Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa**

a gdyby to prawda z końcem swiata

Polecane posty

Gość cossieniewatpliwiedzieje
Naprawdę jest zaczarowany, a im więcej głupich uśmiechów to się uprę i nie odczaruję. Pełna powaga. :(

Gość ciekawa**
strach się bać kurde...

Gość nie ma to tamto*
nie wiem czy się odezwać, bo mnie zaczaruje i końca świata nie doczekam

Gość syn marnotrawny _
ja to sex przed

Ja często mam wrażenie, że koniec świata będzie jeszcze za mojego życia, i tak tłumaczę sobie poczucie bezsensu wszystkiego, które od jakiegoś czasu mi towarzyszy:o

Mnie się kiedyś wydawało, że nie za długo pociągnę. Ale później jakoś trochę zeszło. Wszystko nie jest bez sensu. Bez sensu są przede wszystkim ludzie. Zorganizowali się w jakieś grupki i jeden z drugim tłucze się od wielu tysięcy lat. Broń mają coraz wymyślniejszą i zabijają się maksymalnie. Reszta już taka bez sensu nie jest. Może trochę - patrzy się na tę ewolucję i kiedyś - jak ją odkryli - wszystko było proste, a później odkryli te dinozaury i bezsens się zrobił totalny, ślepy zaułek ewolucji. Teraz doszli do wniosku, że jedynie punktowa zmiana tym wszystkim rządzi. I chyba tak to jest. Przypadkowa punktowa zmiana. No i czemu te dinozaury wyginęły? Meteoryt czy wybuch wulkanu? Czemu?

zwierzęta też są bez sensu: dręczą się wzajemnie i pożerają. całe to życie jest bez sensu: rośnie roślinka rośnie, wydaje owoc i umiera, z owocu (nasionka) kolejna rośnie po to by wydać kolejne nasionko - bezsens.

Najbardziej zdumiewające jest jednak - już oprócz przyrody, która sama w sobie jest logiczna i poradzi sobie bez człowieka z wszystkimi swymi zaburzeniami lub nie - więc dla mnie najbardziej zdumiewającym jest to, że tego człowieka - największego szkodnika tej ziemi - też jeszcze szlag nie trafił i też się wszystko jakoś kręci choć już było tragicznie po prostu. To też jest nieźle zdumiewające jeśli ktoś się nad tym zastanowi. Albo nasze państwo - pal lich świat - jak to możliwe , że tego jeszcze szlag nie trafił, co nie? :(

No może się i zeżerają, ale coś muszą jeść. Przykro mi bardzo. Ludzie się zeżerają a co dopiero zwierzęta. Takie jest życie. Przykro mi.

Wymyślił to bo chciał dobrze, ale równowaga jest zaburzona. Przynajmniej do czasu. Później już będzie znowu idealnie. A jak nie będzie to będzie coś innego - jakaś nowa historia powstanie pewnie. Bo przecież Bóg jest wieczny.

Gość moje oczy są zielone
kiedyś musi nadejść ale 2012 to stanowczo za szybko :)

Gość przechodni
o kurde , trzeba korzystać z życia hyhyhy chętne są ?

Gość listek sałaty
ja jak większośc stawiam na seks w tym czasie

Gość nie przejmować się
plaża, browar albo drink z palemką i piękna kobieta obok heheheh

Gość sex i biba
i możemy kończyć

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci