Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniuska

DZIEWCZYNY Z KIELC I OKOLIC WYCHODZACE ZA Mąż POGADAJMY!!!!

Polecane posty

Gość pharba
Ja tez sie dolaczam:) Slub w sierpniu 2008 z Dworku w Maslowie.

Gość niuniuska
No hej!...no o tym lokalu to już nie mam pojęcia bladego.....My w Broninie koło Buska-Zdroju.Miało być w Sobkowie ale w kocu na Broninie stanęło... Tu teraz w okolicy Buska dużo nowych domów weselnych pootwierali ale cieszą się różną opinią....

Gość niuniuska
macie moęe dziewczyny jakieś linki do bukietów ślubnych.....chce coś ładnego i niedużego i na pewno nie z róż!

Gość lilcia2323
Gosci bedziemy miec okolo 120, mysle, ze wystarczy.Zapraszamy tylko najblizsza rodzine (mam dosyc duza).A teraz musze sie szykowac do pracy:(.Zajrze jutro.Pozdrawiam.

W Bohemie byłam na weselu. Bardzo fajnie, jedzenie pyszne. Dobry wybór. O Dworku w Masłowie nie wiem nic. Teraz zepsuł nam się jeszcze samochód, więc nie ruszy się nic do przodu dopóki nie naprawimy. Jakąś stronę z bukietami mam zapisaną na kompie domowym. Znalazłam ją na tym forum. Nawet spory wybór. Kilka mi się bardzo spodobało. Na pewno podrzucę link.

Gość niuniuska
Do proszzzzzzz!Dziękuję bardzo za linka kilka fajnych znalazłam-tylko czy mi w Busku takie zrobia:/-tego nie wiem....ale jak macie coś jeszcze to wklejajcie śmiało-mam jeszcze kilka miesięcy na decyzję:):):)

To byłam ja, tylko nie miałam czasu się zarejestrować. Ja, chyba postawię na tulipany. Uwielbiam te kwiaty, to moje ulubione, najpiękniejsze w swej prostocie. I do tego w kwietniu będzie ich pod dostatkiem.:) Rozważam jeszcze kalie i konwalie. Zobaczymy. Cały czas zastanawiam się czy zostać przy rudych (farbuję na miedzianorudy) czy wrócić do czarnych włosów. Boję się teraz farbnąć na czarno, bo potem cholernie ciężko pozbyć sie tego koloru. Rozważam jeszcze czarno-rude grube, rzadkie pasemka, takiego tygryska.;) Włosów nie ścinam od kilku miesięcy i zaczynam już wyglądać jak leśny dziad. Grzywka odrasta i włazi mi do oczu a reszta wygląda jakbym kępkami je nożem ciachała.:o Ostatnio jak byłam u fryzjerki, to powiedziałam małpie, że zapuszczam i tylko odrobinę ma podstrzyc końcówki, to mi wstręciucha wycieniowała dość wysoko tłumacząc, że tak mi będzie ładniej. Wrrr... Poważniej zacznę jednak myśleć o fryzurze jak już będę wiedziała jaką suknię chcę. Kieckę zacznę dopiero jesienią lub zimą planować. Może latem trochę schudnę, wezmę się za siebie.;)

Gość Fenomeeenkaaa
dziewczyny czy któraś z was robi wesele w willi magnat, albo byla tam na weselu, będę wdzięczna za wszelkie opinie:)

Gość Fenomeeenkaaa
Jeszcze chciałam sie zapytać czy znacie jakiegoś dobrego fryzjera w Kielcach, który zrobi fajna fryzurę ślubną to znaczy coś takiego chyba chce :) http://img405.imageshack.us/my.php?image=1139600mw8.jpg ewentualnie coś takiego http://img366.imageshack.us/my.php?image=9240736ai5.jpg a może wy dziewczyny macie jakieś fajne pomysły na fryzury z długich włosów ale nie koki tylko jakieś takie lekkie upięcie. Na początku myślałam ze pójdę w rozpuszczonych, ale welon niezbyt da sie przypiąć do rozpuszczonych włosów no i na co dzień tak chodzę , a w końcu ślub to uroczysty dzień :) wiec można zaszaleć

Gość lilcia2323
Ta pierwsza fryzurka jest sliczna!Bede szla na wesele w lipcu do znajomych, to sprobuje cos takiego wyczarowac.Pojde chyba do Awangardy, bo wiele dobrych opinii na ich temat slyszalam.

