chrobot 35 Napisano 12 godzin temu zycie nie musi miec sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu Tak, dlatego żyję według maksymy "czas spędzony przyjemnie nie jest czasem straconym" Aczkolwiek jedyne co musimy, to się utrzymać jakoś, tak mi powiedziała moja pani psycholog kiedyś i miała rację. To jedyne, co naprawdę musimy ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu 30 MINUT Q&A I ZEGNAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 12 godzin temu czy alko resetuje przewody lepiej niz zycie w trzezwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 12 godzin temu Czy lubisz mieszkac w bloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: czy alko resetuje przewody lepiej niz zycie w trzezwosci Raczej nie, to sprawia, że jest się bardziej śmiałym, ale tak poza tym wszystko to samo guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: Czy lubisz mieszkac w bloku W sumie lubię, mieszkałam kiedyś w szeregówce i było z...ie tzn za dużo roboty przy ogródku z przodu i z tyłu, ciągle jakieś problemy z dachem UJ wie co, plus taki że przestrzeni do życia więcej, ale szczerze nie wiem czy to jest tego warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu Lepiej mieć chyba większy spokój w bloku niż ciągle problemy w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu Chyba, że ktoś ma dzieci, to lepiej dom mieć niż blok, ale jeśli nie ma, to lepiej blok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 12 godzin temu Jak sie czujesz po wodce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 12 godzin temu Spoko, pewnie zasnę jak bóbr, a potem rano trochę głowa mnie będzie boleć, ale jakoś to przeżyję luzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 11 godzin temu A wstajesz jutro rano do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 11 godzin temu Jedyny i ostatni raz, kiedy mi się urwał film to było na studiach xD ale wtedy wrąbałam w siebie całą szklankę whisky bez popity, do tego co śmieszniejsze miałam na sobie biały płaszcz, ja nie wiem jak ja doszłam bez absolutnego śladu na nim do domku, bo tego nie pamiętam haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 11 godzin temu Nie wstaję, bo jestem neetem, ale w sumie kwestia czasu i będę gdzieś dobrze zarabiać :3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Jak ktoś chce to jeszcze na wpół przytomna mogę zrobić q&a w nocy bo jeszcze ciut nietrzeźwa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Ale pewnie już śpicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Dobra to se śpijcie, ale wiedzcie, że jutro i w ogóle już takiej promocji nie będzi i nie będzie pumpernikielka tak jakby nie istniał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu LUBUDUDUDUDU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu UCIEKNĘ SE I TYLE PO MNIE ŚLADU BĘDZIE, NIKT ZA MNĄ NIE ZATĘSKNI HYHY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Ale właśnie mewy i jakieś inne ptaki świrgolą o tej 04:20, bez kitu, ćwir ćwir urwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 472 Napisano 6 godzin temu Ludzie czemu nie śpicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Nie wiem, spałam, ale się zbudziłam jakoś, wiesz jak to po wódce, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo jak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Przyszłam tylko do mojego lubego, dałam mu do powąchania mój palec z dupy XD i sobie poszłam hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu It's a prank bro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 6 godzin temu Nawet przez sen się oburzył hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 472 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Nie wiem, spałam, ale się zbudziłam jakoś, wiesz jak to po wódce, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo jak xD Nie wiem. Ja się zbieram do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Nawet przez sen się oburzył hahahahah Za urodę wiele można wybaczyć nawet glupawki ale wszystko ma swoje granuce spíerdolenia typy lubiom szacunku jednak i musisz uważać by nie przebajerzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 11 Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ludzie czemu nie śpicie? bo śpię w dzień a pracuję w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Za urodę wiele można wybaczyć nawet glupawki ale wszystko ma swoje granuce spíerdolenia typy lubiom szacunku jednak i musisz uważać by nie przebajerzyc Eeeee nieprawda, my się na tyle dobrze znamy, że nas bawią takie rzeczy, mogłabym zrobić w zasadzie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 472 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, mr_Kumpir napisał: bo śpię w dzień a pracuję w nocy Kto górnikowi zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach