Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazlam prawdziwego skarba

a mnie facet placi za wszystko

Polecane posty

"komiczne, kobieta jeśli już płaci to tylko i wyłącznie za coś wyjątkowego." no własnie to miałem na mysli :P

Gość dla mnie tam
założycielka pieprzy jak pokręcona. Zdaje egzaminy w terminie ha ha ,też mi wyczyn .

straszny narod z was nigdy nie wracam do polski wszedzie zawisc i wyzwiska nawet na macierzynskim baby w ciazy sie opluwaja to jest chore wy nie macie zadnej kontroli nad emocjami chyba zzera was zlosc od wewnatrz tragedia nie spotkalam ludzi takich,ktorzy nie byliby polakami jak Boga kocham,tylko polacy tak sie zachowuja

nie co miałam na myśli tylko kogo na myśli nie miałam mówiąc o czymś wyjątkowym za co chętnie zapłaciłaby kobieta i pewne jest to, że komiczne nie ma tego w swojej ofercie:D

oooo...a skąd wiesz? byłaś z nim na randce????? I nie pochwaliłaś się???? :D

Gość doprawdy znów usiłuje
być intrygująca i znów pieprzy jak potłuczona

kyyrene nie nie nie....krażyło tutaj takie powiedzenie..."krowa, która dużo muczy mało mleka daje";)

ja bym najpierw sprawdziła mleczność tejze krowy :D:D:D chociaż w przypadku komiczne trzeba by było powiedzieć "byka", a mleczności byka chyba wolę nie sprawdzać :D:D:D

"krowa, która dużo muczy mało mleka daje" jest tez takie powiedzenie -" w kazdej kobiecie jest z kurwy dwie trzecie" i Doprawdy zgadza sie z tym, gdyz w głęboką prawde powiedzonek wierzy ponad wszystko :P:P

Doprawdy - gdybys tak naprawde sie zastanowiła, to wiedzialabys, ze nie mam zadnych oporów w dowaleniu komukolwiek w dowolnie chamski sposob i nigdy nie ukrywam sie pod pomaranczowymi nickami

" w kazdej kobiecie jest z k**wy dwie trzecie" - ale to powiedzenie jest rzeczywiście prawdziwe:P pewnie już się o tym przekonałeś...chociażby tutaj, czyż nie? są oczywiście wyjatki;)

akurat sie wlasnie zupełnie o tym nie przekonałem... a takich laseczek jak autorka wcale nie ma tak duzo jak by sie mogło wydawac

Gość też mi wyczyn
blachary wydzielają zapach smaru :O

kyyrene nie ma takiego niebezpieczeństwa przed którym nie można by się zabezpieczyć:D

no, jeżeli dwa razy cięższy od osoby badającej, to ryzyko jest spore :D:D

Gość fvsfvs
o rrany... to straszne (odnośnie pierwszego postu) ja bym się czuła na pozycji utrzymanki, podopiecznej, pewnie zobowiązana... za nic na świecie nie weszłabym w taką rolę, nawet kochając, nawet w domu rodzinnym a co dopiero w kontakcie z obcym bądź co bądź mężczyzną ale... ja nie mam natury dziwki autorko tematu, nie jestem w stanie cię zrozumieć a już tym bardziej czym się chwalisz, bo ani dla ciebie, ani dla tego faceta nie ma tu powodów do dumy