Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmm

Dlaczego dziewczyny ida do lozka z kazdym chlopakiem, z ktorym chodza?

Polecane posty

Gość Companero zablokowany
>> Compagnero - a ile oni mieli wtedy lat? Jak zaczynali chodzić mieli on 22, ona 20 lat :) >> i ciekawa jestem co by zrobił jakby po 2 latach takiego chodzenia za łapke puściła go w trąbę Wybiłby jej górne jedynki i pociął twarz scyzorykiem :classic_cool:

osobiscie nie mam nic przeciwko "przelatywaniu" ,jednonocnym romansom itd, pod warunkiem,ze nikogo sie nie oszukuje,nie krzywdzi. ja akurat sie "zabujalam" :D od razu,ale mialam tez wiele przygod wczesniej i bardzo dobrze je wspominam jako dziecinne wrecz szalenstwa. jesli ktos ma do tego powazny stosunek,niech traktuje to powaznie,ale niech tez zostawi w spokoju ludzi,dla ktorych seks to zabawa!

Gość problemem jest to
tylko, ze mnie brzydzi dziewczyna co przed kims sciagala szybko majtki, panienek wracaja potem po takich przygodach do obiegu, i maja niezle przebiegi zanim zdaza wyjsc za maz

Gość ja mam w ogole...
czyli wnioski z dyskusji- wszystko jest dla ludzi, trzeba korzystac z zycia ale z umiarem. a hipokryzje tepic :classic_cool:

wszystko idzie w przód... moda na dziewictwo do ślubu już wygasa..aczkolwiek są gdzieś pewnie skrajne przypadki...

A facet tylko uprawia seks z tymi co kocha? A jak tak jak mój przedmówca Adriian \"Znałem takie co ciągneły mi lache po godzinie znajomości\". Czyli on daje swój klejnot jakiejs lasce po godzinnie to jest ok tak?

Gość miu-miu
a dlaczego faceci ida do lozka z kazda dziewczyna, z ktora chodza?

agais uczuć nie można zważyć ani zmierzyć wprost, świadczą o nich czyny, postawa zatem w danej chwili, możemy jedynie powiedzieć, tak jak Ty "poczułem/poczułam" że to jest miłość. Zatem to jest jedynie odczucie (silne wrażenie) nie poparte jeszcze czynami. Zwróc także uwagę, ze sama powiedziałaś, ze "ze wlasnie jego pokocham.". Czyli sama przyznajesz, ze byłaś na drodze do zakochania, jeszcze nie kochałaś. Upieram się przy pewnej gradacji w określaniu stanu emocji, uczuć nie tylko dla porządku ale głownie po to, by mieć swiadomość, że uczucia nie powstają ad hoc, sa budowane, bo uczuica realne są zawsze w relacji do osoby obdarowanej uczuciem. Tempo budowani tych relacji może być różne, przeciez różnimy się naturami...

Gość Adriian
Ale jest duzo frajerów którzy żenia się z używanymi mysląc ze dziewice biora lub takie co miały tylko 1 lub 2 :D Nie jestem święty, ale od przyszłej żony dziewictwa nie wymagam. Nawet lepioej by sie wyszalała bo nie wiecie co robią panny które sa w związkachz pierwszym i nowego kuu...sa im się zapragnie.. lub ciekawe życia męzatki.

Gość Companero zablokowany
>> A facet tylko uprawia seks z tymi co kocha? Oczywiście, kocha ją mocno, także od tyłu ;)

dokladnie tak:classic_cool: dla jednych seks grupowy,bicze,kajdanki i wspolne lizanie,dla innych przytulanie pod jablonka- co kto lubi niech robi i niech sie odczepi od innych!

Gość Adriian
Jestem pasywnym gejem, miałem całe legiony kochanków, najbardziej kręcą mnie misiowaci panowie po 60. ;)

masz racje ,frk-09 jest jednak cos takiego jak intuicja,olsnienie,i jeszcze cos,czego nazwac nie potrafie... faktycznie jestem z tym samym facetem od 10 lat juz,wiec jednak sie nie pomylilam. wiem jednak o co ci chodzi i generalnie masz oczywiscie racje,to wtedy nie byla milosc tylko zauroczenie

taa oczywiście , wypierniczaj podszywaczu, pewnie jestes własnie taką zużytą pannienką której nikt za żonę nie chce, nawet taki puszczalski gość jak ja:D

Gość Adriiian
Moja matka to kurrwa, dlatego tak też traktuję każdą jedną kobietę, oczym alfons mnie tego nauczył.

adriian- przypominasz mi mojego faceta. on tez kiedys bzykal mnostwo panien. i pan zreszta tez:D na szczescie troche sie juz uspokoil i mu wystarczam;d chyba,mam nadzieje :D

Gość problemem jest to
tylko, ze potem zwiazek dziewczyny, ktora dala komus dupy na pierwszej randce moze sie rozpasc, a potem ona moze byc moja przyszla dziewczyna, a ja nie chce miec dziewczyny, co sie z kims kurwila na pierwszej randce

tez moze sie kiedys wyszumię. Agais - szacunek! przynajmniej jests szczera i nie udajesz nikogo

nie mam polskiej czcionki,mialam na mysli mezatki,a nie pana jakiegos

Gość ja mam w ogole...
no to rzeczywiscie masz problem, bo jak zamierzasz to sprawdzic?

Gość Adriiian
Uwielbiam erotyczne wieczorki z somalijskimi zamiataczami ulic :classic_cool:

agais o to mi właśnie chodziło oczywiscie, ze potrafimy rozpoznać pokrewną duszę intuicyjnie (nie lubię tego określenia bo wielu rozumie je jako zdolności paranormalne, ponadzmysłowe) i przez to poczuć więź, doznać szczególnej fascynacji od razu.

jaki problem ? poznajesz panne i próbujesz zaciągnąc od wyra (do auta, do lasu, do hotelu, motelu * niepotrzebne skreślić. jelsi nie da sie zaciągnąć od razu... obserwujesz.. mówisz duzo o seksie, nabijasz sie z dziewic itp obserwujesz... jesli nie ulegnie po 3 miechach - masz szanse na porządną. te najbardziej obcykane i wybzykane szybko odpadają, jedne po kilku godzinach, inne po kilku dniach.

Gość problemem jest to
jak mi jakas dziewczyna wyzna, ze robila juz komus loda to sie brzydze ja w usta calowac

ale dlaczego od razu "kurwila" na pierwszej randce. a moze uswiadom sobie,ze ona po prostu uprawiala seks pod wplywem chwili. nie chcesz to nie badz z nia,ale nie obrazaj

Gość problemem jest to
bo czasem tak jest, ze laska jest idealem i pochlastac bym sie dal za nia, ale jak sie dowiem, ze szybko dala komus dupy, to swiat mi sie wali

Gość ja mam w ogole...
a co jesli to bedzie przypadek zauroczenia- cos jak u Agaiis? :D albo jesli sie trafi na jakas co juz sie zdazyla wyszalec i "sporzadniala"? :D kobiety tez sa cwane i sprytne i maja swoje sposoby

Gość Adriiian
Robie z siebie jebake na forum dla kobiet w nadzii ze któras sie ze mną umówi :o W rzweczywistosci jestem bladym, anemicznym pedałem o zapryszczonej mordzie, wątłym ciałku i mikropenie :o Ludzie na mnie plują na ulicy, więc na forum odgrywam przynajmniej wielkiego cwaniaka :o