Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meira

Moja swiadkowa ubrała białą sukienke!!

Polecane posty

Gość Annie daj spokoj dziewczynie
Meira dokładnie! Dziewczyny udają wielce wykształcone, a pewnie same robią błędy jakich mało... Buuuu

Gość meira
Dziekuje poprzedniczce

Gość i co sie dziwisz
to byl duzy nietakt z jej strony, ale co sie dziwisz, teraz ludzie nie potrafia sie zachowac, tutaj juz byly tematy o czarnych sukienkach na wesele i laski pochwalaly taki wybor- zenada :o

Gość smieszne to co piszecie

niedawno tez brałam slub i moja świadkowa była ubrana na kolor ecri (tak jak ja) Powiem wam szczerze ze dopiero teraz na to zwrociłam uwage jak was czytam. Smieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za różn ica co kto ma? Dziewczyna ma poprostu kompleksy Gdyby to ona była szcuplejsza a ta swiadkowa nosiła rozmiar 40 to nawet by na to nie zwrociła uwagi. Poprostu drazni cie ze ona jest lepsza od ciebie (twoim zdaniem)

tym bardziej ze dziwczyna nie ubrała sie na biało!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie czytacie autorki i piszecie piwrdoły To ze dziewczyna ubrałaby sie na biało to rozumiem ze Panna Młoda mogla by sie zle czuc Ale do cholery kobieta ubrała sie na kolor kremowy ze złotym!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej isc nago. Wtedy wiadomo ze swiadkowa nie ubiarze koloru zarezerwowanego dla Panny Młodej

Po co się tak rzucasz? Za dużo nerwów jak na gadanie o kieckach obcych kobiet.;) Pozostaję przy swoim zdaniu, że świadek zachowała się nietaktownie. Wiedziała na pewno jak będzie ubrana panna młoda i powinna wpaść na to, że niestosownie jest \"robić za kopię\".

na weselu siostry narzeczonego swiadkowa ubrala sie w lniana mini na ramiączkach w kolorze bialym..do tego korale z drewna i baleriny.wygladala jak na spacer po miescie w upalne lato, a nie na uroczystosc.szczegolnie przy pannie mlodej w strojnej sukni( tez nieladnej, ale mniejsza o to) i swiatku w graniaku z ozdobami:O porazka:O

na weselu siostry narzeczonego swiadkowa ubrala sie w lniana mini na ramiączkach w kolorze bialym..do tego korale z drewna i baleriny.wygladala jak na spacer po miescie w upalne lato, a nie na uroczystosc.szczegolnie przy pannie mlodej w strojnej sukni( tez nieladnej, ale mniejsza o to) i swiatku w graniaku z ozdobami:O porazka:O

Gość głupota ludzka nie............
czytam was i zastanawiam sie po co wy tak własciwie bierzecie sluby jestescie tak plytkie wstyd

Gość wstyd to
mlaskać przy jedzeniu, pierdzieć w towarzystwie, jako gość na ślubie ubrać białą sukienkę i ubliżać obcym osobom.

Gość karrroline
ja niedługo też biorę ślub, ale nie będę miała nic przeciwko jeśli goście się też na biało poubierają. to ich sprawa, a mi będzie miło, że inni tak jak ja są ubrani w kolor, którego nie lubię :) ja bym w sumie nawet chciała mieć świadkową na biało, chociaż nie wiem czy moja się odważy... ;) Ale jeśli zależy wam, żeby tylko panna młoda była na biało to faktycznie należy pogadać o tym wcześniej ze świadkową. Ja bym swoją świadkową widziała w czymś takim chętnie: http://www.gendai.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=143

Bardzo ładna ta sukienka, karroline, taka \"ciekawa\":-)Tylko buty mi sie nie podobają, lubię cieńsze podeszwy

Gość do karrroline
skoro nie lubisz bieli to czemu ją ubierasz w dniu slubu? skoro jesteś taka wyzwolona kolorystycznie załóż czerń!:D

Gość no macie problemy
to straszne, świadkowa wyglądała lepiej niż panna młoda! koszmar nie do przeżycia.

