Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercia17064

Kiedy dostanę pierwszą miesiączke?

Polecane posty

Gość Wercia17064-
Piszcie jak ja przechodzilyscie

Gość 13latka
Mam wydzielinę śluzową z pochwy i nie wiem kiedy dostanę okres. Mam ją od ponad pół roku.

A jakie masz jeszcze objawy czy moze np. bole brzucha, rozwijanie sie piersi, bole glowy, owlosienie lonowe oraz pod pachami

Naprawdę nie ma się do czego śpieszyć. Ja miałam 12 lat, dostałam na działce. I też czekałam na to jak na nie wiadomo co... A teraz mam takie bóle że praktycznie nie mam jak funkcjonować: nie mogę siedzieć, nie mogę stać, nie mogę chodzić... Zawroty głowy, ból brzucha, pleców...życie :(

Gość 14latka
Mam 14 lat , i teraz idę do 2 gim , moje objawy : często boli mnie głowa , mam owłosienie łonowe oraz pod pachami , moje piersi nie są za duże .... właściwie to mogę powiedzieć , że małe , mam wydzielinę śluzową z pochwy , kiedy dostanę miesiączkę ?

Gość gość
Ja mam 13 lat. Białą wydzielinę od ponad roku miej więcej, owłosienie pod pachami dopiero się zaczyna ale mam łonowe piersi nie zbyt duże ostatnio zwiękrzył mi się apetyt i wgl. Kiedy mogę dostać miesiączkę?

Gość gość
Mam 11 lat wszystkie objawy dojrzewania tylko sluzu niemam brązowego tylko Jakiś miesiąc temu byla milimetrowa czerwona kropeczka. Teraz mam zaschniety ciemno żółty sluz ale świeży jest biały. Prosze o odpowiedz!

Gość gość
Dziecko popytaj mamy.

Gość gość
Jak przestaniesz się masturbować