Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalferomonylala

feromony-dzialaja??

Polecane posty

Gość lalalferomonylala

witam.chcialam zakupic sobie feromony nie mam zadnego wybranego obiektu ktory chcialabym uwiesc;)jestem ciekawa czy dzialaja bo jedni mowia ze tak drudzy ze nie.ale jesli ktos uwaza ze dzialaja to prosze o konkretne nazwy feromonow jakie uzywalyscieja znalazlam takie na allegro (moze ktos uzywal?http://www.allegro.pl/item334298671_wygrana_w_testach_lider_feromonow_26ml_women.html))).pozdrawiam serdecznie

Gość prowizorka
ja zdobylam faceta dzieki mojemu naturalnemu zapachowi. feromony raz wyprobowalam i strasznie smierdzialy.

Gość lalalferomonylala
ale podobniez (gdzies czytalam)ze feromony sa bezzapachowe.a jakiego zapachu uzywasz??;)

Gość lalalferomonylala
ja uzywam Angela i facetom sie podoba;)

Gość cio
nie dzialaja :)

Gość lalalferomonylala
ktos kiedys w starszych tematach wypowiadal sie ze dzialaja tylko te drozsze ok.250 zl

Gość gościanka
ja kupiłam na allegro takie próbki i kicha nie zauważyłam NIC ,ale nie drogie były więc może dlatego

Gość upupippipip
podnosz tez chce sie dowiedziec czy dzialaja??

Gość ja mam w ogole...
dzialaja, ale te naturalne- tzn. twoje wlasne :D i wtedy masz pewnosc ze przyciagniesz wlasciwego faceta (pod wzgledem biologicznego dopasowania genow). a sposob na "wzmocnienie" swoich feromonow- myj sie mydlem dla dzieci, nie uzywaj perfum a uzywaj lagodnie pachnacych dezodorantow. dziala- wyprobowane :D

Gość gość
Ja używam feromonów ze sklepu pherowin.pl, spróbowałam i działają, z tego co gdzieś czytałam w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne. Uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.

Gość gość
Niezle reklamy :) ja kupilem kiedys meskie feromony w dwoch sklepach. Oba bez zapachowe. Nawet moja żona nie wie ze mam je. Natomiast jak je uzywam to zonka bardziej się klei i mowi ze ladnie pachne. Oczywiście z normalnymi perfumami trzeba uzywac. Powiem szczerze ze tych drozszych fero uzywam nawet jak goscie przychodza lub na rozmowy biznesowe bo dodaja troche pewnosci siebie. Ale zeby obca osobe na nie wyrwac to raczej watpie.

Gość gość
lubię lizac myszkę jest jakąś chętna z pol wlkp?

Gość gość
a przy kompie nie masz myszki , to ja sobie liż

Gość gość
Uzywam phrromax woman z.dodatkowym skladnikiem wzbudzajcym zaufanie. Wydalam 350 zlotych na to. I moim zdaniem nie dzialaja. Niee kupujcie szkoda kasy.