Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestane być sobą...

Im facet jest milszy tym ma mniejsze powodzenie...

Polecane posty

Gość Szukanie dziury w całym
"miły i dobry facet jest ok jako ojciec dla dzieci, ale co z tego... Ja nie jestem szczęsliwa z taką ciamajdą." A może trzeba było zostać luksusową call girl w wersji sado-maso, a nie matką i żoną?

Moja też:) Ale tak to lubię, że nijak powstrzymać się nie sposób:)

Przecież jestem w.....tym czymś, co łaskawie zyskało nazwę wyrka:) Czasem zamiast paciorka lepszay dziesiątek postów:)

Gość ofe rma
"ofe rma >> strasznie żałuję że jesteś "niski, łysy i z twarzy nieciekawy". " a co dopiero ja.

Gość Ju...
NIektórzy faceci to już naprawdę pogłupieli - na pierwszej randce z łapami do kobiety. Bycie miłym nie wystrarczy, ale jest ważne.

Gość sa ma
oferma moze masz za duże wymagania i dlatego jesteś sam.Obniż pułap wtedy kogoś znajdziesz.

Gość Lukasz__
Przesadna 'Cukierkowość' jest zła , złośliwą zaczepką można coś zdziałać a tekstem a'la 'ale pani ładna' to sobie można obciachu narobić ;P. Doświadczenie mam marne w tej materii ale tyle wynika z moich obserwacji może lubię 'złe kobiety' , te materialistki tipsiary ,bez uczuć. Jedna z dziewczyn mi kiedyś powiedziała 'najgorsi są Ci Romatico ...'

Teza postawiona w temacie jest w sumie prawdziwa... W dużej ogólności, ale jest....

Gość ofe rma
nie mam zamiaru nikogo szukać. znudziło mi się.

to tak samo jak często ludzie pocieszają się, że są tacy wartościowi i nikt ich nie chce... a wartościowi są według siebie bo: i tu zestaw całkowicie nie atrakcyjnych cech sugerujących całkowity brak aktywności i osobowości i pewnie dla autora to samo oznacza miły :D ale normalnie rozumiany miły nie będzie przecież zły...

"podejdzie do ciebie i powie: mam ochotę cię xxxxxxxxxxx" gwarantuje Ci, ze przy odpowiednim wyglądzie, odpowiednim tonie, miejscu i sposobie wypowiedzenia tych słów zrobisz to na co masz ochote...

Gość ofe rma
"gwarantuje Ci, ze przy odpowiednim wyglądzie, odpowiednim tonie, miejscu i sposobie wypowiedzenia tych słów zrobisz to na co masz ochote..." no to akurat jest oczywiste

Gość Ju...
Komiczne, może tak, ale trzeba też dopisać "do odpowiedniej kobiety", bo nie każdej się to spodoba, obojętnie, jaka będzie cała ta otoczka.

masz racje, że nie kazdej, dlatego nalezy dobierać poziom arogancji do napotkanych kobiet i nie przesadzać w żadną strone...

moze taki text jak powyzej nie przejdzie faktycznie u wielu, ale juz nieco mniej bezposrednie ale tez bardzo smiala zadeklarowana chęć uprawiania sexu, zdecydowana wiekszosc uzna za komplement....

Gość Ju...
Za komplement tak, jeśli odpowiednio zostanie wypowiedziane, ale niekoniecznie musi się to w czyn zaraz przeistoczyć.:P

zaraz to moze i nie, ale jako tekst na dobry początek znajomości jest w sam raz

zreszta tu tez zalezy od tego, kto slowa wypowiada.... jesli mowi cos takiego przystojny facet, to kobiecie w glowie od razu tworzy sie oczywiste wnioskowanie - jest przystojny, czyli moze miec atrakcyjne kobiety, czyli ma wysokie wymagania, a skoro ja mu sie podobam, to musze być super laską :D a jesli text taki rzuci jakis stulejarz :P to kobieta od razu mysli - o ten desperat pewnie przeleci cokolwiek bo i tak nie ma zadnej chętnej, a na dodatek to jest oblesny i jak on smie o mnie mysleć w ogole :P

Gość ofe rma
no i co, już wszystkich miłych co to ich nikt nie chce wywiało?

Gość ofe rma
znaczy sam będę musiał ciągnąć ten wózek.

Gość ofe rma
to możemy się zaprząc razem. dwa osły przy jednym dyszlu.