Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marooolllaa

Wrocilam zalamana ze sklepu

Polecane posty

ja Old Navy odradzam, mają słabe materiały (np z bawełna trzeba bardzo ostrożnie, szczególnie jeśli jest kolor)

Tommy jest the best, mam dużo bawełnianych rzeczy i sa niemal niezniszczalne ;-)

Gość też mam ten problem
Mam może 3 ulubione sklepy a na inne mam alergię, ale często zdarza się że wchodzę do sklepu i nijak nic mi się nie podoba....a jak nawet fason mnie się spodoba to albo okazuje się że nie ma mojego rozmiaru w kolorze, który wybrałam grrrrr normalnie paranoja najgorzej gdy szukasz konkretnej rzeczy np sukienki na jakąś okazję...wtedy na bank możesz obejśc 1000 sklepów i nie znajdziesz nic co Ci sie spodoba lub leży na Tobie przyzwoicie.... jesli jednak jedziesz kupic coś zupełnie nieodzieżowego i wpadniejsz do pierwszego z brzegu sklepu trafisz właśnie na coś co ma idealny odcień, rozmiar i fason stworzony do twojej sylwetki... paradoks

Gość przedwczoraj na zakupach
Nienawidze zakupów, ale czasem trzeba, więc raz na jakiś czas w ogóle decyduje się wejśc do sklepu :) Najczęściej moje zakupy wyglądają tak: robię listę rzeczy do kupienia, przemyślaną, tak, zeby mi pasowały do tego co mam. Nie ma nic bardziej frustrujacego od patrzenia jak ciuch leży w szafie ... nowiutki, a nie ma do czego założyć I łażę aż kupię wszystko lub większość. Nie zastanawiam sie nad tym jka wyglądma na zakupach, jeśli jest to dzień "zakupowy" to wiadomo ż ejestme ubrana coś wygodnego, sportowe buty, dżinsy, łatwo zdejmowalna bluzkę.... Olewam to czy sprzedawczyni ma focha czy lenia, prosze o pomoc i nie wypuszczam aż mi nie pomoże.... Trudno, niech sobie robi miny, od tego jest, żeby mi pomóc w zakupach. A ze wyglądam jak szara mysz w taki dzień? G. mnie to obchodzi - nie będę przecież cąły dzień latać w szpilkach, żeby zakompleksione i leniwe panie ekspedientki popatrzyły na mnie łaskawie. Ja to na nich wymuszam stanowczością

przedwczoraj na zakupach- dla mnei nei ma nic bardziej frustrującegojak widze dziewczynę w adidasach mierzaca sukienkę:/

u mnie to najczęsciej wygląda tak, ze wymyslam sobie dana rzecz chodze szukam i nic - nikt takiej nie wyprodukował wiec czasami daje do uszycia ale czesiej poddaje sie moze powinnam byle zając sie projektowaniem za młodu?

doprawdy - przesadzasz czasem trudno to zaplanowac ogolnie podoba mi się to, ze prawie wszystko mozna zwracac i czesto zabieram rzecz do domy gdzie zestawiam z odpowiednimi butami lub bielizną, bo nie zawsze moge miec cos pasującego na sobie a jak nie lezy to oddaje o taaaaak buty tu się mogę wyżyć moge chodzić nago ale w butach :classic_cool:

A tak wogole to mam juz dosc tego babciowatego stylu jaki kroluje od jakiegos czasu :O Workowate bluzki...buty na ktorych mozna polamac sobie nogi.... Jestem szczupla osoba i sredniego wzrostu...cale 160...a w tych worach bym wygladala jak w za duzych ciuchach

ja mam zawsze więcej rzeczy niż okazji do ich założenia, dlatego omija mnie stres szukania czegoś na teraz... no też wiem już w czym wyglądam OK a co odpada... ale to pewnie dzięki temu, ze kupuję czest tylko dlatego, ze przypadkiem coś mi wpadnie w oko plus dostaje duzo prezentów "ubraniowych" allegro też jest dobre, bez stresu, tłumów, zmęczenia :-)

Ten współczesny styl jest jakiś dziwny, wszystkie bluzki są odcinane pod biustem i długie za tyłek, obliczone chyna na maskowanie brzucha albo ciąży, nie wiem. Jak założę coś takiego to wydaje mi się że ludzie patrzą na mnie jak na ciężarną;) Po jakiego grzyba mam chować swoje kształy pod workowatymi ciuchami?! Palnuję ciążę w bliżej nieokreślonej przyszłości, więc może już teraz zaopatrzę się w ciuchy:-D

Komiczne, a jak Ci się odbarwi T-shirt przy szyi po dwóch praniach to mimo wszystko będziesz zdowolony? (mówię z doświadczenia z marką Old Navy)

Ciekawe ciuchy znajduje w gazetach lub katalogach....ale w sklepach jakos nie moge znalezc takich Nie zamowie niczego bo najpierw musze przymierzyc i obejrzec sie dokladnie z kazdej strony Jak sobie wbije do glowy jakis ciuch to zostaje mi o nim marzyc i snic...bo w sklepach ich nie ma :O

:):) Ja mam bujną wyobraźnie i potrafię wyobrazić sobie siebie w mieroznej sukience z dodatkami :) Przykro mi, że być może naraziłam cię na frustrację, ale, zawsze mozesz odwrócić wzrok :p

Gość doprawdy wie najlepiej
przecież ona wszystkie rozumy pojadła :O

mówicie, że ta moda dziwna jest? Uff, myślałam, że tylko ja taka "niedzisiejsza" :) Babciowe szmatki, beznadziejne długości i fasony, w których mało kto wygląda znośnie. no i te nieszczęsne baleriny.....

Gość ja z miasta
tez tam mam. przed wyjsciem z domu jak patrze na siebie w lustrze to czuje sie fajnie, ze fajnie wygladam etc. a jak juz wejde do centrum handlowego to juz nie czuje sie atrakcyjna, czuje sie taka malutka i wlasnie jak wiesniak:(

przedwczoraj- tutaj nie chodzi o wyobraźnię ale o to w jaki sposób układa się materiał, uwierz mi, że masz inna postawe w adidasach i inną w szpilkach

z moim facetem robiliśmy sobie kiedys jaja z ekspedientek, i wchodziliśmy np jednego dnia odpacykowani do sklepu - powiedzmy po slubie kolegi, a drugiego w sztruksach i trampkach, do tego samego sklepu.... zupełnie inna obsługa :D:D Co zresztą mi wisi, jak wspominałam, ale te "dolarki" w oczach pań sklepowych są boskie :p co smieszne, "na bogato" zawsze coś utargowaliśmy - :D

wiem, Doprawdy :). Świata nie zbawisz, więc odpuść sobie tę zgóry przegran misję

z tym odbarwianiem i farbowaniem to chyba nieco przesadzasz i Doprawdy moze miec racje - przeciez tak to chyba nie reagują nawet ubrania z Tesco (choc nie mam doświadczen w użytkowaniu pret a porter tej marki :P:P)

"i wchodziliśmy np jednego dnia odpacykowani do sklepu - powiedzmy po slubie kolegi"- tiaaaa skoro odpacykowana tylko do kościoła chodzisz...:D

a ja kocham łażenie po sklepach :) I w życiu nie kupiłabym ubrania przez net, bo pierwsze patrz wyżej :) po drugie mam trochę nietypową sylwetkę i muszę rzecz przymierzyć, po trzecie muszę obmacać materiał , żeby wiedzieć, czy mi sie będzie dobrze nosić. A\'propos nietypowych rozmiarów : największym koszmarem jest kupowanie ubrań dla chudego dziecka :( tragedia po prostu, nikt nie zauważył (o producentach mówię), że dzieci różnia sie nie tylko wzrostem :(