Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmm

Dlaczego dziewczyny ida do lozka z kazdym chlopakiem, z ktorym chodza?

Polecane posty

agais- zgadzam sie w 100% przecież to absurd. jeśli czuję \" chemię\" i mam ochotę to nie będę czekać aż minie odpowiednia ilość spotkań,żeby broń Boże ktoś nie pomyślał,że jestem nie porządna:O

Gość Companero zablokowany
>> no niestety i dopoki to sie nie zmieni to bedziemy jako spoleczenstwo tysiac lat za murzynami Stety, gdyby każda kurrwiła sie na prawo i lewo to nie byłoby szans na znalezienie normalnej kandydatki na żone :o

Companero, chamie wcielony :D i Ty się pytasz, dlaczego Cię zablokowali??? :D

Gość makgjui
A dlaczego dziewczyny zawsze są najgorsze? Jak dziewczyna ma wielu partnerów do seksu to od razu jest dziwka a jak chłopak przeleci 20 dziewczyn to jest cool :-o Poza tym nie tylko dziewczyna jest winna,jakby faceci byli tacy cnotliwi to nie zgodziliby sie na seks z dziewczyną po kilku dniach znajomości :-o

>> Companero, chamie wcielony Jestem reprezentantem męskiego szowinizmu, żeby za dobrze wam tu nie było :classic_cool: Teraz już mnie nie zbanują ;)

pewnie,że można zakochac sie na pierwszej. Tylko zakochanie nie ma nic wspólnego z miłością.

naprawde sie zakochalam zobaczylam go,potem rozmawialismy caly wieczor i wiedzialam,ze to milosc. pojechal ze mna do domu i juz zostal na zwsze,jestesmy 10 lat razem.

>> Jak dziewczyna ma wielu partnerów do seksu to od razu jest dzi**a a jak chłopak przeleci 20 dziewczyn to jest cool W końcu ktoś zaskoczył :classic_cool:

Zamiast zakochałam, proponuję mówić: zauroczyłam, uległam silnej fascynacji. To są terminy bardziej a propos. Z tych stanów emocjonalnych można płynnie przejść do głębszych uczuć, mozna też nie przejść.

Gość frik-09 jedyny
w ogóle nie rozumiem czemu kobiety zamiast bronić swoich praw(mamy niby uprawnienie) same sobie robią krzywdę pisząc takie rzeczy że kobieta która uprawia seks to szmata itp Może troche więcej solidarności dziewczyny! Wiadomo że takie głupie poglądy wymyślają faceci

Gość Adriian
co ty gadasz? ? facet co rucha na prawo i lewo tez jest dziwkarzem:D ja np jestem, chociaz nie zapłaciłem nigdy za to, ale chodzi o charakter który jest puszczalski. całe szczescie nia mam tego wypisanego na czole:D

Gość ja mam w ogole...
makgjui- mniej wiecej to samo napisalam wczesniej....tzn. popieram

Takie głupie poglądy nie wymyślają sami faceci ale są one reliktem kultury, która z całym swoimi ładunkiem dobrych i złych norm i obyczajów, odchodzi w przeszłość.

Gość ja mam w ogole...
companero- szczyt bezczelnosci- przeleciec pol Polski a szukac dziewicy na zone :D nie zycze powodzenia :)

oczywiscie,ze nie mialo to nic wspolnego z miloscia.jednak milosc buduje sie latami,wiec czekajac na milosc musialabym dzielic zycie z facetem przez x lat i dopiero wtedy z nim sie przespac.zdaje sie,ze ochote na spontaniczny seks mielibysmy juz baaaardzo gleboko stlamszona. i dlatego zakochanie sie ,a nawet zauroczenie,wystarczy. seks to nie jest gra w chinczyka,ale nie jest to tez kwestia zycia i smierci! mozna sie nim troche zabawic.

a to wyjatkiem chyba jest moja dziewczyna/wnet narzeczona... jestem z Nia 3 lata.. oczywiscie calowanie jest, szuranie tez, ale seksu nie ma..ona twardo mowi, że po ślubie.. jest jeszcze dziewicą.. a ją kocham i nie nalegam, bo prawdziwy Anioł..a że takie ma poglądy? doceniam oczywiście..

:D :D sam się z siebie śmieję, nie żebym się sam ze sobą nie zgadzał ale formułuję wypowiedzi tak autorytatywnie jak gdybym doktoryzował sie 7 razy z ogólnej teorii wszystkiego :classic_cool:

Dziewice wygineły razem z dinozaurami :o

Dziewczyna mojego kumpla chodziła z nim 2 lata zanim dopusciła do siebie. On spokojnie czekał, bo ją kochał.

seks jest całkiem przyjemną częścią zycia. Nie twierdzę,że powinno się \"puszczać\" na prawo i lewo, kiedy tylko przyjdzie ochota, ale bzdurą też jest dla mnie tworzenie jakiegoś sacrum wkoło sypialni

Gość Adriian
boynick - miałem tez takie anioły które należały do innych facetów, hahahaha

a jednak obstawalabym przy "zakochalam" wczesniej bywalam juz silnie zauroczona,a przy nim od razu poczulam,ze wlasnie jego pokocham.

Compagnero - a ile oni mieli wtedy lat? i ciekawa jestem co by zrobił jakby po 2 latach takiego chodzenia za łapke puściła go w trąbę :D

ja tez jestem za zakochaniem, czy tam zauroczeniem, fascynacją. Na miłość trzeba popracować.poczekać. szanuję postawy części kobiet,że po ślubie i takie tam. Ja nie miałam nigdy tego problemu.

złośnico, sacrum dookoła sypialni tworzą z zasady osoby o skromniutkim libido albo baaaardzo niepewne siebie ;)