Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pomaranczowo zeby nie bylo

jak dac jej kosza

Polecane posty

To , ze nie widzisz nie znaczy że nie ma ;) To tak jak z tlenem ;) Co do komunikacji :classic_cool: zmień środki :D:D:D ;) Nie znasz kobiet , które dały autorowi kosza wiec ;) to Tylko Twoje domysły ;)

Gość dzien za dniem ..
czuje ze ona jest jak kopia mojej koezanki, tylko facet z nia gada a ona wkreca sobie ze mu sie podoba :( na razie ochladzalabym stopniowo, jak to nie pomoze ... bezposrednio ale w miare delikatnie

Gość dejot
rób jak chcesz...ale pamiętaj, że " Kto ma miekkie serce musi mieć twardą dupę "

Ja mam podobny problem....Wiele osób, przeważnie m niewłaściwe interpretuje moje zachowanie. Widzę, że przynajmniej co drugi chłopak, z którym rozmawiam, myśli, że mnie interesuje. I w ten sposób powstają nieporozumienia, czuję się źle z tą świadomością i pewnie ona jest powodem stresu, który łatwo zauważyć. W ogóle niektórzy traktują mnie jakbym była kimś zupełnie o nich innym. Wystarczy, że odezwę się do kogoś a już przypisują temu głupie teorie. Zresztą mnie też zdarza się, że ktoś zbyt wiele ode mnie oczekuje, spodziewa się nie wiadomo czego a ja go nawet nie lubię. Rozumiem autora, bo to jest męczące, ale uważam, że najlepsza jest szczera rozmowa. Moim zdaniem najlepiej jest powiedzieć o swoich podejrzeniach (?) i dać szansę wyjaśnienia tej drugiej osobie.