Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunlinarka

czy po 36minutach w solaroium powinnam juz widziec efekty?

Polecane posty

Gość sunlinarka

wiam. od konca lutego chodze do solarium. raz na tydzien labo raz na 2 tygodnie. do tej pory bylam tam 6min+6min+6min+9min+9min =36min. uzywam profesjonalych wzmiacniaczy opalania (SwedishBeauty). ale tak naparwde nie za bardzo po mnie widac,ze bylam na solarium. w solrium byla wywieszka ze niedawono wymienili lampy na nowe i zeby skaracac czas opalania ,a pamietam jka 2 lata tmeu bylam w solairum w sumie 40min, i bardzo sie opalilam. roznica byla taka,ze wtedy byl bardzo sloneczny maj i troszeczke opalalam sie na sloneczku a teraz to jeszcze za sloencznie nie jest. wiec moe dlatego?

Gość jeje
zmien solariumja bylam najpierw na 10 minut(poparzylo mnie ciut) a trzy dni pozniej na 8 minut(znowu poparzenie).zawsze tak chodzilam na solarium na tyle minut,a te poparzenia??fakt .ostatnio na solarce bylam 2 lata temu.teraz po 2 wizytach jestem brazowa(oczywiscie bez przegiecia)

Gość jeje
jeszcze napisze:idz do nowoczesniejszego solarium i zacznij np od 5 (stopniowo zwiekszajac ten czas.pani powinna ci doradzic)minut, i tak co 3 dni.jak uzyskasz odpowiedni dla ciebie efekt to mozna chodzic raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie.pamietaj o nawilzaniu skory ciala i twarzy....cos dziwne te twoje solarium...tyle minut i brak efektu??

Gość gdzieMM
do jakiego solarium chodzisz???

Gość sunlinarka
dzieki za odpoweidz. chyba zmienie solarium jak radzisz, tylko ze wykupilam karnet na 60 min,wiec jeszcze go tylko dokoncze i pojde gdzie indziej. tylko ze i tak nie wiem gdzie i czy czasem sytuacja sie nie powtorzy.... oni mi w sumie to wlasnie doradzili najpierw isc na 6min. wiec poszlam ,a po 3 razach jak zwiekszylam do 9 to lekko sie poparzylam za pierwszym i za drugim razem.

Gość jeje
ja chodze do ergoline(czy energoline-nie wiem jak to sie pisze.maja kilka lozek w jednym solarium i rozne moce lamp.powinna ci kobitka doradzic,ale skoro masz karnet jeszcze na 60 min to w sumie efekty powinny byc)