Gość kijanka123123123
dzieki dziewczyny za typy na mniejsze sale, napewno odwiedze! ta fryzurka mnie zaciekawila - slicznie to wyglada! ja tez mam dlugie wlosy i koniecznie nie chce koka, niektorym jest w nich slicznie, ja bym chciala troszke oryginalniej no nic, poki co dalej szukam - a tak apropo moje wesele pomalu sie powieksza :)

Gość kijanka123123123
a wogole co myslicie na temat wesela w lesnym dworku, ale w ogrodzie? dodam, ze w tym samym dniu ktos inny mialby wesele na sali balowej, wiec zonk...

Gość ktoś-pstroś
Byłam ostatnio na weselu w Leśnym Dworze - KATASTROFA, były 2 imprezy, kelnerzy upoceni latali biegiem, kuchnia nie mogła sie wyrobić, jedzenie - bleeee niesłone, ryż zimny z lodówki, również niesłony, jednym słowem cos okropnego, zastanów sie 10 razy zanim zorganizujesz tam coś, tam jest ładnie ale co z tego

Gość poszukiwaczka..
Potrzebuję naprawdę slidną firmę z Kielc w zakresie foto-wideo, kogo możecie polecić ?

Gość niuniuska
Cześć dzieweczki!!!!!Gdzie to się podziewacie???Ratunku temat nam zamiera:(::(:(:(:(Wiem,sama sie obijam ale nie miałam czasu kompletnie....No więc tak: Kochana weselna tropicielko dzięki za ten ink do bukiecików....Są naprawdę śliczne....Co do Twoich włosów to ja myślę,że masz jeszcze dużo czasu...na ewentualne poprawki w ich kolorze ...jeśli dawno nie farbowałaś ich na czarno to może nie ryzykuj....Raz,że jest ciężko się pozbyć tego koloru a dwa,że możesz nie być do końca zadowolona z efektu jeśli przyzwyczaiłaś się do rudych:)Co do obcinania to ja Ci powiem,że mam strażnika długości moich włosów w postaci mojej kuzynki,która mi wiecznie powtarza "nie ścinaj tej góry bo się nie uczeszesz...", sama mnie "obcina" jeśli można tym nazwać minimalne skracanie końcówek, więc nie mam problemu...Ale rozumiem bo nie raz miałam do czynienie z panami fryzjerkami, które wiedzą lepiej...a końcówki to oznacza od razu z 5 cm!!A potem ściema:no zniszczone były....W niedzielę umówiłam wreszcie godzinę w kościele....Musze teraz tylko fotografa przesunąć o pół godz bo nie wyrobimy się.....

Gość niuniuska
do poszukiwaczki:Mogę dać Ci jedynie namiary na nich:Andrzej Janota os.Barwinek 13/115 (041) 368 74 12. Są w porządku,zależy czego oczekujesz od firmy tego typu ale iść na spotkanie zawsze możesz i zobaczyć co Ci zaoferują.

