Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpieniem jestem

Odebrać życie zwierzęciu?

Polecane posty

Gość cierpieniem jestem
chciałabym żeby życie było sprawiedliwe, żeby rzeczywiście tacy debile zostali ukarani, ale szczerze to niekoniecznie w taki sposób :(

Gość WKURZONAAA.A.A.A.
slucham? co znaczy nie tak latwo? jak mozesz spokojnie siedziec na dupie ??? pytam sie? sa lecznice ktore maja dyzury calodobowe, przeciez tu liczy sie czas

Gość teraz bez
postepowanie autorki topiku to szczyt glupoty, bezmyslnosci, samolubstwa i okrucienstwa !!!!!!!!!!! 😡 wyobrazasz sobie dziecko, jak ty bys cierpiala majac polamane kosci i bog wie co jeszcze i nikt be cie nie wzial do lekarza? bo ci bedzie kotka szkoda jak go uspia, bla bla bla :P bez sie w garsc kobito, zawiez kota na uspienie i wydoroslej.

Gość WKURZONAAA.A.A.A.
boze kobieto co ty wyprawiasz ? zadzwon do waszego TOWARZYSTWA OPIEKI NAD ZWIERZęTAMI i poproś ich aby zabrali kota do weterynarza jak ty nie mozesz, zrób cokolwiek nie czekaj na jutro

Niezłą męczarnie zafundowałaś kotu. Natychmiast po wypadku powinnaś iść z nim do weterynarza.Prawda jest taka,że koty są dość wytrzymałe i nawet jeśli sprawa wygląda tragicznie to często przy pomocy weterynarza udaje im się z tego wyjść. Jeśli nie stac Cię na weterynarza to nie powinnaś mieć zwierzęcia.Rozumiem,że chodzi o koszty,bo innego wyjaśnienia dla takiego olania sprawy nie widzę.Skazałaś kota na niewyobrażalne cierpienie i na Tobie będzie spoczywać wina za jego śmierć,niestety. Pewnie,uśpienie jest tańsze niż leczenie,heh. Sama mam kotkę,wypuszczam ją ,bo więzić ją w domu nie mam serca.Wolę żeby żyła sobie pełnią życia krócej niż żeby przeżyła 20 lat w mieszkaniu. I rozumiem,że skoro nie stać Cię na leczenie to nie było Cię stać na sterylizacje/kastracje?I Twój wychodzący kot płodzi całą mase kolejnych kocich nieszczęść. Eh,ludzie,ludzie...

Ja nie rozumiem, rozważasz uśpienie zwierzaka, patrzysz na jego cierpienie i zastanawiasz się jak będziesz cierpieć po jego uśpieniu .......a u weterynarza nie byłaś.

"chciałabym żeby życie było sprawiedliwe, żeby rzeczywiście tacy debile" Pech chciał,że w tej chwili Ty jesteś,jak to nazywasz,debilką.Nie pomagasz cierpiącemu zwierzęciu,Twoje postepowanie jest gorsze niż tego przypadkowego faceta,który kota potrącił :|

Gość WKURZONAAA.A.A.A.
wpisz w przeglądarce intenetowej: TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZETAMI(i miasto z którego-lub obok ktorego mieszkasz) znajdź stronę TOZU bądź kontakt i koniecznie zadzwoń !!!

Gość teraz bez
bezdenna debilka co sie jeszcze nazwala "cierpieniem jestem" :P od poltora tygodnia torturuje fizycznie kota, ktorego tak strasznie kocha.

Gość i jak tam kot
:o

Gość gupia szmataaa

na początku topiku Ci współczułam a teraz wiesz co robie? wkurwiona jestem na Ciebie i żal mi tego Kotka, że ma taką poje.baną Panią. Kot miał wypadek a ty nie poszłaś do weterynarza bo mamusia odradziłą? To mamusia widzę że też niczego sobie. Ja gdyby COKOLWIEk działo się z moim pieskiem, od razu leciałabym do weta. Tak kochasz tego kotka? wiesz co Ci powiem? jak nie da sie go odratować to tylko i wyłącznie wina twoja i twojej mądrej mamusi :O ożesz kur.wa jaka tępa głowa wrrr :O

czytalam ten topik od poczatku...... nie ma az takich glupich ludzi i to jest prowokacja ( ta wersje uznaje za oficjalna i nie chce sie mylic)