Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestane być sobą...

Im facet jest milszy tym ma mniejsze powodzenie...

Polecane posty

Gość ofe rma
problem w tym, że ja nie jestem miły. cyniczne i zgorzkniałe bydle ze mnie, szczerze mówiąc.

Gość ofe rma
chyba za charrakter and temperrament :D

Gość ofe rma
to się przez dwa r pisze, gupia ;) charrakter :D

Gość
Bo pizda z Ciebie.

Prawda numer 1 Męski sex appeal, opiera się na takich cechach jak: zdecydowanie, drapieżność. Jeśli kto tego nie ma ani za grosz, nie będzie odbierany jako atrakcyjny, nawet jeśli jest przystojny. Prawda numer 2 Powyżej wymienione cechy mogą rozciągać się od łagodnej stanowczości, przez arogancję, bezczelność aż do chamstwa i agresywnego chamstwa. Na wszystkie wyżej wymienione typy i całą mnogość typów pośrednich znajdują się amatorki. Drapieżność, zdecydowanie mogą być zestawione z innymi cechami, właściwościami. Można być bardzo kulturalnym a jednocześnie wpychać niedawno poznanej dziewczynie rękę do majtek. Jedno nie wyklucza drugiego. Kulturalny mężczyzna ma wręcz fory, bo większość kobiet bardzo ujmuje takie połączenie: kulturalny i drapieżny. Prawda numer 3 Kultura osobista, oczytanie, bycie tzw: miłym facetem często jest maską za którą ukrywa się mężczyzna pozbawiony po prostu elementarnej pewności siebie.

Gość fertka
Apostoł Nienawiści--->ale pojechałeś Samicy :D Miły na pewno nie jesteś:D

Gość
Napisałem do autora, nie czytając reszty topika. Samicę nawet lubię :P Dzielimy pewną cechę charakteru... :D

Zło dobrem zwyciężaj Dobro i tak wygrywa wojnę ze złem Jezus umarł za nasze grzechy bo dobro ponosi wszelkie ofiary Nawet ofiarę życia

Gość Szukanie dziury w całym
Gorąco się zrobiło, trzeba zaorać temat zanim się zaczniecie gruntownie obrzucać obornikiem:) "nalezy dobierać poziom arogancji do napotkanych kobiet" zgadzam się, inaczej się mówi do cichobieżnych bywalczyń bibliotek, inaczej do głośnomówiących zestawów typu Doda.

a ja nie zgodzę się z tezą autora postu :) jestem osobą po przejściach , która wiele lat była sama . nie interesowało mnie towarzystwo nadmuchanych i naburmuszonych hamskich "ogierów " myślących że rozumy pozjadali... teraz jestem z kimś kto ujął mnie właśnie swoją dobrocią, uprzejmościa ( ale nie taką sztuczną i przesadzoną ), szczerością i nieco innymi poglądami na życie niż ma większość mężczyzn... za to własnie jest on dla mnie cholernie ważną w życiu osobą :):)

Gość
złośliwaa samica 30 => ehh, byłby mój pierwszy. Mimo, że z głupiej pomyłki, ale zawsze byłby. Gdzie mi tam do Komicznego. On podobno co dzień kilka dostaje :o :D :P ;)

Z tezą główną też się nie zgadzam. Ale poziom trzeba dostosować, bo całkowite przeciwieństwa przyciągają się tylko na krótkie dystanse. Już widzę Angelinę Jolie u boku Marka Jurka:) Każdy spokojny, miły i pokornego serca musi omijać samice, złośnice itp. ...ice i szukać tak długo, aż trafi na amatorkę klusków albo kluseczkę w spódnicy. Inaczej naraża się na apostolenie nienawiści do końca życia:)

Taaaa już Ci uwierze Apostoł ze pierwszy @ :P:P:P Miotasz sie z tym toporem po całym kafe,nie wierze ze żadna nie chciała Cie poznać. Szukanie dziury w całym-\'\'głośnomówiących zestawów typu Doda.\'\'---rozbawiło mnie to:D

Takie dostosowanie poziomu pewności czy arogancji do adresata/adresatki jest czasem bardzo męczące:) Pewne siebie cwaniaczki mają jednak taką przewagę nad milymi i spokojnymi, że arogant może próbować grać spokojnego, a odwrotnie się nie da:) Od razu widać podszyw:):)

Gość
złośliwaa samica 30 => serio serio. ylko jedno opowiadanie powiedzmy "erotyczne" przyszło. Za to ze stylistyką i sensem zupełnie na bakier :o Popadam w kompleksy :o Wytłumaczenia są dwa: albo baby tutaj mają minimum klasy (sądząc po postach nie sądzę, żeby to było jakieś masowe zjawisko), albo prócz wszystkich swych zad i walet cechują się jeszcze lenistwem :P

lenistwem jest to ze nie piszą do Ciebie @? Tutaj mój drogi siedzą same kobiety wyzwolone,wiec musisz nad sobą jeszcze popracować ,tak zeby chciały napisać ciekawie i stylistycznie.:P:P:P

Gość
Wyzwolone? Od klasycznej edukacji na pewno... :P

Gość razdwatrzycztery
ludzie kurwa mać !! co się porobiło na tym świecie kobiety lubią drapieżnych przecież to chore .... siądźcie sobie i pomyślcie nad tym kto to jest drapiezny czlowiek, no pomyslcie....co za czasy...

Gość
Ano właśnie tak jest. Ale spoko ci mili zawsze moga chowac dzieci tych drapieznych :P