Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A_S_P_I_R_Y_N_K_A_16

Co myślicie o tej sukience ???

Polecane posty

nO SORY ! Ale ja zadałam pytanie czy sukienka się podoba , anie czy twoja laska by j a założyła czy nie !! ! Sukienka jak każda inna ! Jesli dziewczyna załozy mini to też uważasz ją za dziwkę ! Wg ciebie nie można założyć króciótkiej spodnicy lub sukienki ? to zbrodnia jesli ktos ma ładną figurę ? To chyba oczywiste ze gdy bede miała lat 60 to takiej nie załże ale poki mam co pokazać to chyba nic złego !

Gość pedro* in orange
Mylisz pojęcia - ładna sukienka mini a TO COś co nazywasz sukienką się od siebie różnią. Ta sukienka wygląda jak dla panny z nocnego klubu. Zresztą inne sukienki tego producenta jak zapewne zauważyłaś też. To coś jak sklep z erotycznymi ciuchami dlatego śmieszy mnie to, że znalazła się dziewczyna która chce w tym wyjść na ulicę. Jestem facetem, lubię kiedy dziewczyna jest ładnie ubrana ale uwierz mi TO nie jest ładne.

po pierwsze - gdzie chcesz w niej wychodzic? po drugie - za krotka, co odbiera cala elegancje i tajemniczosc po trzecie - kolor jak dla 13-latki po czwarte - raczej wzbudzisz smiech niz zazdrosc i podziw ja bym jej nie wziela nawet za darmo, sorry

okey spoko takie jest twoje zdanie na ten temat i masz prawo je wyrazić ! Ale zastanów się sto razy zanim nazwiesz kogoś ladacznicą ! Wkórza mnie takie coś , że gdy facet zobaczy laskę w jak ty to nazwałeś "takim czymś " od razu bierze ją dziwkę ;]

Gość hhhhhhh
kolor różowy nie jest tylko dla dzieci dajcie spokój ze stereotypami......

Gość fhghzhth
pedro* in orange ta sukienka to dopiero jest okropna

Gość pedro* in orange
nA pewno jest ladniejsza niż tamta

Gość fhghzhth
obie są wstrętne nie ma ladniejszej

Gość pusiaczek1111111
pedro in orange wpolczuc twojej dziewczynie ;/ skoro ma takiego zacofanego chlopaka jak ty gdzie ty zyjesz w sredniowieczu? widac ze za grosz gustu ani kultury nie masz! Dziewczyna sie grzecznie pytała ... matka cie nie wychowala a wiec ja uwazam ze sukienka jest zbyt wyzywająca ! ale sama w sobie okey ! Musisz miec super figure zeby ją włożyć ;./ yhh zazdroszcze ci ;] ja niestety nie mgłabym sobie pozwolic na taką kieckę :( Chciaz moim zdaniem jesli masz 16 lat to powinnas sie wstrzymac z ta kiecką ! Ogolnie mi sie podoba :) masz dobry guscik ;]

Gość pedro* in orange
Mam wspaniałą dziewczynę. Nie dość że jest niesamowicie zgrabna to jeszcze potrafi się ubrać ładnie i seksownie. Stosownie do okazji. I jak ją znam nie wyszłaby na ulicę w takiej sukience, nawet nie musiałbym nic mówić. I mogę się pochwalić bo to żadna zbrodnia :D

Gość pusiaczek1111111
taaaa ;] kolejna virtualna piękność buahaha zapewne twoja dziewczyna chowana była w klasztorze hehehe na twoim miejscu zapłakałbym siare se robisz

Gość pedro* in orange
buahahaha możesz się śmiać :D Nie będę wam udowadniał jak te wszystkie kretynki co wystawiają tu swoje zdjęcia i się nad sobą zachwycają. Myślcie sobie co chcecie ja wiem swoje :D

Gość bezndzaiejna kiecka
jak dla dziwki nie podoba mi sie okropna, wiesniacka i nie wiem co jeszcze :)