Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmm

Dlaczego dziewczyny ida do lozka z kazdym chlopakiem, z ktorym chodza?

Polecane posty

Gość a co ma milosc do seksu
(poza tym, ze jak sie jest w zwiazku powinno sie byc wiernym)

Gość Adriian
a kto mówi ze płacze?:D cieszy mnie to ze są takie kobiety:D Miłosć nie jest potrzebna.

Gość problemem jest to
dzisiaj jest mnostwo puszczalskich kobiet, ciezko sie przy takiej poczuc kims wyjatkowym, a ja nie chce byc dla swojej polowki pomaranczy kims kolejnym, ktoryms z kolei, jednym z wielu, bardzo wielu

Gość problemem jest to
milosc ma wiele do seksu, te dwie rzeczy sa ze soba zwiazane

Gość Adriian
ale zapewne będziesz.... ja np dziewczyn w usta nie całuję.... bo nie wiem co tam wczesniej było, na pewno duzo, duzo fiutów:D

im mniej kobieta miala tym lepiej dlaczego??? Companero zablokowany czytaj całość a nie wyciągaj jeden wątek wyraźnie napisałem: zinteranlizowanych norm, czyli po prostu wychowania zatem dana pani nie "rozkłada nóg" na pierwsze randce, bo ją tak wychowano, bo taką etykę wyznaje ująłem możliwie najogólniej całą kwestię biorąc pod uwagę wszelkie względy czytaj ze zrozumieniem

Gość Companero zablokowany
murzynskich fiutów :o

Gość problemem jest to
bo nie zamierzam byc frajerem, co jest w zwiazku ze szmata co dawala wielu kolesiom, a nawet ich nie kochala. chce byc dumny ze swojej kobiety, ze jest porzadna

Gość Adriian
Mało takich kobiet.. ale uwierzcie ze kazda która zacznei sie z wami spotykać bedzie udawała porządną..po czasie takie rzeczy wychodzą. Kazda z nich zgrywa sie na świętoszkę, a pźóniej jak przyjdzie co do rzeczy to od razu mozna wyczuć ze z niejednego pieca chleb jadła:D

Gość ja mam w ogole...
tacy jak adrian nie widza problemu w tym ze sami daja na prawo i lewo i to jest dopiero zenada, bo niby czym roznia sie od tych puszczalskich lasek?

a jak znajdzie tę jedyną, to ją zaciągnie na fotel ginekologiczny, żeby sprawdzić, czy aby na pewno jest dziewicą :D:D

>> ze sami daja na prawo i lewo i to jest dopiero zenada, Facet, który przeleciał 10 lasek jest gość :classic_cool: Kobieta, która dała się przelecieć 10 kolesiom to kurrwa :o

ale to i tak wszystko z miłości;) przynajmniej takiej chwilowej:P

Gość Adriian
no jestem puszczalski i co z tego? lubie tez puszczalskie panny. tylko bawi mnie jak te chętne i skore udają świętoszki.

Gość Wielki odkrywca
Nie wiecie dlaczego baby dają na pierwszej randce? Bo są bezdennie głupie. Rzuci jej koleś kilka słodkich słówek, powie, że ją kocha i mu na niej zależy, postawi bic macka i cole i ona już mu robi skłon do miecza :o

Gość ja mam w ogole...
Companero- to nie jest gosc, taki facet jest tak samo zalosny jak puszczalska laska.

Ależ nie każda udaje porządną :D udają takie, które same uważają sie za nieporządne i chcą osiągnąć coś ukrywając swoje skłonności, przeszłość. Ja po prostu nie zwracam uwagi na pozory i nie spotykam się z takimi, które udają porządne, bo oczekuję "nieporządnosci" od razu :D

>> Companero- to nie jest gosc, taki facet jest tak samo zalosny jak puszczalska laska. Społeczny odbiór takiego gościa jest zgoła odmienny od odbioru takiej dziewczyny :o I taka jest prawda :o

Gość aaaabbbbb
szukający porządnych rozpoczynają od tworzenia bazy danych w głowie - ciekawe podejście do życia ;)

Gość frik-09 jedyny
normalny na forum. Przeciez dziewczyny tak samo potrzebują seksu jak faceci. Robią to bo mają na to ochotę, a jeżeli nie robią to tylko z takich powodów jak: brak zaufania, wstręt do partnera, obawa przed tym co ludzie powiedzą lub jakieś kompleksy. A takie bzdury jak szacunek do samej siebie, przekonania religijne to jest i będzie zawsze ściema!

nigdy nie planowalam na ktorej randce bede \"sciagac bielizne\" i czasem robilam to na pierwszej a czasem po miesiacu...jednak w moim przypadku jesli nie poczulam silnej chemii na poczatku znajomosci ,to nie poczulam jej wcale. z moim obecnym facetem poszlam do lozka tego samego wieczoru gdy go poznalam i jestesmy razem juz 10 lat. roznie to wiec bywa i chyba nie warto niczego planowac,a raczej uprawiac seks spontanicznie,bo wtedy jest najwspanialszy i pozostawia najpiekniejsze wspomnienia.

Gość ja mam w ogole...
companero- no niestety i dopoki to sie nie zmieni to bedziemy jako spoleczenstwo tysiac lat za murzynami...jedyne co mozemy zrobic to sami tepic takich fajerow....

kiedy facetowi wydaje się,że po postawieniu mi trzech drinków ma prawo do zdjęcia moich majtek, to naprawdę na mnie nie działa. Trzeba sie troszkę zakochać. Wtedy nie ważne czy to jest pierwsza randka czy dwudziesta.

>> A takie bzdury jak szacunek do samej siebie Rzekła szmata, która nie ma szacunku i godności dla siebie :o

Jeju gdybym wiedział to odstąpiłbym Koledze, którąś z niezdeflorowanych jeszcze dziewic :D Znaleźć dziewicę to zaden problem, mam nawet do tego dobrą "rękę", jestem taki kulturalny i miły, ze dziewice widzą we mnie dobrego kandydata na defloranta :classic_cool:

>> Trzeba sie troszkę zakochać. Wtedy nie ważne czy to jest pierwsza randka Da rade zakochać sie na pierwszej randce? :o:o