Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owo

PRYWATNOść na NK ???

Polecane posty

\"ale ja ostatnio znalazłam bliskiego kolegę z podstawówki i liceum (chodziliśmy razem) i patrzę, a tu taki zonk. Myślę, żeby po prostu do niego napisać i spytać, co mam zrobić, żeby obejrzeć jego galerię\" no to fakt - lekkie przegiecie :D to po co w ogóle wrzucać jakieś zdjęcia, skoro galeria nawet dla znajomych jest niedostępna? albo chcę, zeby znajomi widzieli moje fotki albo ich po prostu nie wrzucam. ja dla znajomych to mam tylko fora ukryte :P schowałam po tym jak moja \"gorsza połowa\" weszła na jakieś klasowe forum i potem cos tam mamrotał, ze go tak nazwałam ;) poza tym nie musi wszystkiego wiedzieć gdzie i kiedy sie z wiarą umawiam :classic_cool:

to chyba mamy inną naszą-klasę, bo ja tam mogę każdy komentarz usunąć do swoich fotek czy profilu :P

Ooo, ja też mogę każdy:) Właśnie sprawdziłam natchniona za Marusią;)

Harris, nie wiem, jak Ty, ale ja właśnie możliwość analizowania wszystkiego i obracania na wszystkie strony dostrzegam jako główną zaletę Kafe;)

Ten kolega napisał mi, że nie wiedział, że się tak zabezpieczył:P No dobra, wierzę. Ale mam takich \"znajomych\" jeszcze ze 4, z wszystkimi kiedyś byłam blisko.