Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza27

NIE MOGE PRZESTAC MYŚLEĆ O DOTYKANIU KOBIECEGO CIAŁA...

Polecane posty

Gość Natasza27

Nie wiem co sie ze mna dzieje. Dodam,że jestem w szczęsliwym związku. Ale ostatnio nien moge przestac myślec o wylizaniu damskiej muszelki...

Gość DDDDDDD
bleeeeeee

Gość Natasza27
CZEMU BLEE. tAK DLA SPRÓBOWANIA. kOBIETY ZAZWYCZAJ SA TAKIE CZYSTE I MIEKKIE..:-)

i przede wszystkim bardzo delikatne...milo sie patrzy na dwie zabawiające sie kobitki...

nie Ty pierwsza i nie ostatnia Nataszko masz takie fantazje... Osobiscie w mojej glowie nie narodziły sie jeszcze takież pragnienia, ale uwielbiam oglądać kobiece ciało i zabawy w duecie...

Gość phallus
Na pewno lepszy widok dla oka to baraszkujące kobietki, niż dokazujące samce...

Były byście gotowe w realu sie spotkać ?? czy to tylko narazie takie myśli plączą się po glowie...

Mysle, ze kazda kobieta w ktoryms etapie swojego zycia ma ochote na inna kobiete.

Itnat nie każda, we mnie się już kobiety zauroczały i niestety bez wzajemności:/ dodam, że bardzo atrakcyjne panie.

Gość przyjdzie przyjdzie
doprawdy --- przyjdzie i na Ciebie czas

za mną rownież ogladają się smakowite kobietki...nie powiem, pochlebia mi to :) Jedna nawet ostatnio śledziła mnie, calkiem obca mi osoba, przynajmniej ja jej nie znam....tam gdzie ja, tam i ona i tak poł miasta za mną przeszla... Podobalo mi sie to do momentu, gdy nie zaczeła naśladować mnie... przyspieszylam kroku , migiem wskoczylam do autobusu i tak sie jej pozbyłam....

świat się zmienia, teraz kobiety coraz odwazniej mowia o swoich fantazjach...potrzebach...to co je kręci...

Gość AANIOL
TO MAMY TE SAME HOBBY ---FAJNIE

Ja bym chciała spotkac się w realu strasznie. Ale gdzie poznac kogos atrakcyjnego,zadbanego i nastawionego własnie na niezobowiązujące pieszczoty. Dyskretnego. I żeby to nie był najlepiej nikt znajomy....???

Ale gdzie na jakis tronach erotycznych. Wolałabym cos bardziej subtelnego. Ja nie mam w tym doswiadczenia. jakas wzajemna fascynacja żeby chociaz była:-)

Gość Natasza27
Ja tez tak mam rzeczywistosc. Bardzo chciałabym poznac to uczucie. Rozmawiałam nawet ze swoim chłopakiem na ten temat.Że spotkałabym się z ta dziewczyną sam na sam. I powiedział,że nie ma nic przeciwko :-)

Witam Was kobietki Bo facetów to właśnie kręci..najpierw spotkanko , potem pewno zaproponował by popatrzenie na Wasze pieszczoty, w końcu trójkącik...tego ostatniego absolutnie nie akceptuje...

Gość Natasza27
Wiem. Ale my rozmawialismy,że nigdy do czegos takeigo nie dojdzie jak trójkącik. Oczywiscie,że mój ukochany chciałby na to popatrzec ale dla mnie to zbyt intymna sprawa by była(gdyby do czegos takiego doszło). Mi nie chodzi o zwykłu seks ale o pozbnanie z drugiej strony kobiecego ciała.

Gość Natasza27
Juz na samą myśl o całowaniu innej kobiety i dotykaniu jej piersi robi mi sie miło:-)

Gość Natasza27
Czyli ja jestem nienormalna? Bo jakos słabo sie udzielacie:-(

Gość offffca
no niestety ja tez tak mam:(marze o pieszczotach z inna kobieta ale nie moge sie zebrac na odwage.

Gość Natasza27
Ja tez nie mam odwagi..:-( Tak głupio jakoś.A tako tym marzę. Chociaz jeden raz...

Gość nidka
najgorsze jest to ze jak czasmi popijemy z dziewczynami to wtedy przychodzi mi ochota na szczescie nigdy jeszcze nie dalam tego po sobie poznac:)

A o jakim ciele mozna myśleć ? O męskim ? Fuj Ja też bym wolał dotykać kobiece ciało