Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latek_śląskie

Szukajcie a znajdziecie....znalazłem ale....

Polecane posty

Gość 28latek_śląskie

Drogie kobiety liczę na Waszą pomoc, poznałem ostatnio fajną na prawdę fajną dziewczynę kobietę którą może spotyka się raz na życie, wszystko jest w Niej super wygląd charakter zachowanie kiedy rozmawiamy możemy się wpatrywać sobie w oczy cały czas, Ona sama pierwsza pocałowała mnie w policzek, nie ma chwili ciszy w naszej rozmowie, jest tak podobna do mnie, spotkałem Ją dwa razy mam 28 lat ona 27. I jest mały problem wczoraj napisaliśmy że dziś uzgodnimy i spotkamy się znowu, wczoraj napisała że spotkanie uzgodnimy dziś rano zadecydujemy bo mieliśmy iść na spacer zależne to było od pogody, wieczorem do Niej pisałem co słychać nie odpisała dziś napisała że jest chora odpisałem że niech wraca do zdrowia i później cisza z jej strony nie napisała dlaczego wczoraj się nie odezwała może też z powodu choroby, jakąś ponad godzinę temu wysłałem jej smsa z życzeniami super tygodnia, zero odgłosu jak na razie. Nie wiem co myśleć o tym wszystkim nie wiem dlaczego mam wrażenie że kogoś poznała nie wiem skąd takie wrażenie a w piątek jak się żegnaliśmy powiedziała że przeszła by się ze mną w góry, nawet to ona pierwsza pocałowała mnie w policzek a przed rozstaniem widziałem że chciała czegoś więcej niż w policzek. Drogie kobiety napiszcie proszę jak czujecie czy warto jutro np. napisać do Niej smsa lub zadzwonić powiedzieć, napisać jej że chciałbym ją lepiej poznać że super było w piątek że jest wyjątkową kobietą, ja po prostu widziałem jak w moim towarzystwie tryskała szczęściem nie mógłbym uwierzyć w taką zmianę, nawet sama pod koniec spotkania zaproponowała chodźmy do kina. Napiszcie co myślicie o tym liczę na szczerość i waszą kobiecą intuicję a może czekać na zasadzie...puść a jak wróci to ta osoba? Liczę na wasze wypowiedzi, pozdrawiam

1. Moze Ona ma malo na koncie 2. Moze ma problemy rodzinne, prywatne, ktorymi nie chce Cie obarczac i potrzebuje czasu na ulozenie spraw 3. Moze chce przemyslec wasza 'sytuacje' Na Twoim miejscu, zadzwonilabym jutro wieczorem, jesli do tej pory sie pierwsza nie odezwie.

ja bym radzila ci nie przedobrzyc, bo wszystko wskazuje na to, ze jeszcze chwila, a zasypiesz ja wiadomosciami, na ktore ona moze nie ma ochoty odpisywac, a im ich wiecej, tym gorzej.

Gość jhgfd
dwa razy to trochę mało by stwierdzić że była przy tobie szczęśliwa ciężko stwierdzić czy to z powodu choroby czy z innego powodu daj jej czas bo inaczej możesz wydać się jej nachalny wyślij jej tylko wiadomość z zapytaniem jak się czuje

Gość 28latek_śląskie
ok ale dzwonienie do osoby wieczorem którą się zna dwa tygodnie.... sam nie wiem...kojarzy mi się to z narzucaniem...

jako facet napisze Ci tak... : nie szukaj podtekstów, czemu uważasz że kogoś poznała... a może faktycznie jest chora i ma jakieś problemy i nie chce Ci zawracać nimi głowy... nie bądź też zbyt namolny, dlatego uważam że powinieneś do niej ZADZWONIĆ jutro popołudniu/wieczorem, a nie pisać smsa, bo może go nie dostać albo nie usłyszu jak przeszedł, a jak zadzwonisz bedą większe szanse że odbierze i porozmawiacie... powodzenia życze :)

no i bardzo dobrze ci sie kojarzy. nie narzucaj sie, nie badz nachalny, nie powinienes niczego od niej wymagac.

Gość 28latek_śląskie
....a i widziałem że nadal się loguje na portalu randkowym

Gość 28latek_śląskie
przynajmniej zrobiła to w piątek

Gość 28latek_śląskie
albo po prostu zamilknę życzyłem jej powrotu do zdrowia miłego tygodnia a pisanie jak się czujesz to też w pewien sposób narzucanie się...

a to że sie tam gdzieś logowała to nie ma znaczenia... przecież chyba może korzystać z komputera jak jest w domu ...

swoim postępowaniem przypominasz mi .... mnie :o sprzed paru miesięcy...

Gość 28latek_śląskie
i jak się zakończyło?

Gość 28latek_śląskie
A w jakim wieku jesteście jeśli można spytać

22 stuknie w tym roku... ale swoje już przeszedłem... więc wiem co mówie ... :o

Gość 28latek_śląskie
Jak się tyle lat szuka...i w końcu trafia na kobietę i się czuje że na prawdę to ona czuje się to jak nigdy to ...emocje są na prawdę duże

tylko że namolnością możesz wszysto zrypać... one tego poprostu nie lubią :o

Gość fdsagdsglds
A czy ona nie ma czasem na imię Ania?

Gość 28latek_śląskie
nie

Gość fdsagdsglds
ufff, dzięki za odp ;)

Gość 28latek_śląskie
...a odwołałem wszystkie inne spotkania postawiłem wszystko na jedną kartę...

w każdym bądź razie powodzenie życze , oby przynajmniej Tobie sie udało... :) napisz w tym topiku jak sie sytuacja potoczyła dalej 🖐️

Gość wysłałeś już dwie wiadomości
na które nie masz odpowiedzi - teraz jej kolej dziewczyny lubią facetów z klasą i dystansem - nie zamieniaj się w piszczącego u jej stóp pieska bo Cię po prostu oleje wątpię żeby poznała kogoś w jeden dzień, ale znasz ją od niedawna i niewiele o niej wiesz więc nie baw się w specjalistę od jej życia tylko wrzuć na luz, wyłącz desperację i czekaj na jej ruch jesli nie odezwie się jeszcze długo - napisz coś, ale wtedy sprawa i ta raczej przegrana

Gość 28latek_śląsk
Dzięki za wszystkie wypowiedzi rozjaśniło mi się nieco, pozdrawiam

Gość 28latek_śląskie
napisałem...jak się czuje i że jest super dziewczyną którą chciałbym lepiej poznać jeśli tylko ona zechce również, napisałem o 14 jak dotąd zero odpowiedzi...

wg mnie za dużo... wystarczyłoby samo jak sie czuje... a czemu nie poczekaleś do np. teraz i nie zadzwoniłeś?

Ty masz 28 lat? :D:D Jestes nakręcony jak marcowy zając :D laska dała Ci buciaka w policzek, a Ty sie zachowujesz, jakbyś z nią pol Kamasutry juz przerobił... Nawet piszesz jak desperat napaleniec, wiec pewnie przy niej zachowujesz sie 10 razy gorzej... zluzuj, bo ją odstraszasz