Ossolińskich, 1970. Ja mam tę książkę. Lecz ty możesz mieć inne wydanie, a co za tym idzie inną bibliografię. Stworzenie opisu nie jest trudne. Z pewnością sobie poradzisz.

słyszałam potrzebna mi jest bibliografia maturalna a nie mam tych ksiązek a wydawnictwo i reszta jest wlasnie w nich:(

Gość Nałęczowiankę
Bibliografia – to uporządkowany spis dokumentów wg pewnych kryteriów, spełniający określone zadania informacyjne (w praktyce często stosowanych jednocześnie). Bibliografia to lista wszystkich dokumentów mających związek ze specyfikowanym oprogramowaniem, w tym wszelkiego rodzaju dokumentacja, podręczniki, literatura na temat używanych narzędzi i opisy stosownych norm Zacznijcie od definicji i przestańcie zajmować się tym nieukiem

nie jestem nieukiem mam same 4 prawie tylko poprostu nie mam tych ksiązek w domu a są mi potrzebne ja tylko poprosilam o pomoc

w sumie moge ale teraz jakos sie wzielam do pisania i tych dwoch ksiązek brakuje i myslalam ze moze ktos ma bo księgarnie pozamykane juz i moze akurat by mial czas podac mi te dane. dziękuje z góry

kurcze i tak to jest jak sie robi wszystko na ostatnią chwile moglam kupic prace jak wiekszosc osob i miec z głowy;(