Gość maja problemy -
okazuje się że sukienka świadkowej to priorytet Nieważna jest cała ceremonia ślubu. Najważniejsza sukienka :-) :-) :-) Chyba co niektórzy niedorośli do małżeństwa Póżniej są rozwody a zaczyna się oczywiście od SUKIENKI

Gość Evangeline
a mnie sie kompletnie nie podoba sukienka karroline na taka okolicznosc jak wesele, jest za zwykla:-)buty tez paskudne:-)

Myśle, że autorka nie przeryczała całego wesela w kiblu z powodu sukni świadkowej : "A tak pozatym to jestem mega szczesliwa mezatka!!! i przemile wspominam ten dzień" do rozwodu też jej raczej daleko :) Wiadomo, że najważniejszy w tym dniu jest sakrament, ale skoro już decydujemy się zorganizować wesele, to dobrze byłoby, żeby to miało ręce i nogi- o tym jest to forum. A skoro wesele, to oczekuje się od ludzi nieco wyczucia sytuacji, czego świadkowej zabrakło albo była złośliwa.

:D :D :D proponuje spalić świadkową na stosie, po niedzielnej sumie. Niech poniesie słuszna karę za swój niecny występek.

biorąc pod uwagę zanik znajomości manier, to teraz jak nam na dłużej odetną prąd, od razu cofniemy się do czasów jaskiniowych. :o

Hej :) Ja niedługo będę miała przyjemność świadkować mojej przyjaciółce i zastanawiam się właśnie nad kolorem sukienki. Na pewno nie założę białej, bo to u nas faktycznie duży nietakt ;) Ale różowej też nie założę, bleeeh :)

gratuluje, ja bym w życiu nie ubrała białej sukienki, no bo niby w co? w zieloną marynarkę? ja do ślubu miałam białą suknię ze srebrnym haftem na dole, a moja świadkowa miała identyczną prawie ( białą, do kolan z identycznym haftem). Chciałam tak, bo mam świadomość swojej wartości i wiem, że fakt identycznej kreacji blisko mnie niczego mi nie ujmuje. szkoda, ze niektrozy maja kompleks nizszosci

Ja bym tego nie nazwała kompleksem niższości, ale tego dnia to nawet tak na zdjęciach lepiej wygląda jak panna młoda się wyróżnią tą jasną (bo niekoniecznie białą) kreacją. Świadkowa ma pełen wybór kolorów, więc po co ma akurat zakładać taką jak panna młoda?

jak panna młoda jest pasztetem, to nawet świadkowa w worku płóciennym czy goscie omotani sznurkami tylko, tego faktu nie zmienia.

Gość to jest kwestia
to jest kwestia dobrego wychowania, taktu (lub ich braku), a nie tego czy panna mloda ma kompleksy czy nie. oczywiscie ze swiadkowa, ani inny gosc weselny nie powinien konkurowac z panna mloda, bo to jest jej dzien. jesli ktos w takiej wytuacji chce robic pannie mlodej konkurencje to chyba raczej swoje kompleksy leczy, albo ma potrzebe bycia w centrum, w kazdym razie pokazuje ze jest burakiem, bo jak lasencja chce blyszczec to niech sobie do tego inna okazje wybierze.

Suma w południe, za ok. 10 godzin. Świadkowej niewiele pozostało... Jak WYPADA przyodziać się na taką uroczystość? Nie chcę być następna na stosie...

Gość aroma
Dziwię się tylko czemu panna młoda nie spytała sie (tak z czystej ciekawości) jaką sukienke założy świadkowa?! To takie zwykłe pytanie- tym bardziej, że słyszałam o pannach młodych, które ,,narzucały" jak ma wyglądać jej świadkowa- np. załóż rózowa sukienkę i miej rozpuszczone włosy- bo ja będe miała koka - to ładnie wyjdziemy na zdjęciach ;) To juz dla mnie przesada- ale na pewno będę wiedziała jakiego koloru suknię/sukienkę będzie miała moja przyjacółka :)

Gość A CZY WY WIECIE
A CZY WY WIECIE ZE ZAZDROść TO GRZECH śMIERTELNY...? a wy zamiast myslec o przysiedze ktora składacie raz w zyciu z miłosci do mezczyzny ktorego macie przed soba..........myslicie ze swiadkowa wyglada lepiej niz wy żAłOSNE Moze postawcie przed wejsciem do koscioła bramki Brzydkie Panie wpuszczajcie a ładnych nie. Bo tak naprawde jesli jestes brzydka a swiadkowa ładna to czy ona załozy worek na ziemniaki czy kremowa sukienke to i tak bedzie wygladała lepiej od ciebie