Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ktosik....

jak rozpoznac ze ona jest dziewica??

Polecane posty

Gość gygguyttu
wszyscy tak prawia o dziewictwie a zaden sie jak na razie nie pochwalil wiedza na ten temat. wcale sie nie dziwie bo zapytalam kiedys kolegow gdzie lezy blona to sie dowiedzialam, ze w glebi tak jakos od 3cm do 7cm ! co jest nieprawda oczywiscie. do tego kolor i zlaczenie szparki(ze tak to niezbyt naukowo okresle) tez jest inne: u dziewicy mocno zlaczone to raz i kolor w srodku jest bladorozowy, do tego ma delikatniejszy nablonek. swoja droga blone dziewicza(nawet szczatkowa)widac golym okiem. co za problem sprawdzic...

Gość theauthorisanidiot
Przespij sie z nia to sie dowiesz!

Gość kolejny prawiczek
Witaj "prawiczek i kropka" nie jesteś sam też szukam kobiety jednej z którą mógłbym się związać nie szukam laski na jedną noc lub tymczasowo.Mam pewną strategie poznaję kobiet przyjaźnie się i kiedy jesteśmy już na pewnym poziomie znajomości pytam ja po prostu.Robię to z tego powodu ponieważ jestem osobą wierną Bogu który nakazał że gdy kobieta współżyje z mężczyzną maja się pobrać lub mężczyzną ma zapłacić za dziewicę jej ojcu.Więc błędy nie są dozwolone jak się z kimś prześpi i nawzajem się rozdziewiczy to jest się już połączonym do końca życia.A to co teraz się dzieje na świecie psuje i kobiety i mężczyzn.Nie czytajcie poradników starajcie się żyć jak najlepiej według woli Bożej.Jeśli chcesz mieć dziewczynę szukaj cierpliwie,ustal zasady kieruj się nimi bo nie ma nic piękniejszego od tego kiedy kobieta łączy się z mężczyzną według woli Bożej poproś Boga On Cię wysłucha bo czemu nie miał by.I pamiętaj warto być cierpliwym wielu ludzi nie wie że jak straciło się dziewictwo z kimś dla kogo to też był pierwszy raz,właśnie się z nim połączyło do końca życia.Czasem zrywają ten związek i wiążą się z kimś innym co jest już grzechem.Chyba że dojdzie do zdrady wtedy zdradzona osoba ma prawo do kolejnego partnera.Przykro mi ale taka prawda Pismo Święte jest autentyczne mam same dowody potwierdzające a jest ich dużo.Nie chcę nikogo straszyć musicie to wiedzieć.