Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopiec z kreta

Ile kasy powinno sie dać na 18-stke...

Polecane posty

Gość wnuczce wiecej
chcrzesnicy mniej , moze byc 500 i 1000 jesli stac cie na to

Gość kamil22
a ja 18 miałem 4 lata temu, mój chrzestny pij bawił się i jadł za dwóch obiecał że mi kopertę da za tydzień i od tamtej pory go nie widziałem to jest dopiero świństwo co nie

Gość perfidny facet
ten Twój chrzestny kamilku

Gość kamil22
a no perfidny rzekł bym dziad ale nie chciałbym obrazić nikogo bo można być dziadem ale honorowym

Gość perfidny facet
dokładnie kamilku ale takie typy były są i będą

Gość kamil22
takie pytanie ile dać na 18-stke, mój kolega dostał od babci 10000 zł i wszystko poszło przelewem no i kumple też się znalezli , no a teraz ani kumpli a kasy tez za dużo nie zostało, w sumie może lepiej było mu kupic np. samochód i dac na prawko.

Gość Kopiec z kreta
10 tys zł to już spooora suma ;)

Gość kamil22
a no spora nawet trochę przesadzona ale dobra babcia daje ile wlezie a co się dzieje z tymi pieniędzmi to już wnusia sprawa troche bez rozumu no ale jak się nie ma co robić z kasa

Nikt teraz nie daje prezentów.Trudno trafić w gust nastolatki a jeśli decydujesz się na upominek to przygotuj się finansowo,bo to nie może być płyta,ciuch(broń Boże),bo ubrania każdy kupuje sam!Biżuteria to najtańszy pomysł a nie każdy nosi biżuterię.W ogóle głupotą jest kupowanie złotej biżuterii,kto w tym wieku nosi złoto?Biżuteria i ciuchy odpadają.TO OSIEMNASTKA,LUDZIE NIE RÓBCIE Z SIEBIE DZIADÓW BO WSZYSCY BĘDĄ WAS OBGADYWAĆ.Jesteś chrzestnym to odpal trochę,bo każdy lizy tylko na kasę.To najlepszy prezent.Każdy woli sam sobie coś kupić.Za ileś tam lat ty sam będziesz chciał żeby twojemu dziecku ktoś dał trochę kasy.Chrzestny nie może dać mniej niż 300zł,a jeżeli dasz mniej lub zbędziesz jakimś prezentem to wyjdziesz na skąpca.

Gość a te naiwne babcie
to aż tak są zaślepione, że nie są w stanie przewidzieć, co ich wnunio zrobi z kaską? Moi nie są aż tak łatwowierni. Ja dostałam na prawko- już zdane za pierwszym razem oraz pomogli sfinansować super imprezę, która odbyła się w...domu, ale tak cudowna, że pozostanie w pamięci na zawsze!

Gość gość
Ja dałam 10 tysięcy, bo oszczedzalam od wielu lat z myślą o tym dniu