Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rose239

warzywa i owoce

Polecane posty

Gość rose239

Witam:) od jutra chcę jeść tylko owoce i warzywa!! Do tego woda niegazowana, herbatki.. nie wiem czy to prawidłowo ale mam zamiar trzymać to przez miesiąc .. Czytałam że można przez miesiąc schudnąć do 12 kilo.. !! Może któraś z dziewczyn chce zacząć ze mną??? Będzie mi łatwiej.. pozdrawiam.Piszcie

Ja chętnie... Ale nie od jutra... Nie mam takiego zapasu owoców i warzyw :( Ale bedę kibicować i moze w trakcie się podłączę :)

Gość non-conforma
I co, po miesiacu znowu padlina z kartoflami. Szkoda Twojego czasu. Albo zmienisz sposob odzywiania na ala wegetarianski, albo bedziesz tlusta. Amen.

Gość rose239
zawsze można skoczyć po jakieś owoce :) Ja też nie mam w domciu zapasów ale wiem że jak już mnie złapie głód to pójdę do sklepu i kupie :) Bo będę wiedziała że nic innego nie mogę zjeść :D Mam nadzieje że się przyłączysz.. sporą masz nadwagę że chcesz pozbyć się "KILKU" kilogramów?

Gość rose239
nie jem mięsa, a ziemniaki jakoś raz w tygodniu ;/ jeżeli Tobie nie odpowiada to już nie mój problem.. pozdrawiam

Gość grubaska60kg
Czesc dziewczyny🖐️ Ja mam zamiar schudnac tak ok8-10kg:o troche mi sie utylo;) A te warzywa to surowe czy gotowane tez mozna jesc??No i w jakich ilosciach?

Gość grubaska60kg
I tak od dzisiaj mialam sie niby odchudzac:o ale w poludnie poszlam z kolezannka do kawiarni:o i zjadlam wielka napoleonke i wypilam czekolade z bita smietana:o Tak ze zaczynam od jutra:D:D bo dzisiaj sie juz nie liczy;)

Gość rose239
Z tego co wiem to gotowane i surowe :) Można jeść do syta..i Chudniesz :D Ja mam 157 i warze 57 kiloo :/ muszę schudnąć np dlatego że ide do pracy na wakacje i nie mam zamiaru wygladac tak jak wygladam.. :( wiem że dam rade i od jutra zaczynam

Gość grubaska60kg
hehe ja waze 60 a wzrostu mam 160:D i czuje sie jak taka kulka;) Jeszcze nie wybralam konkretnej diety:) ale mam zamiar postepowac wedlug takie zasady"Sniadanie zjedz sama z obiadem podziel sie z przyjacielem a kolacje oddaj wrogowi;)czy jakos tak to szlo:D:D

Gość rose239
mamuska zawsze mi tak mowiła :) ale to i tak nic nie da. Ja często robie głodówki ale wytrzymuje tylko jakies 3-4 dni ;/ teraz chcem spróbować czegoś innego, kumpela jest na samych owocach i warzywach i przez nie cały tydzień zgubiła 2 kilo... ile masz lat?

Gość rose239
inna_ona :::: dzieki bardzo mam nadzieje ze Tobie też sie uda już nie długo :) pozdrawiamm

Gość grubaska60kg
Eee ja to juz stara jestem;)26latek:D a to moje pierwsze zmagania z kilogramami:D:D tylko jakos nie moge sobie dobrac odpowiedniej diety dla mnie;)

Gość rose239
jaka tam stara co Ty mówisz :) jeszcze sporo ładnych latek przed Tobą :) moim zdaniem aby wybrać sobie dietę dla siebie trzeba ją znaleźć :] ja już Tyle ich próbowałam;/ zobaczymy jak mi z tą wyjdzie :)

Gość rose239
rozumiem ze od jutra sie odchudzasz ?

Gość grubaska60kg
Tak,tak od jutra ale na poczatek zaczne poprostu mniej jesc i zrezygnuje z kolacji a jak nie bedzie efektow to moze sprobuje samych warzyw i owocow:)Tak ze prosze trzymac kciuki:D:D No i omijam kawiarnie,pizzerie,cukiernie:D:D

Gość rose239
niooo pewnie bede trzymała :) ale tez prosze trzymaj za mnie ;p ja nawet na cukiernie nie spojrzę ;p hehe ja nie jem kolacji od 3 dni ale czuje ze to dla mnie za mało...

26 lat i stara???? Kobieto Ty dopiero zaczynasz życ, oddychać :) Ja mam 25 i bynajmniej nie czuję sie stara. Czuję sie jak młoda bogini ;)(pod wzgledem wieku niestety tylko ;) )

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Miłego "odchudzania"... z mięśni. Bo mięśnie to białko, a białka w owocach i warzywkach ani chu chu. No i ciekawe, jak masz zamiar zjeść jakieś 3-3,5 kg warzyw i kilogram owoców dziennie (bo tyle trzeba żeby byla sensowna ilość kalorii)?

Gość Popieram poprzedniczkę
to co ci poleci na takiej "diecie" to najpierw woda a potem mięśnie, tłuszczyk jak był tak będzie.:o

Gość rose239
intensywnie ćwiczę więc nie boje sie o tłuszczyk