Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małami2222

Paszport Turcja

Polecane posty

Gość małami2222

Witam mam mały problem z moim paszportem posiada on mała wade w postaci urwania kawałka strony w samamy rogu jest to wilekosci ok 3 cm , wada ta powstała na lotnisku w USA przy odprawie paszportowej. Miałam na tej stronie dopiety zszywaczem dokument dołaczony do wizy no i urzednik nie wiedzac o tym poprostu mi ja wyrwał z kawłąeczkim tej strony. Byłam w Urzedzie Paszportowym z pytaniem czy paszport jest wazny gdyz w sierpniu planuje wyjazd do Turcji gdzie potrzebna jest wiza, Pani tam pracujaca poinformowała mnie ze zniszczenie nie jest duze i ze maja miejsce zeby dac mi wize, równoczesnie powiedziała mi ze to zalezy ode mnie czy chce wymienic paszport ale wówczas koszty to 400 zł, i teraz moje pytanie czy ktos podrózował do Turcji i moze mi powiedziec jak wyglada tam sytuacja z wiazmi z odprawa na lotnisku czy za takie cos moga mnie nie wpuscic do kraju?

Gość wiedzacyyyyyyyyyyy
wiem tylko , że tureckie wiezienia sa dluuuuugie

Gość małami2222
nie zamierzam zwiedzac tureckich więzien

Gość robertaa
slyszalam ze w tureckich wiezieniach serwuja pyszne kebaby, wiec nie jest tak zle

Gość upsssss
mogą się czepiać, u nich wszystko możliwe wizę wbijają tylko na czystej stronie

Nie sądzę, żeby z tego powodu Cię nie przepuścili. Paszport masz ważny. A na lotnisku jest tak duża kolejka o wizę, że oni nawet tego nie zauważą jak będą wbijać (najlepiej mieć odliczone 10 E czy 15 $) Póżniej w kolejnym okienku to oni już tylko w oczy patrzą i szukają tej wizy. Powiedzą coś po swojemu i dawaj na Turcję :D