Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marooolllaa

Wrocilam zalamana ze sklepu

Polecane posty

Gość przedwczoraj na zakupach
doceniam i podziwiam zaparcie z jakim dbasz o to, by moje zakupy były udane, zebym dobra sukienke kupiła, naprawdę. Jesteś super, Doprawdy Gdzie mi do ciebie...

Ja tez uwielbiam zakupy, ale najlepsze sa te nieplanowane...nigdy nie kupiłabym niczego przez net: z powodu braku zaufania (allegro), róznice w razmiarówkach, niemoznośc oceny, czy ta rzecz w ogóle do mnie pasuje, niemoznośc oceny co do jakości materiału czy wykończenia :)....

skoro o ciuchach, to przynajmniej jest okazja, żeby się zapytać, czy ktoś zna firmę produkującą właśnie ubrania dla hmmm...dzieci szczuplejszych niż przewiduje ustawa?

Haris : akuku, też byłam i nie bylo spodni, które z mojego potomka nie spadałyby :(

Gość hmmmm ....................
Ja kocham zakupy .... Choć fakt, że dzisiaj to sztuka .... Jak ten kolor, to nie fason, jak fason, to nie ten rozmiar... itd... nie ten materiał, krój ... itd. Ale może to i lepiej, bo podobno za dużo kupuje ... :D Najgorzej ze spodniami ... Zawsze za krótkie ... Dlaczego wszystkie są na karlice? Mam długie nogi... To źle? Tylko raz w życiu udało mi się kupić idealne spodnie ... i obawiam się, że tak zostanie ... Buty też nie najłatwiejsze ... Albo badziew, albo cena ... Teraz spodobały mi się tylko jedne sandałki (choć szukam półbutów) i to za cenę 1600 ... Zważywszy, że były ze średniego materiału ... To żal kasy ...

Mysle, że pomogłaby tutaj firma Etiopia Design - tylko nie wiem, czy maja swoje sklepy w Polsce... Maja swietną kolekcje o nazwie "Oświęcim Spring" - pełna rozmiarówka ;)

Gość hmmmm ....................
Kolejny problem, to tegoroczna moda .... Kocham żółcie, pomarańcze itd.. (Mam południowy typ urody, to mi dobrze w takich kolorach) no i .... na ulicach robi się żółto ... Głupio wyglądać jak każdy .... :O Z drugiej strony, mam rezygnować z czegoś w czym mi dobrze, aby nie wyglądać jak każdy? eh ... :O

kyyrene nie przejmuj się, jako 30- 40 latek twój synek bedzie wyglądał bardzo apetycznie;)

Doprawdy : nie wątpię, natomiast do tego czasu to biedulek ma chodzić w spadających spodniach?:D szelek nie udało się przeforsować, mimo wielkich starań :D

żartowałam przecież :) o, zmieniłes stopkę...znowu jakiś idiotyczny powyżej normy topic?:D

myśl nic nie oznacza - tzn to co jest w podpisie to słowa papieża Klemensa VII, czasem przypisywane też Leonowi X :) wypowiedziane do podległych im kardynałów/biskupów

Ja kocham zakupy ,kocham przymierzać jestem wymiarowa i prawie wszystko dobrze na mnie leży ekspedientkami sie nie przejmuję i nie zwracam uwagi na ich spojrzenia.mierzę spodnie wychodzę z przymierzalni i z anielskim uśmiechem pytam najgrubszą ekspedientkę czy dobrze leżą a ona z westchnieniem potakuje,ogólnie zachowuję sie jak klient który płaci i wymaga żadnej konspiracji pospiesznego przymierzania bo kolejka do przymierzalni ,nic z tych rzeczy .Pewnie te sprzedawczynie w głębi duszy mnie nienawidzą ale mi to jest obojętne.

ja ubolewam, że w sklepach, w których ja kupuję ubrania nie pracują mężczyźni;) nie ma to jak męskie, obiektywne oko;)

no ja widzę ale pomysl jak naprzykład ćwiczą takie zagrywki na dziewczynach które nie ptrafią tego ocenić potem wyłazi taka na ulicę i mysli ze wygląda dobrze :O

Normalne wciskanie kitów. Dlatego wolę sobie coś wynaleźć na necie - sama sobie przemyślę, czy w tym dobrze będę wyglądać, czy nie. Jeszcze mi się żadna wtopa nie zdarzyła. W sklepie zaliczyłam już z 3! Niby wszystko leżało ok, Panie były zniecierpliwione, jakby już zamykać miały, albo zlewały mnie kompletnie - w każdym razie czułam się, jak intruz, więc po pobieżnym sprawdzeniu i skontrolowaniu rozmiaru (nie lubię się przebierać w przebieralniach sklepowych) kupiłam sobie bluzeczkę np. - a w domu się okazało, że mi się na biuście rozjeżdża. Porażka. A przez neta, to ostatnio nawet sobie kiecę zamówiłam i leży idealnie, chociaż materiał nie jest wcale elastyczny.

lustra w sklepie często sa lekko wyszczuplające, zeby wygladac lepiej spawdzonym sposobem jest zrobienie sobie fotki komórką

Jeśli komuś brak samokrytyki to kupi wszystko co mu sprzedawczyni wciśnie ,widzę nieraz dziewczynę korpulentną w legginsach ,obcisłej tuniczce i do tego gruby pas w krzykliwym kolorze ,sadelko sie wylewa a ona myśli ze jest modna.

Grrr ja boje sie kupować na allegro ,trudno sprawdzić jakość,wymiary niby są podane ale też jest z tym różnie.Udało mi sie kiedys kupić płaszcz Rimascimento pięnky za grosze leżał jak ulał ale inne zakupy niekoniecznie.