Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duuuży_dołek

no i chyciłem doła /

Polecane posty

Ps. Do Autora ...🌼 Działanie jest najlepszym lekarstwem na rozpacz. I pamiętaj..., że 60 sekund smutku zabiera Ci minute szczęscia...

Gość duuuży_dołek
no i wstał nowy dzień i jest jeszcze gorzej :( kolejne sprawy sie posypały :o

Gość duuuży_dołek
Dół powrócił ze zwiększoną siłą i to w towarzystwie apati ... :o

Trzymaj się brachu, mam to samo, też bardzo pokochałem, też jest to wielkie uczucie i też nic z tego nie będzie. No i mam to znacznie dłużej, jak na razie nie jest lepiej.

Gość blada stopa
a to niby dlaczego, nic z tego nie będzie? skąd ta pewność cieniasy? :P

Gość Szukanie dziury w całym
Pewności nie ma, ale szanse są zawsze:) Z takimi dołami to trzeba ostrożnie, bo czasem można się doprosić jakiegoś głupiego wyskoku ze strony zainteresowanego... Lepiej nie prowokować (czyjegoś losu). Znam to też i nie chcę powtórki. Polecam przeczekać w kolejkce po: a/ kolejną flaszkę, b/ natępną laskę-pojemnik/następnego plastro-frajera c/ pomiędzy wierszami (napisanymi rozdartym sercem za pomocą zroszonych łzami zestawu dłon+długopis D/ wszystkie inne możliwe sposoby wypędzania diabła tudzież anioła (w zależności od opcji światopoglądowej) Tik-tak, tik-tak... Jednemu/jednej starczy tydzień/miesiąc/kwartał, inni potrzebują lat... Ekstremiści naście, rekordziści - całe życie... Ale po co myśleć, ile to potrwa? Najlepiej sprawdzić i będzie wiadomo... A w tzw. międzyczasie żyć...jakoś...

Bo się w końcu o to zapytałem. I jak facet dostaje odpowiedź, że kobieta kocha innego i nie widzi możliwości, aby być z nim, to chyba oczywistym jest, że nic z tego nie będzie :(.