Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dipblue

cellulit-fajne serum

Polecane posty

hej, od 3 tyg używam serum Perfecta Extra slim. Jest ge-nial-ne. Skuteczniej na mnie działa, niż Vichy. A cena na allegro to 12,49zl za 200ml. Polecam szczerze, bo przetestowałam trochę tych specyfików, a dopiero ten naprawdę działa. Skonczyłam właśnie 1 opakowanie. I uda mam prawie w 100% gladkie! Nastepny bede testowac specyfik Eveline- serum termoaktywne. Tez za jakies smieszne pieniadze..- 14zł za 250ml. Zobaczymy, czy bedzie rownie dobre i moja skóra zacznie przypominac niemowlaka;) Pozdrawiam

Gość 1 pytanie
a ktory masz stopien cellulitu??

potwierdzam - ja używam serum Perfecta dopiero od tygodnia, ale już zaczyna działać, skóra prawie natychmiast jest bardziej jędrna i napięta, mam nadzieję, że z cellulitem też sobie da radę ;-) dałam za niego 10,99 w Rossmannie- taka promocja była!

Gość Sabinosss
Ja też tego używałam, niedawno. I powiem tak. Stosowałam 2x dziennie jak kazali, mam IV faze i też I faze (zależy od miejsca) starczyło na 1,5tyg. ale zauważyłam EFEKT. Można powiedzieć, że na łydkach mam I faze gdy się mocno ściśnie, to jak było tak jest, a na udach IV faza to może zmieniła się na 3,5 fazy ;)

Gość biedorna
Działa działa;) Ja do tego biegam i po tygodniu widze duuuuuuuuuuuuza poprawe. Pobiegam jeszcze ze 2 miesiące i sie pozbęde tego cholerstwa;)

Gość vinca
no własnie też uzywam serum Perfecta Extra slim, ale po wtarciu w skóre mam okropnie nieprzyjemne uczucie zimna, jakbym weszła do wanny z kostakmi lodu!! masakra :) też macie takie odczucia? czy tylko ja jestem jakaś nadwrażliwa....:)

Gość Które to
serum ?? możecie dać link...

Gość agatu
uzywalam ostatnio soraya (taka zielona butelka) i ten nie chlodzi :) tez jest skuteczny, ale to nie serum, tylko zwykly balsam antycellulitowy, ale po tyg wmasowywania w siebie daxa, twierdze, ze ten jest lepszy. biegne dzis po kolejne opakowanie :)

Gość zadbana lasencja
jezeli chodzi o Eweline to szkoda kasy dziewczyny ja je tesyowalam i nic a Dax owszem ok