Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ita i ta i ta

tak bardzo nasmiewaja się ze mnie

Polecane posty

Gość ita i ta i ta
heh dzieki..ja juz niczego nie potrzebuje, niczego wiecej do szczescia nie chce tylko wyglądac tak, zeby ze mnie się na ulicy nie nasmiewali. dzieki za propozycje ale mam swoich przyjaciół którzy zawsze chetnie pogadają ze mną. tego mi nie brak.. dobranoc

Gość a operacja plastyczna
moze choc troche by pomogla? nie ma szans?

Gość milenaaaaaaaaaamieleckaaaaa
życzę powodzenia :)) pozdrawiam cieplutko !

Gość ita i ta i ta
mam wypisac co musiałabym zmienic? wiekszosc kosci bym musiała połamac w twarzy i oczywiscie kregosłup i zebra. heh.. to chyba byłoby bez sensu, nie? zreszta, kogo na to stac.. moja twarz wyglada ordynarnie, jak twarz ..czlowieka pierwotnego, zapadniete czoło, wielka szczeka itp. ogromny nos. nie smiejcie sie, to nie prowokacja, tak jest.w ogóle nie wygladam jak kobieta. dla niektórych to nie do pomyslenia, pewno pomyslicie ze to prowokacja. zreszta, jak ludzie na mnie patrza to tez nie moga uwierzyc ze urodził sie ktos tak brzydki. juz kiedys sie komus zwierzałam tu na forum ale okrzyknięto ze to prowokacja i wywalili topik.

Gość ita i ta i ta
dziekuje ze jeszcze nikt mnie tu nie obraził, widac nie wszyscy są tacy, ze się nasmiewają. idę spac, jutro kolejny dzien.. dobranoc.

Gość aleeeeeeeeeelee
nie ma rzeczy niemozliwych idz do pracy wez kredyt postaw to sobie jako główny cel jedni zbieraja na samochody drudzy na domy...powiedz mamie ze nie bedziesz jej oddawała kasy na razie kazda pensje odkładaj i idz do chirurga

Gość aleeeeeeeeeelee
z kregosupem wiele juz nei zrobisz ale jakies cwiczenia baseny coś moze pomogą a jezeli chodzi o twarz to chirurg

Gość ita i ta i ta
tak i mam się dac przerobic na normalnego człowieka? wygladac jak Jackson..? nie, to nie ma sensu. poza tym nie chcę przerwać studiów. skad ten pomysł ze oddaje jakas kase mamie? :) nmie pójdę pod nóż, marzyłam o naturalnym pieknie, a raczej normalnosci, a mysle ze po operacjach wyglądałabym jeszcze komiczniej. no, dosc marudzenia, naprawdę idę spac, wygadałam sie i troche mi lepiej. mam nadzieje ze dzieki temu topikowi wszystkie przecietne dziewczyny poczuja sie choc przez chwile piekne jak ksieżniczki. dobranoc..

Gość aleeeeeeeeeelee
ale czego natura nie dała to trzeba sobei kupić chirurgia plastyczna jest dla ludzi!!Dla takich jak ty i trzeba z tego korzystać! wdzisiejszych czasach działa cuda

Gość ita i ta i ta
przez najblizsze 4lata mnie nie stac, studiów nie rzuce za nic w swiecie. tym razem naprawde- dobranoc.

Gość przeciez w Twoim stanie
na pewno cos by zrefundowali, twarz daloby sie "zrobic", ja to bym poszla pod noz calusienka, centymetr po centymetrze jak by mi ktos oplacil

Gość ja nwet jak bym miała na to
ciezko pracować.Jezeli to było by dla ciebie takie wazne stanełabys na głowie by spelnić swoje marzenie.Mozna pracować po nocach mozna barac kredyt studencki.... pracujesz rok..odkladadz pracujewsz w wakacje jezdziesz zarobic zagranice...i stopniowo sie operujesz to twoje zycie!

Gość contrabas
kurcze napisalam dlugi wywod i mi gdzies uciekl ita i ta ja cie rozumiem kazda kobieta pragnie sie podobac, nie ma w tym nic zlego czy proznego, to taka naturalna potrzeba kazda kobieca kobieta pragnie by mezczyzna sie nia zachwycil, dlaczego ty mialabys sobie odmawiac tego pragnienia i udawac ze go nie ma?

Gość contrabas
he he przypomnial mi sie taki sen, bylam w nim olsniewajaco piekna, jakze rozkoszne to bylo uczucie! nie pamietam fabuly snu, ale wciaz pamietam te blogie uczucie zadowolenia, wyniklego z zainteresowania i adoracji mezczyzn hehe nie musze mowic jak przykry byl powrot do rzeczywistosci po przebudzeniu brr.. moja kolezanka mial podbny sen i tez nie spodobalo jej sie to uczucie po przebudzeniu...:)

Gość contrabas
dobra teraz napisze truizm uroda przemija i co mnie pociesza to fakt, ze latwiej zrezygnowac z przymiotow mlodosci, gdy nie jest sie pieknym wydaje mi sie, ze dla wielu pieknych kobiet (zwlasza tych ktore opieraja swoja wartosc na zainteresowaniu ze strony mezczyzn) proces starzenia sie musi byc bardzo przykry... kobiety nieatrakcyjne pewnie az tak zmarszczkami sie nie przejmuja...

Gość contrabas
w pracy mialam przyjemnosc poznac jedna dziewczyne, nieatrakcyjna brzydule... ale jaka ona ma osobowosc, jaki optymizm z niej bije, poczucie humoru, no po prostu po 5 min z nia czlowiek zaraza sie dobrym samopoczuciem ja piekna nie jestem, ale zdarza sie ze ktos sie obejrzy za mna na ulicy, zagwizdze etc., no rzadko bo rzadko ale czasem sie podobam i moge pewnie powiedziec ze jestem w taki pospolity sposob atrakcyjniejsza od niej ale przysiegam gdybym miala sie z nia zamiencic wygladem ale uzyskac jej optymistyczne nastawienie do swiata - to nie zawahalabym sie ani chwili...

Gość Ceroline
Italia zaakceptuj sie taka jaka jestes. Ja sobie zawsze mowie tak: tutaj na ziemi zycie jest dla nas takim sprawdzianem-jak bedziemy dobrzy dla innych , to Bog nam to wynagrodzi w niebie, a tam zyje sie cala wiecznosc :)

Gość Vanuaza
nie opierajcie swojej wartości życiowej na tym czy podobacie sie facetom czy nie- to takie puste

Gość Paskudnaaaa
Milena, bardzo Cię proszę... potrzebuję Twojej pomocy, możesz choć chwilkę porozmawiać ze mną na gg?