Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enchanting

Czy Seicento to dobry samochód dla 19-latki?

Polecane posty

Gość enchanting

Mieszkam na obrzeżach dużego miasta, potrzebuję taniego samochodu którym będę dojeżdżała na zajęcia na drugi koniec miasta... Autobusem droga zajmuje mi ok 2 godziny, więc sporo... Mam na oku Seicento z silnikiem 1,1 - czy to dobry wybór?

Gość enchanting
podnoszę

Gość upik
MOIM ZDANIEM może być ale bym szukała wersji z gazem, może się przydać, a nie zaszkodzi a ceny podobne z i bez, więc lepiej z :)

Gość enchanting
upik, dzięki za odpowiedź, czekam na więcej :)

Gość enchanting
heeej, niech ktoś jeszcze się wypowie...

Gość uuuuupppppppppp

Gość mirelka 2323
moze byc!!

Gość styyyloviec
pierdolnij sobie fiata 500 - lepszy styl

Gość enchanting
z tym gazem właśnie nie jestem taka pewna, koleżanka miała Cinquecento z gazem i ciągle jakieś problemy...

Gość Tal bardzo dobry
do takich aut nie montuje sie gazu!!!!!jakiś idiota sie wysilił

Gość Tak bardzo dobry
z gazem w każdym aucie są problemy i silniki chuj strzela

Gość może trochę pomyślcie
http://moto.allegro.pl/12499_seicento.html?id=12499&hide_categories_form=0&motoad=0&state=0&city=&view=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=&a_enum%5B12%5D=all&a_enum%5B13%5D=all&a_text_i%5B14%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B1%5D=&a_enum%5B15%5D=all&a_enum%5B16%5D=4&a_enum%5B178%5D=all&a_enum%5B199%5D=all&change_attr=Poka%C5%BC jednak trochę osób zamontowało gaz wszyscy tacy wszechwiedzący

Gość enchanting
Gdybym miała tyle pieniędzy to kupiłabym sobie lepszy, ale nie wyczaruję ich, więc jak Ci nie odpowiada ten temat to nie czytaj i po kłopocie

Gość enchanting
w każdym razie dziękuję za wszystkie komentarze, ale jeśli ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia na ten temat to bardzo chętnie przeczytam :)

hej jestem mechanikiem samochodowym.to dobry wybor dla ciebie.autko male zwawe.nie montoj gazu.co jakis czas zrob mu przeglad czy nie ma wyciekow oleju.zwlaszcza na zimeringu walka rozrzadu.jesli bedziesz dbala o nie nie zlecala napraw i obslugi auta przypadkowym mechanikom bedziesz zadowolona.moja zona jezdzila punto.teraz seatem cordoba.i wiesz co.zaluje ze sprzedalem ten samochod.

do straznika f 23.zachowuj sie hamie.do kobiety mowisz.a czym ty jezdzisz wigry 3 jeszcze z komunii ci zostal.widac ze znasz sie na kogucich jajach prostaku

Gość ja mam takiego i szczerze
polecam http://speed-zone.pl/opisy.php?opisy.2398 wersja jubileuszowa 600 pojemnosc 1,1 faktycznie benzyna jest najlepsza w koncu jest ekonomiczny a i wygląd nietypowy szczególnie srodek:)

Gość OSTRZEŻENIE PRZED CHORYM
UWAGA mechanik to jest podpucha, to jest kafeteryjny onanista który podrywa nieświadome kobiety na rzekomą wiedzę mechaniczną po czym gorszy je, obrazem swojej pałki które wysyła zamiast swojego zdjęcia!

odczepcie się to że jestem gejem nie oznacza że musicie mnie atakować jak nie przestaniecie mnie przezywać to poskarże się modą

dobra przyznam się, rozpowiadam że kobiety śmierdzą rybami a tutaj udaje mechanika żeby poderwać jakąś laskę bo w mojej miejscowości wszystkie plują na mój widok, jestem prawiczkiem, mam długi nos i jędno jądro

Gość mimkaxxx
przestań czlowieku już pisać takie farmazony!!

wszyscy mnie atakujecie, czemu się mnie czepiacie i co to są farmazony jeszcze nie przerabialiśmy tego na polskim, to jest jakaś epoka literacka czy twierdzenie pitagorasa?

Gość hej ciocia
sejczol myśle ze idealny dla młodej dziewczyny jako pierwsze auto na początek mały, tani same plusy pozdr.

Gość hej ciocia
ja np. jestem mobilną panią lekkich obyczajów, dostosowałam się do czasów, klientom daje dupy w bagażniku jak rozłożę siedzenia to idealne miejsce

widzę, że podszywacze dopadli już mój topik :) też mi się wydaje, że jak na pierwszy samochód to jest ok, nie potrzebuję szpanować samochodem bo nie do tego on ma mi służyć. Poza tym studiuję dziennie więc nie stać mnie na nowy samochód, nie pracuję...

Gość naczosa
ja też studiuję, seksuologię, w ramach praktyk odbywam darmowe stosunki w burdelu

posluchaj palancie kazdy widzi kropke przy pseudonimie takze daruj sobie.szkoda komus cokolwiek podpowiedziec bo nasz zakompleksiony narod zaraz to wykorzysta przeciwko.

Gość Stefan Gitatra
ja jeszcze bral bym pod uwage corse b i lancie Y, ta ostatnia typowo kobieca wiec jak najbardziej. Wszystko ma male benzynowe silniki (tansza, bo w dieslu to znajdziesz ale to glosny motor a przy tej wadze benzyna duzo wiecej nie spali) fiat ma ten plus ze czesci sa smiesznie tanie, ale znaczenia nie ma to bo pewnie bedziesz spokojnie jezdzic. fiaty troche jak dla mnie oklepane, to tez gdybym mial swojej sprawic prezent to kupilbym Y. tak jak przedmowca.. z gazem daj sobie spokoj bo auto wiecej bedzie naprawiane jak dobrze jezdzilo. tylko jak sa podstawowe czynnosci robione bedzie wszystko si. tak apropo kiedys klient przylecial na serwis tym 1.1 no i pozniej na placu troszke tym polatalem, wiec mozna tym sobie troszke poczarowac:)

Gość KingaRydz
W/g mnie słaby pomysł popatrz lepiej na auto co jest tutaj http://ecosamochody.pl Nissan Note w/g mnie świetny materiał na pierwsze auto dla dziewczyny. Niby mały ale w środku dużo miejsca.