Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unijny liberał

widac na forum zapanowala homofobia i antysemityzm... oj

Polecane posty

Gość bn mnjbhvcgvb
nie nawidze zydow.... opaniwali wszystko , telewizje, rzad...

Gość shalom przesyła rodzina
z Izraela , pilnuj naszych interesów w kraju :)

Gość sam jestes gupek
racja:o spalic ich zywcem:classic_cool:

Gość trzeba skasować całe forum
nie można pozwolić aby to się rozprzestrzeniło!

Gość redaktorka Gazety Wyboczej
a ja kocham Żydów , nawet mi nie przeszkadza jak od nich w redakcji czosniem czuć, przywykłam i sama też jem jako i inni jedzą - mace, cebule i czosnek :)

Gość Rabe Hainish
jak możecie nienawidzić żydów, my żydzi jesteśmy rasą panów a wy polaczki macie się podporządkować i tak mamy nasze media tvn, polsat, gw, fakt itp, a wy nie macie żadnych oprócz kościelnych, niedługo powstaną stany zjednoczone europy i zapanuje szczęśliwość, będziemy bogaci a wy będziecie pracować w naszych korporacjach jak chińczycy 12 godzin za głodowe pensje. My Żydzi Górą!!!!! UNia górą!!! USA Górą!!!

Zydzi sa mądrzy min. dlatego , ze jedza zdrowy choc \" aromatyczny\" czosnek. wpływa on na krazenie i rozkład tłuszczy co powoduje , że w przeciwienstwie do Polaków jedzacych tłusto i poprzez to majacych zamulone mózgi Oni Żydzi maja mózgi wolne od złogów tłuszczowych. zamiast mscic na Zydów trzeba sie od nich uczyc tego co się nam moze przydac. na dobre tylko nam to wyjdzie. i wtedy nie bedzie potrzeby by się przed Nimi ostrzegac i złożeczyc na nich z bezradnosci. tak nam dopomóz Bóg!

Gość Mosze z Izraela
tak unijny liberale dobrze mówisz , broń naszych interes w Polska :classic_cool:

Gość michaelinno
ja sądzę że nauczymy się od żydów i zastosujemy ich metody przeciwko nim a wtedy będzie zabawa

Gość michaelinno
"Nadszedł już czas na rozpoczęcie bezwzględnego niszczenia wszystkich dotychczasowuch odrębnych państw i królestw, na zniesienie wszystkich religii, ma się rozumieć, za wyjątkiem talmudycznej, i na ustanowienie na całym świecie jednego państwa żydowskiego, w którym naród żydowski będzie żywiołem panującym, i w którym będzie obowiązywała tylko jedna religia, mianowicie żydowska." (Z manifestu Wszechświatowego Związku Żydowskiego, Paryż 1890) źródło: http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=106419&p=5 odwiedźcie też http://prawda2.info

to ich sprawa . ich zamiary. nawet rozumiem , ze kazdy realizuje swoje interesy. tym bardziej nam potrzeba mądrości bysmy umieli sie bronic i realizowac swoje racje i interesy. a nie od wiekow to samo: jak juz ziemi nie ma to wtedy pijani , zaplakani chodzimy i smedzimy : że ... nie rzucim ziemi ... i takie tam jak zwykle po szkodzie....

Gość Ardiner
popieram cię unijny liberał ja też wolę mieszkać w zjednoczonej europie niż w tej ciemnocie katolickiej, same homofoby i antysemici, co wam żydzi przeszkadzają, gdyby nie oni polacy by z włóczniami latali

Gość sam unijny to
największy forumowy antysemita tylko sączy jad w sposób zawoalowany :O jaja takiemu amputować, młotkiem i na żywo

Gość sam unijny to
Polski naród jest nam niepotrzebny zrealizujemy marzenie naszych ojców by wreszcie życ w Stanach Zjednoczonych ... Europy, po co nam suwerenność skoro nic nam nie grozi, UE nam zapewni bezpieczeństwo i dobrobyt, a geje co wam szkodzą, żydzi są też spoko przynajmiej zabijają terrorystów w palestynie, terrorystów którzy zagrażają całemu światu a nawet nie ukończyli jeszcze podstawówki

Gość wiecie czemu unijny zamilkł
bo zobaczył że jego antysemityzm przy moim to jak fiut kota przy fiucie konia :-)