Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PIPOSZ

moja córka jest w ciąży!

Polecane posty

Gość skoro uwazasz ze łatwo powiedz
a ty jak byłaś w ciazy to twoi rodzice cieszyli sie czy płakali?? pewnie ze płakać, ale ze szczęscia:D gratuluję babciu

Gość koko-980
ile ma lat?

Gość avocado98765
zawsze może usunąć

chodziłam do liceum z dziewczyną która w połowie 2 klasy uroidziła córe, a w 4 klasie była znowu w ciazy. fakt ze facet nie był super, teraz ma 23 lata, dzieci odchowane, fajną pracę, a faceta pogoniła

Gość młoda mamusia12345
ja miałam 17 lat jak zaszłam w ciąże...mama płakała bo myślała, że to mój koniec...a ja zdałam wzorowo maturę, teraz jestem na ostatnio roku studiów i planuję dalszą naukę...a moja maleńka córeczka jest pupilkiem zapłakanej babci... ciąża to nie koniec, to zmiana pewnego etapu w zyciu

No cieszyć się to pewnie nikt nie potrafiłby, zważywszy na wiek. Po prostu bądź z Nią, wspieraj. Aj to teraz najważniejsze.

Gość .Sista
zaprowadź córkę do lekarza inaczej zmarnujesz jej życie:( to że zaciążyła to nie znaczy jeszcze że jest na stole porodowym, niech się pozbędzie ciąży, pamiętaj TO NIE JEST DZIECKO ŻYWE CIEPŁE ODDYCHAJĄCE to tylko PŁÓD, a że ma mini kształty tak jak małe ssaki to nie znaczy że to już człowiek!!! nie marnuj jej życia - kiedyś ci za to podziękuje

Gość młoda mamusia12345
aha i też sama wychowuje dziecko...po co komuś niedojrzały dzieciak

Gość każdy kto ma nicka
zapłodnione nastolatki za dużo się naoglądały gilmore girls zamiast nauczyć się podstaw używania gumki, ale syf

sista szkoda ze twoja makt aciebie nie wyskrobała...:o na jej miejscu jeszcze bym dobiła patelnią za to twoje pierdolenie...normalni ludzie nie zabijają tego co juz zyje:o

Gość młoda mamusia12345
nie słuchałabym rad .Sista bo jakby mi mama takie coś zrobiła nie chciałabym jej znać...z tym dniem przestałaby być dla mnie matką...a dziecko to nie problem i zmarnowanie zycia...to motywacja do ulepszania

Moja kuzynka urodziła mając lat 16.Teraz ma lat 30. Kochanego, dobrze uczącego się syna, rodzinę, męża, skończone studia, dobrą pracę, własny dom jednorodzinny. Bardzo pomogli Jej rodzice, ona chodziła do szkoły...oni się opiekowali dzieckiem. A teraz jest pełnowartościową, zadbaną szczęsliwą kobietą i matką.

Gość każdy kto ma nicka
skoro uważasz... rozumiem że jesteś weganką i nie zabijasz tego co żyje? sista masz niestety rację

Gość kafeterianka.......
idiotki..........nie piszcie zeby ja prowadzila niewidomo gdzie jeszcze tez byscie mogly napisac jak corka do tego podchodzi przeciez ona jest w ciazy ,co z ojcem diecka jej moze uraz zostac na cale zycie normalnie zgroza

Gość sorry że na pomarańczowo
no to ciąże nastolatek u was normalne, wcześniezapłodnione larwki, w takim razie się ciesz! twoja córka będzie pełnowartościową kobietą! już jest pełnowartościową puszczalską:D

tak - usunąć - pozbyć się problemu... Brak mi słów dla tak \"wspaniałych, kochanych i opiekuńczych rodziców... :(

Gość jesteście tylko głupimi
INKUBATOTRAMI BEZ MÓZGU! a bachor pewnie jest księdza:D:D:D pewnie jesteście dumne z waszych nieślubnych bękartów?:D:D:D takie tu wszystkie ŚWIĘTOJEBLIWE INKUBATORY głupie zmanipulowane krowy!

Gość sista masz głupkowate....
podejście do życia !!! Ile ty masz lat,że dajesz takie "mądre" rady ????

Gość laseczkaaaaaa
uhhh mloda... ja usunelam jak mialam 18 bo bylam za mloda a 16!!!! ale najwazniejsze jest co ona na ciaze??? jezeli chce dziecka to nie widze problemu.

Jak kobieta o kobiecie może mówić takie rzeczy. Każdy ma prawo wyboru. Opisałam przypadek, który zakończył się tak a nie inaczej. Nie wiem jakie jest najlepsze rozwiązanie...ale wiem, że można wyjść z tego co się stało z godnością. A Wasze wyzwiska, i to jeszcze na pomarańczowo są znacznie gorszym występkiem niż ciąża w wieku 16 lat.

Gość sista masz głupkowate....
Mam koleżankę co zaszła mając 16 lat z pierwszym dzieckiem, a 18 gdy z drugim. Mama jej pomogła gdy dzieci były małe. Na ojca pierwszego dziecka nie mogła liczyć niestety. Z ojcem drugiego dziecka jest do dzisiaj!!!!! Szkołę skończyła super i w terminie. Dzisiaj ma 30 lat i dwie piękne córy! Finansowo wiedzie im się z mężem super. Dodam iż dziewczyna nie pochodziła z bogatego domu.

Gość przeciez to prowokacja
ktora matka pisze tutaj takie rzeczy? no dajcie spokoj

Boże jacy niektórzy puści tu piszą.... Pewnie te osóbki za usunięciem niejedno juz usunęły i sex to niby kiedy zaczęły upawiac?? Po slubie ?? :) Ale nie... one przeciez zabezpieczają sie albo pozbywają problemu..... Tylko ze czasem zabezpieczenie zawodzi i niektóre osoby mają serce i ponoszą konsekwencje swych czynów. Współczuje waszym dzieciom, ja bym moją matkę znienawidziła jakby chociaz mi zasugerowała usunięcie....

prowokacja czy nie - nie wnikam ale "złote rady - 16 lat - usunąć" normalnie mnie przerażają :(

Gość a ja dodam że
nikt tu cię nie chce wyzywać tylko dziewczyny się denerwują że niw widzisz najprostszego rozwiązania problemu ja też usunęłąm ciążę bo nie chciałam mieć dziecka jako nastolatka, byłam głupia że dałam się namówić na seks,ale już nie byłam głupia żeby urodzić i sobie ( i rodzicom) zmasakrować życie teraz jestem przed 30, mamkochane dzieci i męża, a nie mam niechcianego dziecka z tamtym skur.wielem dlatego ci radzę żebyś pogadała z córką i jeśli ona nie chce kontynuować ciąży powinnaś jej pomóc usunąć ja swojej córce bym pomogła i tyle zrobisz jak będziesz chciała, ale twoim obowiązkiem jako matki jest chronić życie swojego dziecka a nie nienarodzonego płodu

Gość młoda mamusia12345
osoby skore do usuwania, to chyba przy okazji mózgi sobie pousuwały i powiem tak chcesz usunąc usuwaj Twoja sprawa .Sista itp. ale decyzja należy do dziewczyny a nie matki a poza tym jestem dumna ze swojej decyzji i mam swojego Aniołka i skoro ja akceptuje wasze wybory wy zaakceptujcie to że co niektózi ponoszą z pełną godnościa odpowiedzialność za swoje czyny