Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irokez na ślub

Czy dla świadkowej na ślubie pasuje fryzura typu elegancki irokez...???

Polecane posty

Gość irokez na ślub

Czy jest zbyt ekstrawagancka...??Fryzjerka mi doradziła,ale nie powiedziałam jej,że to na ślub- bo podobno biorą więcej.Mam 3 częściowy elegancki kostium z gorsetem. Włosy mam do łopatek,proste - falujące się... Doradźcie

Gość łee
pokaż jak wygląda elegancki irokez :o

Gość irokez na ślub
może ona użyła jakiegoś skrótu myślowego,bo jak ja w necie widze irokezy to nijaki mi pasują....

Gość irokez na ślub
może ona użyła jakiegoś skrótu myślowego,bo jak ja w necie widze irokezy to nijaki mi pasują....

A para młoda pewnie będzie ubrana tradycyjnie - romantyczno-elegancko? W krynolinę i surdut? Panna młoda będzie miała loki-anglezy, a pan - cylinder? No chyba że to ślub łachmaniarzy- dzieci kwiaty znowu modne? Nie słychać było!

Gość irokez na ślub
;)

Gość no jasne oczywiscie wszyscy na
NIE i standardowo się wymądrzają nawet jak nie mają nic do powiedzenia w temacie:P ja wiem o jaką fryzurę tobie chodzi,oczywiscie że pasuje na wesele, nikt nie powiedział że na weselach to wszystkie kobiety jak klony mają mieć koki:P nie jeden raz widziałam u innyvh,i ja też miałam,takiego eleganckiego tzw.irokeza wiadomo o co chodzi i zawsze się wtedy wyróżniałam pozytywnie z grona równo uczesanych pozostałych pań:)

Gość irokez na ślub
fryzjerka użyła skrótu myślowego...ja wiem o co jej chodzi i wiem jaką JA chciałabym fryzurkę.Coś właśnie ale irokez,ale nieirokez.Nie wiem jak to nazwać.A nie mam odpowiedniej foty by jej pokazac. KOK ODPADA!!!!!!!!NIE ZNOSZEEEEE.NIEEEEEEEEEEE

bozesz ti moj jakze to z poganska fryzura to sie nie godzi powinnas zalozyc worek po ziemniakach i udac sie na kolanach do kosciola batożąc sie sumiennie

nie sądze;) zbyt duże szaleństwo na głowie, elegancki ma być,mam z jednego wesela zdjecie w takim eleganckim irokezie,ale na kafe nie wrzucę rzecz jasna

Gość irokez na ślub
Widze dziewczyny,że wiele z Was czuje bluesa;) i intuicyjnie wie o co mi chodzi..Tylko gdybym miała fotke...Niedokładnie chodzi mi o taką fryzurkę pod welonem,ale w sumie on zasłania włosy...

ja nie tylko intuisyjnie wiem o co chodzi,ale przetestowałam to na własnej skórze;) to było już jakiś czas temu i też się początkowo wszyscy dziwili...a potem zazdrościli;)

intuicyjnie;)

Gość irokez na ślub
mi raczej chodzi o gładki prosty tył, boki i przód lekko podniesiony, ale nie mocno natapirowany.Kurcze,ale jak to fryzjerce wytłumaczyć,żebym nie wyszła na wampa...

zależy od fryzjerki;) mojej powiedziałam 2słowa i wiedziała o co chodzi;)

no ja też miałam właśnie gładki tył i resztę jak opisujesz

Gość irokez na ślub
jedna zrozumie a druga nie.Jeśli ja nie będę mieć szcześcia to będę oczami świecić...Jeśli to byłby mój własny ślub to bym zrobiła,ale jako świadkowa nie chciałabym rzucać się w oczy jakimś dziwactwem na głowie...;)

Gość irokez na ślub
odświeżam

Gość irokez na ślub
odświeżam,doradźcie,ale wrzućcie jakieś ciekawe fotki:)

Gość irokez na ślub
odświeżam

Gość irokez na ślub
widziałam,ale nie podoba mi sią ta fryzura, tzn.fajna,ale nie na wesele...

jak bys miaala taka fryzurke jak na tym zdjeciu co wkleilam to ja uwazam ze pasuje na wesel:) napewno sie bedziesz odrozniac:P

Gość Milencia1990
Zależy o jakim irokezie mówisz czy takim typowym postawione włosy na żel do góry aby sterczały czy takim normalnym, zaczesane włosy do tłu od przodu a z góry dodatkowo po tapirowane. Jest różnica ;) http://www.youtube.com/watch?v=otmgDjmXtKo