Witam! Dalej nam się nie chce nic organizować.;) Najchętniej to bym tylko spała. Fenomeeenkaaa! W Willi Magnat nie byłam i nie wiem nic o tym miejscu, ale jeśli chodzi o fryzurę, to jest piękna i mogę Ci polecić świetną fryzjerkę. Na ul. Żeromskiego jest zakład fryzjerski \"Irena\". Wygląda niepozornie, ale umawiać na wizytę trzeba się tam sporo wcześniej, bo w sobotę się tam dostać jest baaardzo ciężko. W ogóle dziewczyny tam strzygą dobrze, ale pani, która robi fryzury wieczorowe, koczki, loczki i inne wymyślne uczesania jest rewelacyjna. Na imię ma chyba Ania. Taka brunetka uczesana w kucyk. Zresztą, nie widziałam żeby ktoś inny tam zajmował się fryzurami na wielkie wyjścia. Pani jest bardzo miła i delikatna. Kiedyś uparła się, że upnie mi włosy inaczej niż ja chcę. Trochę z rezerwą, z oporami, ale się zgodziłam. Wyczarowała mi taki piękny kok, że wszyscy na weselu pytali mnie gdzie się czesałam.:) Nawet po wyjęciu wsuwek konstrukcja się trzymała.;) Także polecam. Makijaż też tam robią i widziałam pannę młodą pięknie wymalowaną, która stamtąd wychodziła, ale sama nigdy nie robiłam tam make-up, więc nie wiem jakich kosmetyków używa i czy byłabym zadowolona. Wiesz, mam ochotę ściągnąć od Ciebie tę pierwszą fryzurkę.;) kijanka123123123! Ja bym się chyba nie zdecydowała na bycie drugą panną młodą w jednym obiekcie.;) Nigdy nie wiesz jakich gości zaprosi druga para i czy nie będzie to typ \"ułańska fantazja po pijaku\". Po swoich jeszcze wiadomo czego się spodziewać, ale obawiałabym się konfliktów wywołanych przez \"obcych\". Wiem, że tworzę jakieś czarne scenariusze, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Martwiłabym się też obsługą kelnerską i kuchnią. Wystarczy pracowników by dobrze przygotować dwa przyjęcia jednocześnie? Pół biedy, jeśli menu obu imprez będzie podobne, ale jeśli będą to całkiem rozbieżne gusta i szef kuchni zamiast pięciu ciepłych posiłków ma nagle przygotować o kilka więcej? Jak znajdziesz już miejsce, ale niekoniecznie kuchnia będzie mogła przygotować Wam menu, to Castor i Bohema mają fajny catering. Smaczne jedzonko i dużo.:) poszukiwaczka..! Sama chciałabym znaleźć dobrego kamerzystę. W domu mam w zakładkach link do dobrej fotografki. Zrobiła super zdjęcia naszym znajomym. Jak znajdę, to podrzucę tu.

Gość Fenomeeenkaaa
weselna tropicielko ja na Żeromskiego znam tylko salon Marzena hmmm i nawet tam byłam kilka razy, co do salonu Irena, to gdzie on sie dokładnie mieści(kolo czego) bo nie kojarzę takiego

http://katalog.pf.pl/Kielce/Irena-Salon-Fryzjerski-Anna-Kordecka-F5144435G0B80-m19.html http://www.zumi.pl/1239273,Salon_Fryzjersko-Kosmetyczny_Irena._Anna_Kordecka,Kielce,firma.html Zaraz przy ul. Wróblewskiego (wjazd na targowisko), ale nie po tej stronie co bazary tylko po drugiej stronie ulicy (nitka, którą wyjeżdżasz na ul. Seminaryjską). Tam obok jest przystanek autobusowy. Za kok jesienią zapłaciłam 75 zł.

Gość kijanka123213123
dzieki dziewczyny za porady - lesny dworek odpada, poza tym babka do ktorej pisalam emaila, to mi z taka laska odpisala, ze niech sie w dupe pocaluja!

Witam! Dziewczyny mam pytanko czy wiecie może gdzie w kielcach można wypożyczyc pokrowce ślubne na krzesła

Gość Fenomeeenkaaa
jeśli chodzi o makijaż to sama sie będę malować,kupie jakieś dobre kosmetyki i myślę ze będzie dobrze, na co dzień sie maluje wiec mam wprawę:) ( tak myślę) Dziewczyny a gdzie zamawiacie bukiety ślubne??? hmm, bo słyszałam ze Pokusa robi fajne ale drogo tam podobne, z drugiej strony mam blisko domu :P i byłoby wygodnie tam zrobić Z tym fryzjerem to rzeczywiście sie zastanowię, może przejdę sie do tej Ireny na rozeznanie:) Jeszcze sie chciałam spytać czy któraś z was zamawiała sukienkę w Cymbeline i czy miała już tam przymiarkę swojej sukienki, no i czy w porządku wszystko było, ogólnie chodzi mi o odczucia związane z tym salonem i czy terminów dotrzymują , Zamówiłam tam suknie, ma być w połowie lipca i mam nadzieje ze wszystko będzie ok.

Gość upppppppppppp

wzór 667 i 777, no z drobnymi zmianami...w sumie jestem zadowolona...moze to nie d końca to o czym marzyłam ale..sa ok....

Gość madziorrrek
moje wesele w czerwcu 2009 w stangrecie, mam nadzieje ze bedzie fajnie, jedzenie tam jest pyszne!!!! czy ktos tam mial???

Gość gwiazdeczka19