Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaa0087

KROPELKOWANIE??!!! CZY JESTEM PRZEZ TO W CIAZY??? POMOZCIEE

Polecane posty

tak- a jak zaczniesz brać tabletki to będziesz schizowac \"a bo wczorj to wzielam 5 minut po czasie itakie tam\"- to nie problem prezerwatyw czy tabletek - to problem niedojrzałosci do współżycia w

Gość Paulaa0087
Juz kiedys bralam tabletki na uregulowanie okresu wiec o tym wiem wszystko. Kondom jak sie zaklada tez wiem

:D aaaaaaaaa mialam cos napisac ale mi sie kurna milionowy raz poprostu nie chce mamani- jak ty masz taką specjalizacje to może porozmawiajmy o kolorystyce i jakosci sluzu?????????????? to tez moje ulubione tematy :D

paulaaa to bardzo dobrze ze przynajmniej jestes uswiadomiona- a wiesz kiedyś trzeba zacząć "to" robić - ale nie mozesz za każdym razem miec nerwa jesli chodzi o ciaże- to zamiast przyjemnosci to bedziesz miec jednego wielkiego stresa

ike ja sie w rozmnazaniu chinczyków specjalizuje- patrz poprzednia strona :D:D:D:D

Gość zdecydowanie na tak
I jak tu nie odpisywac i sie nie irytowac?Laska ma 18 LAT a pytania zadaje jak 13 LATKA:-o I to jakie pytania!ZENADA!:-o

ike kobietą jestem i nic co ze śluzem nie jest mi obce.... wiec jak chcesz to moge pogadac :D:D a co chcesz wiedziec?:D:D:D:D :D:D:D:D:D

:D zaraz bys chciała wiedziec- co ja bym chciała wiedziec :P

Gość Paulaa0087
Mozecie cos na ten temat jeszcze powiedziec

Gość Paulaa0087
Prosze napiszcie cos jeszcze na ten temat... Teraz boli mnie podbrzusze i czasami jajniki. Czuje jakbym dostala okresu ale tam jest calkiem sucho.... Co mam o tym myslec

Gość Paulaa0087
jezeli chcecie sie smiac to bardzo prosze. Ja tylko o opinie prosilam. Aha i z gory dziekuje na NORMALNE odpowiedzi

nie nakrecaj się juz dziecinko i nie prowokuj zeby ktos z ciebie dalej kpił

Gość betix
nie martw sie nie jestes w ciazy.

Gość Paulaa0087
Dziekuje Betix:) Normalnie okresu powinnam dostac dzisiaj... Jeszcze nie dostalam ale strasznie boja mnie piersi nawet nie moge ich dotknac:/ Mam takie schizy ze jak poczuje ze mnie jajniki zabola to od razu lece to lazienki zeby sprawdzic czy dostalam miesiaczki:/ Chyba przesadzam...

Gość Paulaa0087
DZIEWCZYNY!!! DOSTALAM OKRESU!!!! O 19.00 BIORE TABLETKE ANTY:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D DZIEKUJE ZA DOBRA SLOWA I ZE MNIE POCIESZALYSCIE:D

Gość szewczyk burczymucha
moze to nie okres, a krwawienie ciazowe - tak typowe w pierwszym miesiacu. Nie pomyslalas o tym?

Gość Paulaa0087
no nie pomyslalam o tym:S co prawda okres jeszcze nie jest obfity ale takie plamienia. Zreszta nie ma takiej mozliwosci zebym byla w ciazy.

Gość MARTYNADD
hahahahahahahaha kur...a ale jazda:D:D:D niezle macie nawalone:D pozdrawiam gorąco az mi sie humor poprail:D:D:D:D

Gość MARTYNADD
ty paula nie wiedzialam ze kobieta dostaje "OKRESU" :d:d:d:d:d

Gość niedoswiadczona/
witam wszystkich, paula, mysle ze jestes chyba w lepszej sytuacji niz ja... strasznie mi glupio i ciezko o tym pisac i wiem ze mnie wysmiejecie ale trudno... moj chlopak chcial ze mna wspolzyc, ale w ostatniej chwili sie rozmyslilam, stwierdzilam ze sie boje i ze mam jeszcze na to czas... nie wszedl ale dotykal mnie no.. wiecie gdzie swoim czlonkiem a potem zadowolil mnie swoim palcem...ktory wszedl i czy to mozliwe ze mial na palcu czesc tego kropelkowania ktora mogla mnie zapolodnic? pewnie te pyt wydaje sie apsurdalne,ale mowie szczerze ze nie jestem w tych sprawach obeznana i nigdy wczesniej nie mialam stosunku wiec prosze o odpowiedz...

Gość niedoswiadczona/
gratuluje Paula;) niezauwazylam Twoich ostatnich wpisow...

Gość tez krakowianaaa
po pierwsze i ostatnie: pisze sie DOSTANE OKRES a nie DOSTANE OKRESU!

Gość ja piernicze..............
tak ludzie rozmnazaja sie przez kropelkowanie ha hahahhahahhahhahahah

Gość niedoswiadczona/
wiem ze wam sie moze to wydawac smieszne ale ja sie tym przejmuje, wiec wnioskuje ze nic mi nie grozi tak? prosze o normalna odp i zrozumienie;)

Gość tez krakowianaa
APSURDALNE to to ze siedzisz gowniaro na kafe i mylisz po szkodzie, powinnas myslec zanim ci jakis frajer majty sciągnąl ;/

Gość niedoswiadczona/
wiem,masz racje, zrozumialam juz swoj blad, bardzo tego zaluje, ale jesli ktos ma jakies inf ktore by mi pomogly to jednak prosilabym o wsparcie...

Gość areeeeq86
no i ja mam ten sam problem.. tylko ze jestem facetem. bylem u dziewczyny i poszedlem do wc, rowniez nastąpilo u mnie kropelkowanie wiec 'powycieralem' wszystko co trzeba, umylem rece (mydlem oczywiscie) no i wytarlem , wszedlem do niej do pokoju i po 20 minutach też zacząłem gdzieś tam wkładać palce, i moje pytanie czy ona może zajść w ciąże?