Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet do wymiany

No dziewczyny - pomóżcie !!! Jak się zmienić ???

Polecane posty

Gość Facet do wymiany

Mam 24 lata na karku, uroda przeciętna, ilość włosów przeciętna, nigdy nie miałem dziewczyny, i nigdy się nawet nie całowałem :O Wiem wiem .. przegrałem, ale .. chcę wygrać :classic_cool: Dawajcie wiec rady gdzie w Warszawie (to ważne !!!) 1) Można się dobrze ubrać, tylko proszę bez pedalstwa :O preferuję raczej luźny styl, jakieś koszule, swetry itd :) Adresy, adresy, adresy .... :) 2) Kluby, dyskoteki warte odwiedzenia - miejsca gdzie można spotkać wartościowych ludzi :) 3) Co jeszcze zmienić (o higienę, buty, paznokcie już zadbałem) :classic_cool: 4) Pokazywać dziewczynie że jestem dość ... hmm ...majętny ?? typu: samochód ?? bo to raczej żałosne jest :O Ale dzisiejsze kobiety są różne :) 5) Na co jeszcze powinienem zwrócić uwagę by z przegrańca :O stać się wygranym ?? :D :classic_cool: 🖐️ )))

ucz się i pracuj, baw się i śmiej lecz zawsze dobre serduszko miej! :D

Na pewno nie szpanowac kasa bo to zalosne i przyciaga pewien typ panienek ale jak juz jakas znajdziesz to nie byc skapym(moj byly jak pierwszy raz mnie zaprosil to zaplacil za mnie chociaz oferowalam ze sama za siebie moge,a za drugim razem naskoczyl na mnie kiedy zamierzam za siebie placic wiec :P) pewnosc siebie kreci wiekszosc kobiet(ale nie zarozumialstwo-czyli bezsensowne krytykowanie innych na kazsym kroku),nie wspominaj nawet o kompleksach co zmienic jeszcze-nie wiemjak sie zachowujesz czy wygladasz wiec ciezko stwierdzic :P w klubach wcale nie latwo poderwac laske(chyba ze na jedna noc a to i tak ciezko),ja np jestem raczej negatywnie nastawiona do ludzi ktorzy probuja do mnie zarywac w klubie-zwlaszzca jesli jada alkoholem,sa spoceni i czerwoni na twarzy i nawet jak odsuwam sie po raz 5 to ciagle probuja -to kolejna rada -jak laska ze 3 razy ci zwieje to nie probuj dalej...:O

Przede wszystkim: pewnosc siebie. Musisz dac do zrozumienia, ze przy tobie dziewczyna bedzie bezpieczna. Pokazuj ze ci zalezy, ze nie jest ci obojetna, ale pokaz sie tez od strony ze masz swoje zdanie, swoje cele, wiesz: zebys nie byl takimi cieplymi kluchami. Nie slodz tez za bardzo jaka to ona piekna, cudowna eccc. Mow komplementy ale z umiarem. Swoja milosc pokazuj w czynach. Zabierz ja na zakupy, na pyszny obiad, pokaz jej, ze ona moze na ciebie liczyc. Dobrze by bylo gdybys tez czasem pokazal ze masz poczucie humoru, jakis fajny zarcik, cos ciekawego bys byl w jej oczach bardziej interesujacy.

Jak dla mnie facet powinjien pokazac dziewczynie, że jest dla niego ważna, ale także powinien twardo postawiic sprawe swojego własnego ja, tzn pokazać, że ma zainteresowania jakies i to nie że masz je sobie syzbko znaleśc by zaimponować dziewczynie, tylko coś co lubisz robic na codzien, ale np. tym że lubisz pić piwsko przed tv i bekac to sie nie chwal, ale np. że lubisz sklejac modele, albo zbierasz znaczki, coś takiego w co jestes wciagniety w jakis tam sposob, moze interesuje Cie jakas dziedzina nauki, wiec i o tym możesz napomknąc, najwazniejsze jest rozmawiac, Powiem Ci że, jesli nie masz z dziewczyna o czym rozmawiac, rozmowa sie nie klei, to sobie ją odpuśc, to nie ona. Ja np. jestem w zwiazku i nie zawsze jest tak że mam o czym gadac z moim mały mężczyzną i to mnie martwi.. Więc z mojej strony to najwazniejsza rada - ROZMOWA. Pozdr

Gość eeeeej chlopcze ...
najważniejsze to bądź soba, i może ....... rozejrzy się dookoła siebie ... może znajdziesz ta swoją jedna jedyną ? Powodzenia i zycze szczęścia :-D

bardzo wazny jest wyglad, ale wystarczy, zebys byl czysty, pachnacy, no zadbany ogolnie, no i druga sprawa rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, pierwsza randka, musisz z nia gadac, nie zanudzac, czesto sie smiac, zartowac, sluchac jej, usmiechac sie, przytakiwac, zartowac i znowu smiac sie, rozsmieszac, duzo duzo rozmowy to ja zacheci do drugiego spotkania

najwazniejsze wedlug mnei jest to zeby facet byl zadbany. co do stylu ubiernia sie...jezeli chcesz cos zmienic to moze popros znajoma siostre kumpla zeby sie z toba wybrala na zakupy kobietki zzawsze cos doradza :p..ale wedlug mne nic na sile nie nawidze osob -kobiet i mezczyzn ktore slepo podażają za moda co rzeca w sklepach to musze o kupic niwazne ze to jest w ciapy i generalnei nei wiem do czego to zaloze ale ze jest na topie to kupie... jezeli chodzi o randki to najwazniejsze zeby kobiecie duzo cukrowac :p duzo koplementow itd..kobiety uwielbiaja jak partner zwraca uwage n detale...

Gość szara20
nie zmieniaj sie!!!badz soba!!!!!