Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amamama

Nietypowe zajścia w ciąże.

Polecane posty

Gość amamama

Jest mnóstwo tematów, gdzie kobiety/dziewczyny/dziewczynki opisuja jakieś sytuacje typu petting, wspolna kąpiel, antybiotyki przy tabletkach, spoznione wziecie tabletek. Moze tu napiszecie, czy Wam lub Waszym znajomym przytrafiła się nieoczekiwana ciąża, mimo,że teoretycznie zachowane były środki ostrożności. Ja np napisze,że moja przyjaciółka zaszła w ciążę regularnie przyjmując tabletki, a inni znajomi mają dziecko bo prezerwatywa zawiodła.

Gość i co to znaczy ze
prezerwatywa zawiodla, czy pekla ?

Gość amamama
a tego to już nie wiem. Chociaż myślę że to raczej nie zależy od rodzaju tabletek tylko tabletka + organizm. Mylę że to ważne, żeby uswiadomic sobie ile w rzeczywistości jest takich "wpadek".

Gość amamama
ja nie dopytuje się znajomych o szczegóły ich pożycia. Wiem,że zawsze używali Durexów i nie pękła gumka, tylko widocznie nieostrożnie się z nią obchodzili.

Gość papka
brak odpowiedzi brzmi całkiem optymistycznie;)

Gość DUREXy własnie
ostatnio nie spełniają nalezytej roli..czyli pekają :(

Gość nietypowa
Moja znajoma zawsze krytykowała środki antykoncepcyjne no i zaraz po ślubie zaszła w ciążę. Nie przyzna się ale mogę się domyśleć tylko że pomyliła kalendarzyk z NPR. Żeby zabawniej było to przez 4 miesiące miała okres i nie wiedziała o ciąży. Mniej zabawne było to że w pierwszym miesiącu okazało się że brała antybiotyki. Strachu się najadła no ale najważniejsze że dzidziuś zdrowy