Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaKobieta24

jestem sama, bo obracam się wśród samych!!! kobiet.......

Polecane posty

Gość SmutnaKobieta24

na co dzień spotykam same kobiety... uczę sie z nimi, ćwiczę z nimi, spotykam się z nimi... wokół mnie same kobiety.... jeżeli juz poznam jakiegoś faceta, to okazuje się, że jest żonaty:( nie mówię, że nie lubię kobiet - wręćz przeciwnie, ale ta stuacja mnie już zaczyna straaaasznie męczyć:( :( gdzie się podziewają wolni, wspaniali mężczyźni??????????????? mam wrażenie, że wyginęli.... chyba zostanę sama:( :'(

nie wygineli... ;) a niektórzy jeszcze szukają ;)

>SmutnaKobieta24 Nie wyginęli. Zadaj sobie kilka pytań: - Gdzie ich szukam ? - Jakie mam wymagania ? - Na jaki kompromis jestem skłonna pójść ? Odpuść sobie puby i tym podobne przybytki to może kogoś sensownego znajdziesz.

Gość SmutnaKobieta24
Graf_> przywracasz mi wiarę;) komiczne-> dzięki:(, ale nie skorzystam..., co nie zmienia faktu, że i tak Cię lubię;) żonaci i kobiety mnie nie interesują Zmysłowy-> puby już odpuściłam gdzie faceci spędzają swój czas wolny? co robicie poza przebywaniem przed monitorem?

Gość podłączam się pod ostatnie
pytanie :)

Gość SmutnaKobieta24
do znajomości internetowych podchodzę już z dystansem - byłam na kilku - jeden mężczyzna wręcz przyznał się, że jest od nich uzalezniony... na tych stronach pojawiają się zawsze te same osoby, które zalogowały się już kilka lat temu....

no to jesli nie chcesz poznawac ludzi przez net, nie chcesz poznawac w pubach, klubach to masz faktycznie ogromny problem

To było adresowane do smutnej kobiety dwadzieścia cztery a nie do komiczne :D

Gość podłączam się pod ostatnie
frk-09 - słowo się rzekło, teraz się nie wypieraj :classic_cool:

Gość SmutnaKobieta24
frk-09 -> nie tłumacz się:) to było frudowskie przejęzyczenie;)

może idź do kina samiuśka a może tam znajdziesz jakiegoś samotnego szukającego ... ;)

a gdzie spedzaja..? chodza na rower, basen, pograc w pilke, bilarda, spotkac sie ze znajomymi tak, rowniez w pubach :p

>gdzie faceci spędzają swój czas wolny? >co robicie poza przebywaniem przed monitorem? Przed monitorem to siedzę w pracy, w domu nie. Zależy jacy faceci ? Naprawdę myślisz że każdy mężczyzna kawaler (tak do cholery kawaler i to bez dzieci) myśli wyłącznie o seksie i piwie ? Jeśli tak to współczuję.

tak sobie pomyślałam... może weź się na jakiś taki typowo męski sport ;) np. zapisz się na kurs polowania, skoki na spadochronie albo zapisz do klubu miłośników broni palnej... ewentualnie możesz jeszcze chodzić na mecze, do siłowni, zacząć studia na politechnice na kierunku mechanicznym ;) w tych miejscach chyba powinno być więcej facetów niż kobiet... no nie(??)

co do męskich kierunków polecam elektronike na polibudzie ;) można ich spotkać na rowerze, siedzących samotnie nad jakimś jeziorkiem (nie mówie o wędkarzach ;) ) , szukających samotnych osóbek na mieście, w barach ze stołami bilardowymi, na imprezach gdzie można potańczyć w rytm lat 60..90-tych itd. itp. ;)

Ja na przykład regularnie występuję w rejonie bagnisk i trofowisk, gdzie wyjadam padłe robactwo :classic_cool: Zapraszam :)

Gość a może jednak net
a może jednak jeszcze raz poznać kogoś przez net? zaloguj sie na jakimś portalu typu ilove czy sympatia znowu nie jest tak że są tam sami popaprancy- tych trzeba sobie odpuścic zdarzaja sie tam fajni kolesie i nawet jesli nie poznasz tego jedynego to zyskasz paru znajomych z ktorymi zawsze mozna przyjemnie pogadac na gg

a sporo fajnych facetów też przesiaduje na necie ... nie mają z kim wyjść gdzieś więc przesiadują w sieci i szukają , a nuż sie znajdzie tą odpowiednią osobę, a jak nie to przynajmniej kogoś z kim można fajnie porozmawiać ;)