Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marooolllaa

Wrocilam zalamana ze sklepu

Polecane posty

najlepiej po prostu na ekspedientki nie zwracać uwagi, a jednocześnie pamiętać, że po pierwsze, jej płacą za to, żeby była uprzejma, a po drugie płacą za to, żeby sprzedała/wcisnęła jak największą ilość rzeczy. Jak się o tym pamięta, to spokojnie mozna je sobie zignorować z tymi minami i fochami :)

Gość kawa czasem pomaga
wiem, jestem dziwna ale kiedyś nie wytrzymałam w sklepie ekspedientka wciskała klientce kostium, który był ewidentnie na nią za skąpy. żakiet za kusy, marszczył się z tyłu, a spodnie - szkoda gadać. W dodatku kolor zupełnie nie pasował tej dziewczynie - piaskowe beże dla bladej blondynki :O Flaki mi się przewracały w środku i nie wytrzymałam Wypaliłam tej ekspedientce :Hasło dnia - zarobić za wszelką cenę? a tej dziewczynie: proszę pani - ten kostium niestety jest za mały, prosze go nie brać. I wyszłam. nie wiem co się działo dalej...

Gość wielka głowa
Ja nie wiem, gdzie wy macie takie przygody. Ja mam 29 lat, wiec może już wyrosłam z wieku, gdzie sie tak człowiek przejmuje, kto jak na niego patrzy i nie widze tego - ale jak wchodzę do sklepu, to nie zauwazam, zeby ktoś sie na mnie krzywo patrzył. Na zakupy zawsze chodzę ubrana wygodnie, w sportowych butach, niewymalowana. Wchodzę, oglądam szmaty, mierze albo i nie, zalezy co chcę kupić, idę do kasy, a tam stoi sprzedawczyni czy sprzedawca, zwykle z zadowolonym wyrazem twarzy, czasem obojetnym, ale jeszcze mi sie nie zdarzyła skwaszona mina. Czasem się nawet z nimi pozartuje. Moze wy troszke przewrazliwione jesteście ?

jeżeli czyta to młodzież (bo obserwuję takie dziewczyny codziennie na ulicy), to- dziewczyny drogie bądźcie bardziej krytyczne w stosunku do siebie i nie katujcie cudzych oczu za ciasnymi rurkami bo wyglądacie komicznie, nieestetycznie, śmiesznie, tragicznie. Dobierajcie ciuchy do figury bo sobie krzywdę robicie. Opięte i wystające wałeczki nie sa sexy- a jak brakuje wam wyobraźni to powiem, ze wyglądacie jak szynka wielkanocna.

Uwielbiam zwiedzać sklepy, jednak nastrój nieco mi się psuje podczas wizyty w przymierzalni. Heh, teraz to ubrania szyją na ludzi niewymiarowych, moim zdaniem - bez krągłości tam, gdzie trzeba. Ostatnio kupiłam sobie parę bliuzeczek zapinanych na guziczki - i miałam dylemat, czy wiąć w moim rozmiarze, abe przyciasną w biuście, czy dobrą w biuście, ale wiszącą wszędzie indziej jak na wieszaku. Wybrałam opcję pierwszą i teraz musze uważać na wszelkie ruchy.:)

A tak swoją droga, to nie każdy rodzi się z dobrym smakiem i potrafi dobrac sobie ubiór do sylwetki i kolorystycznie. Ja tak właśnie mam, ale innych to obiektywnie ocenić potrafię.:P Dziwne to jest. Czy też tak ktoś ma?