Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniuska

DZIEWCZYNY Z KIELC I OKOLIC WYCHODZACE ZA Mąż POGADAJMY!!!!

Polecane posty

Gość gwiazdeczka19
Witam, ja bylam w Stangrecie. Jedzenie faktycznie dobre, duzo i ladnie podane. Jedyny- jak dla mnie minus- to to ze wesele musi byc na 2e sale. Ale poza tym ok. Ja mam wesele tuz tuz:10 maja 2008:), ja mam przyjecie w Sukowie w Sosnowym Dworku- byl ktos tam?

Gość mesa1212
A ja mam wesele w lipcu 2008:) Juz wszystko zalatwione oprocz obraczek.Suknie kupilalm w salonie Kiara na warszawskiej.Polecam ten salon poniewaz maja nie drogo i bardzo duuuuuzy wybor!!! A moze wiecie gdzie nie drogo mozna wynajac jakies fajne autko do slubu?

Gość caca
Dziewczyny zapraszam na www.perfectmoment.pl :) Wszystko co tylko chcecie i o czym marzycie :) Zapytajcie: biuro@perfectmoments.pl

Witam! Zebraliśmy się wreszcie i podpisaliśmy umowę z panią fotograf. Bardzo sympatyczna dziewczyna. http://www.malgorzatastepnik.com/ A reszta czeka na swoją kolej. Najgorzej będzie załatwić sprawę w kościele. Kurczę, zaraz na mnie nawrzeszczycie, że nie chodzę do kościoła a ślub kościelny chcę brać, ale cóż, no tak to wygląda. I teraz trzeba będzie iść oczami zaświecić przed księdzem.:P Piszcie co u Was. Pozdrawiam 🖐️

Aaaaa... W "Sosnowym Dworku" byliśmy. Bardzo nam się tam podoba i nawet rozważaliśmy imprezę tam. O "Stangrecie" wiem niewiele oprócz tego, że znajomi tam robili wesele i byli bardzo zadowoleni.

Ta Pani Małgorzata Stępnik robi fajne zdjęcia. Szkoda, że na ramach Echa Dnia tak źle wyglądają. Ale to wina druku itp. Zdjęcia w orginale ładne. Niestety na stronce nie widziałam ślubnych. Ja mojego fotografa ściągam aż znad morza, dlatego, że mi się podobają jego fotografie www.wozaczynski.com

Gość caca
Czesc dziewczyny! A byłyście na www.najlepszewesele.pl ?? Jest tam sporo róznych firm, porad, artykułów etc. Korzysta któraś z Was z konsultanta? Aha i polecam www.5czwartych.com super robi zdjęcia!!! :):):)

A ślubne zdjęcia na stronie Stępnik są na drugiej stronie fotogalerii. Pstrykała zdjęcia naszym znajomym, więc skoro oni byli zadowoleni, to i my pewnie będziemy.;)

Witam, Jak u Was wygląda sprawa poradnictwa rodzinnego? Ja byłam jużw dwóch miejscach w kóych \\\"mądre\\\" panie odmówiły nam ze względu na niby brak miejsc...:/ W ogóle to te \\\"korepetycje\\\" nt. etycznych metod planownia poczęć, tłumaczenia nt. dni płodnych, spisywania temperatury i umaralniania dorosłego człowieka jest wg. mnie po prostu CHORE!!! Co Wy nt. sądzicie i co polecicie do jakiej parafii się udać? Byłam już w Katedralnej na Wesołej i u Kapucynów na Warszawskiej. Pozdrawiam

Nie mam pojęcia gdzie iść. Byle odbębnić. Mam jakieś zaświadczenie z liceum o ukończeniu kursu, ale chyba mimo tego będę musiała się jeszcze doszkalać? ;) Podpowie mi ktoś jak to jest?

Zaświadczenie z liceum zwalnia tylko z kursu przedmałżeńskiego(nauki przedmałżeńskie), ale i tak trzeba zrobić poradnictwo rodzinne. Have fun! Ja byłam nastawiona bardzo negatywnie ale w sumie nie było, aż tak źle. Myślałam, że będzie gorzej. Wozaczyński za przygotowania, kościół, wesele i plener bierze 2500zl ale w to wliczony jest już przyjazd do Kielc jakieś 550km. Robił zdjęcia ślubne mojej siostrze (trochę jej zdjęć jest na tej stronce ale nie powiem która to bo się obrazi jeszcze) i bardzo mi się podobały dlatego sie na niego zdecydowałam.

A gdzie i kiedy robiłaś i ile było tych spotkań? Jeśli możesz podpowiedzieć gdzie jest to znośne przeprowadzane, to byłabym wdzięczna.

Ja robiłam w Jadwidze na Świętokrzyskim. Wiem, że mają bardzo dużo ludzi więc też mogą Ci odmówic ale warto zobaczyć. Spotkań jest w sumie chyba 4. Pierwsze w czwartek (chyba o 17.00) takie dla wszystkich, którzy chcą zacząć, a potem już się konkretnie z panią umawiasz na 3 spotkania. Pani Grażyna jest miła i mówi, tłumaczy ale nie narzuca. Te wykresy robi się tylko jak się chce. Ja nie robiłam. Jak będzie się przytakiwało i nie wdawało w dyskusje to powinno jakoś zlecieć. Spotkania trwają pól godziny.

Super, bardzo Ci dziękuję:) Mam nadzieję, że do 3x sztuka i w końcu się uda odbębnić tą durnotę:D Ciekawe kto i po co to wymyślił?:/ Aaaa... jeszcze jedno - Ile za to poradnictow płaciliście?

Ja za kurs przedmałzeński u tych zakonników na Warszawskiej płaciłam 30 albo 35zl 2 lata temu, a za to poradnictwo NIC.

No to chociać tyle:) To jeszcze zostało mi załatwienie poradnictwa i spowiedzi...:/ bo kurs przedmałżeński mam, jeszcze z czasów liceum, ale pytałam czy jest ważny i w kancelarii ksiądz powiedział, że jest honorowany. Z tego co słyszałam to różnie z tym bywa, zależy na kogo się trafi... niektórzy życzą sobie aktulnego kursu obytego razem z narzeczonym... Takie widzimisie mają... Sceptycznie podchodzę do tych wymysłów... no ale cóż poradzić:/