Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest z analem

Czy głęboki anal boli?

Polecane posty

Gość Nie bolI
Nie spróbujesz, nie będziesz wiedzieć :D

Gość afacecisą ozmiar
Bo odbytnica dużego faceta jest też duża i szeroka więc facet dużego bólu nie ma, seks analny jest dla odbytnic facetów, dla pedałów Ewentualnie głupia babo, wsadź swojemu facetowi ogórka w jego odbytnicę, niech ma przyjemność skoro lubi anal A wy głupie baby nie narażajcie się na utratę zdrowia i zniszczenie mięśni tego zwieracza, bo baby rozmiarowo są mniejsze w tym miejscu i wiadomo że nie tylko chodzi o ból powstający z rozrywania mięśni okołoodbytniczych, ale te mikrorozerwania pozostają i potem nawet operacyjnie nie można tego naprawić, pozostaje potem używać pampersy i gubienie gówienka was czeka,

Gość gość
A ja mam super sposób na udany seks analny :)) Jest taki środek FlibroActiv http://flibroactiv.com?p=o36j Miałam ogromne problemy co do seksu analnego. Mój partner bardzo to lubi, a ja nie do końca odczuwałam jakąkolwiek przyjemnośc z nim związaną (a wręcz przeciwnie) ale znalazłam właśnie FlibroActiv. Po jego zażyciu jestem tak podniecona i rozpalona, że często sama pierwsza wychodzę z propozycją spróbowania w drugą dziurkę :) Całkiem inne doznania! POLECAM!