Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalinnnaa

I CO JA MAM JEJ PORADZIC???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Michalinnnaa

Mam starsza siostre..ona zawsze byla typem domatorki o spokojnej osobowosci..ja zawsze zywiolowa..zawsze mialam wielu przyjaciol..jezdzilam na wycieczki, chodzilam na imprezy.Miałysmy spor tylko w 1 kwestii, ona zwizala sie z facetem w wieku 15 lat,jej pierwszy i jedyny partner sexualny, dzis juz sa malzenstwem..chodzili ze soba prawie 10 lat. Mi sprawy tak łatwo sie nie ukladaly jesli chodzi o serducho. Bylam swojego czasu 2 dwoch zwiazkach ale nie wyszlo. Od roku jednak tworze naprawde udany pod kazdym wzgledem zwiazek.W łóżku jest nam cudownie.( jak mozna sie domyslec moj obecny jest moim 3 partnerem sexualnym). Kiedys siostra mi sprawila przykrosc, jesli chodzi o sex,ze jestem mlodsza a juz mam 3 partnera a ona stale tylko przy jedym..poczulam sie jak ścierwo..mimo ze bylam z zwiazku i nie puszczalam sie na lewo i prawo:( Nie bylo to przyjmne jak mi wygadywala... A teraz ona usiadla ze mna taka smutna i mówi ze moj szwagier jej nie zadowala..ze miala w swoim zyciu 2 orgazmy i ze nie ma ochoty na sex z nim bo zajmuje on jedyne 5 minut:/ I co ja mama jej mowic..moze jestem wredna ale czasami mam ochote jej dogryzc..ona mi nie szczedzila przyklrych slow..zreszta nie ukladalo jej sie w lozku przed slubem tez wiec po chuj wyszla za niego?Moze potraktujecie mnie jako wredna siostre ,ale co mam jej poradzic..zdrade?? sama jej nie popieram:(

Gość MOZE WYSTARCZY
jak porozmawia ze swoim mezem i powie mu w czym zecz a jesli i to nie pomoze to niech zadawala sie sama lepsze to nia nic ;-)

Gość Michalinnnaa
wiecie co ..macie tu do niej numer...moze znajdzie sie jakis chetny zadzwoni i zadowoli ja 60565095

Gość Michalinnnaa
ona juz niby z nim rozmawiala...ale on twierdzi ze nie ma ochoty..woli piwo i telewizor niz ja:/ masakra nie wyborazam sobie takiego zycia. Ciesze sie ze ja mialam wogole jakas przeszlosc..ze w koncu znalazlam mężczyzne ktory do mnie psuje..ktory na codzien jest cudownym partnerem a w lozku nieziemskim kochankiem. Troszke gorycz przeze mnie przemawia i mam ochote jej powiedziec..ze ja potrafie miec w ciagu jeden nocy wiecej orgazmow niz ona przezyla w zyciu..za te jej wczesniejsze przykre slowa,ale nie chce jej dolowac. Co z tym facetem jej jest nie tak? Czy tlyko zdrada jej pozostaje..mimo wszystko wspolczuje jej teraz takiego zwiazku..bo dla mnie to zaden zwiazek:(

Gość Michalinnnaa
to z tym nr to podszyw

Gość miachaił z konopielki
to nie podszyw, dzwońcie, i róbcie sobie dobrze w jej doopie.

Gość Michalinnnaa
bilans--> jedna konstruktywna odpowiedz:(

Gość miachaił z konopielki
budujemy mosty :)