Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popluczyna

dziwny reakcja pochwy na sperme

Polecane posty

Gość popluczyna

kiedy kocham sie z moim chlopakiem do konca(uzywamy pigulek),zaraz po stosunku id do toalety,zeby pozbac sie balastu,to wyplywa ze mnie coso konsystencji popluczyn.tak jak pochwa na kontakt ze sperma wydzielala pol szklanki wody ....doslownie uczucie jest,jak przy oddawaniu moczu.dodam,ze z poprzednim partnerem tak nie bylo,ale z nim nie mialam tez orgazmu.to normalne? chce miec z nim kiedys dzieci,dlatego jakos mnie to zaniepokoilo....:(

Gość może ta świnia
w Ciebie sika :o

Gość facet z bagien
nie da sie sikac, jak kolba grzeje ;)

Gość popluczyna
nie no..to nie sa siki,tylko taka woda...ale wyglada to zmieszane ze sperma jak woda po umyciu garkow:P

Gość ty może idź do lekarza

Gość popluczyna
do lekarza z tym? najpierw chcialam sie dowiedziec,czy moze ktos tez tak ma.... bo moze mam na jego sperme jakas alergie,czy cos..ale nic mnie nie piecze...tylko ta woda

Gość ty może idź do lekarza
dla mnie to dziwne a może ma rzadką sperme:P

Gość popluczyna
sperme ma bardzo gesta..jak robie mu loda,to malo mi pyska nie sklei...a to co przypadkowo trafi do gardla nie chce zejsc nizej,bo tak sie trzyma scianek przelyku...to moja pochwa tak reaguje....chyba nastepnym razem jak pojde do ginekologa to zaczne temat... juz myslalam nad kazda opcja...moze przez te orgazm tak sie dzieje.krazy ta cala historia,ze kobiety tez moga miec mokry,moze ja to mam,tylko to nie tryska na zewnatrz...juz sama nie wiem...

Gość ___ona___
heh ja mam podobnie-gdy jest mi tak mega dobrze, to wlasnie wtedy moj mowi: doszlas juz? bo taka mokrutka jestes... heh i zawsze dosc mokro na lozku, a potem tyle tego w sobie mam ze od razu chusteczka wycieram i..po chwili znow. nie wiem ale uwazam ze to normalne

Gość Klariissa
"heh ja mam podobnie-gdy jest mi tak mega dobrze, to wlasnie wtedy moj mowi: doszlas juz? bo taka mokrutka jestes... heh i zawsze dosc mokro na lozku, a potem tyle tego w sobie mam ze od razu chusteczka wycieram i..po chwili znow. nie wiem ale uwazam ze to normalne" Ten wpis mnie obrzydził. :) W ogóle co to za pytanie- Czy już doszłaś?

zupełnie normalne Podczas orgazmu u kobiety występuje też wytrysk a że jesteś w pozycji misjonarskiej to ten soczek ze sperma jest w pochwie jak wstajesz i sie kąpiesz to prawami ciążenia zawartość wypływa. Nie przejmuj się i korzystaj z przyjemności jaką masz z seksu