Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamaretka

Jak zrobić porządnego loda????

Polecane posty

Gość dosiwadczony oralnie łukasz
OK WCZYTAJ SIĘ BO STRESZCZE CI TO CO CI POTRZEBNE JAK ZROBIC LODA? NIBY TO TAKIE PROSTE WZIASC GO DO BUZI I SSAC CZY LIZAC ALE TO NIE TAKIE PROSTE MUSISZ DO TEGO BYC PRZYGOTOWANY/A :d MUSISZ MIEC NA TO OCHOTE NAJLEPIEJ JEST JAK CZLONEK JEST CZYSTY TO ZNACZY NP UMYTY I WYDEPILOWANY 2. MASTURBACJA CHWILOWA ZEBY ZROBIC MU APETYT;d COS TAKIEGO CHWILKE WALENIE NJAPIERW SZYBKO POTEM CO RAZ WOLNIEJ I WKONCU WOLNO ZACZYNASZ LIZAC PO BOKACH I BIEZESZ DELIKATNYMI RUCHAMI UST DO BUZI WAZNE ZEBY ZEBY BYLY Z TYLU TAK JAK PRZY LIZANIU MMOZESZ SIE W MIENDZY CZASIE BAWIC PIERSIAMI :) DAJ CHLOPAKOWI TROCHE LUZU NIECH CI POWKŁADA W BOK ALBO DO GARDŁA NIE BOJ SIE NIE UDŁAWISZ SIE A SPERMY PIC NIE MUSISZ SPUST NA CYCKI TEZ JEST PRZYJEMNY ALE TO NIE TO SAMO CO DO BUZI :) goo LUCK

Gość golciaaaa
moj chlopak bardzo lubi gdy lize go z gory na dol powolutku wsadzam go do ust i bawie sie rekami jajkami poczym znow lize i saM GO DELIKATNIE CHWILKE CZEPIE MU KONIA I ZNOW SAMM MOCNO I LIZAM MU JAJKA TO CHLOPAK LUBI NAQJ BARDZIEJ

Gość madziunia13
nie bojcie sie jak wam sie sposci do buzi ja mam 13 lat i juz robila przyjemnie tak smakuje merzczyzna wiec wiecie a sperma jest dobra zelezy od faceta jak sie odzywia iwgl a robisz jak umiesz pierwszy raz go napewno podnieci a ciebie bedzie bralo na wymioty bo to 1 raz ale pozniej bedzie lepiej

Gość www.odlotek.pl
miętoleniue nabiału jeżeli jesteś kobietą to jesteś moją boginnią poprostu boska

Gość napalona_suka
Ja jak robie loda mojemu facetowi to mu raz jajo odgryzlam i zamiast spermy byla krew ;| kuźwa co moge zrobic zeby mu bylo dobrze...?

Gość inezzz24
co poniektórzy z was są nie normalni !!!!!! Kobieta w stosunku do faceta powinna być delikatna czuła zwłaszcza gdy robi mu po waszemu "LODA" Mężczyźni uwielbiają gdy kobieta jest pomysłowa co z tego że wsadzi pare razy do buzi i już ... to nie jest tak!!!!! zaskocz swojego partnera niech się nie spodziewa co chcesz teraz zrobić numer z telefonem jest świetny ... pamiętam jak do męża dzwoniła szefowa a ja ni stąd ni zowąd podeszłam do niego gdy stał z sunęłam jego majteczki i delikatnie zaczełam lizać go po jajeczkach penisie a później coraz szybciej i szybciej owijając jego penisa swoim językiem rety wtedy to aż oparł się o ścianę jego głos zmienił się w niesamowicie aż sama szefowa wyczuła jego stan podniecenia i doszła do wniosku że mu przeszkadza ..... stwierdził że to było niesamowite i nie spodziewał się czegoś takiego...").. mężczyzna jeśli mu dobrze robisz potrafi strasznie przeżywać ja poznaje po wyrazie twarzy lub i odgłosach wtedy narzucam tępo swoich pieszczot po czym kończy się wytryskiem na mojej twarzy w ustach dłoniach gdzie tylko ON chce ......i nie mówcie że sperma jest bleeeee to jest złoty środek na wszystko zwłaszcza na cerę więc drogie panie nie zabierajcie im tej przyjemności bo dla niektórych facetów a według mnie raczej wszystkich efekt wytrysku jest bardziej ważny niż cały ten rytuał pieszczot ...a dla nas darmowe spa hehehe to tak na koniec z humorkiem pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych erotycznych chwil z waszymi partnerami ....

Gość 50 Cent do Naczelnego Chama
Pewna suka chce mi zrobić kuku- jak odbić piłkę Twoim zdaniem- repertuar jest szeroki

Gość bzyk stada os
jakby nie powiedzieć po oralnym seksie jest inaczej- czy jest na gorzej, trzeba dłużej analizować, ale w pewnym sensie tak, utrata w pewnym sensie szacunku...szkoda...k...takie jest życie, a szkoda.

Gość bzyk stada os
mówię do: dosiwadczony oralnie łukasz zapomniałeś powiedzieć o oczach- ma patrzeć Ci w oczy- to romantyzm

Gość bzyk stada os
do Inezzz24: "Mężczyźni uwielbiają gdy kobieta jest pomysłowa co z tego że wsadzi pare razy do buzi i już" -częściowo prawda, pomysłowowśc?, pomysłowość należy do nas- niech nas kochają na 1000c sposobów i niech nam to okazują mówiąc w prost: jesteś najlepszy, czerpie z tego korzyści, magia stwierdzenia stanu rzeczy jest wielka

Gość inezzz24
do bzyk stada os ...... to chodź do mnie :)))) ja tam uwielbiam patrzeć w oczka :)) cmok w krok

Gość Doktor orgazm
Mówie wam dziewczyny kazdego faceta mnie równiez podnieca jak dziewczyna rajstoy podczas seksu caly czas zalozone a jezeli chodzi o robienie loda to liz napoczatku powoli mozesz troche zebami po nim przejechac kdy mu jusz maksymalnie stanie rub bardzo szybko lizanie wokoło i i wal napletem o swój jezyk co jescze bardziej go podnieci

Gość siwapita
lubie oral z polykiem zadzwon pod nr,34 3530509

Gość Naturysta-h
Porzadny lod to oczywiscie ostre ssanie bez dotykania zebami.

Gość brzydki prawiczek
Dobry lodzik nie jest zły ale babka musi umiec go robić. nie wystarczy wepchnąć se fiutka do ust technika ssania musi być odpowiednio skonfigurowana z nadchodzącym orgazmem u faceta...

Gość sama1865
ja nie mam faceta ale jednego mam na oku i chyba coś z tego będzie . :) ale jak coś to jestem przygotowana . Uważam że połknięcie spermy nie jest obrzydliwe bo dla ukochanego można zrobić wszystko . ;)

Gość oooo TAK!
wy jesteście po prostu DZIWKAMI nie oszukujmy się suki jebane za dolara!