Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remika21

czy z dziecmi ..

Polecane posty

Gość remika21

rozwodników da się stworzyć związek?? jestem z chlopakiem ktorego rodzice rozwiedli sie jak mial 12 lat, teraz ma 20 . Ciagle mowi ze jest nerowowy, czesto wybucha i mi mowi ze ja nie rozumiem jak on ma ciezko, bo jestem z normalnej , kochajacej rodziny. Rodzice dalej drą koty a on zamiast sie uczyc szuka ciagle nowej pracy i narzeka , bo na nic nie ma. Pomoc mu jakos czy dac sobie spokoj

Gość kwa-kwa
oczywiscie, ze mozna z takimi dziecmi stworzyc fajny zwiazek... ale nie z Twoim pajacem! mysle, ze on jest inny, rozkapryszony i cale zycie bedzie obwinial wszystkich wokol za swoje niepowodzenia, bedzie wszystkim wmawial, ze nikt go nie rozumie, ze on taki biedny... do jasnej cholery! jest juz dorosly i niech bierze sprawy w swoje rece! i niech nie patrzy na przeszlosc! niech doceni to, co ma pieknego i wyjatkowego w zyciu! jest wiele dzieci, ktorzy w ogole nie maja rodzicow, albo sa w gorszej sytuacji niz on wydaje mi sie, ze to taki nerwus, ktory mysli, ze moze ciagle baidolic i wszyscy wokol beda go zalowac i sie litowac... :-O

Gość nie wiadomo co chca
ty nie jestes winna ze on mial takie zycie, tacy ludzie to worek bez dna, tylko im malo a winny caly swiat

Gość 19.9
nigdy sie nie zdradza bez powodu:]

To nie tak , po prostu jakos podswiadomie wybierałam facetów , o których wszyscy wiedzieli ,ze zdradzaja wszystkie swoje dziewczyny na prawo i lewo tylko do mnie to na koncu docierało:/ Teraz jestem sama i mi dobrze:)

Gość a za co ma sie uczyc jak
starzy maja go w dupie. nie zrozumiecie jak nie przezyjecie

Gość remika21
ale on mowi ze chce studiowac, ale caly czas tylk o tej kasie, ciagle pozycza na prawo i lewo, ja tez mu juz tez dawalam. najgorsze ze jest caly czas taki nerowowy

Gość no to chyba musi pracowac
bo skad wezmie kase. jestem w podobnej sytuacji, tez jestem strasznie nerwowa.

Nie lubie nerwusów...jak pozycza to i nieodpowiedzialny..Ja bym takiego nie chciała:PBez wzgledu czy od rozwodnikow czy nie

Gość do remika21
ma 20 lat, to dzieciak nie jest studiowac moze zaocznie , jak jest lipnie z kasą w domu to niech poszuka czegos na temat stypedndiow socjalnych, mam kolege co mial baardzo krucho w domu i wlasnie sie duuzo uczyl, bo nic inego nie mial do zaoferowania, studia wyzyl dzieki socjalnemu i naukowemu stypendium, a teraz uczy sie na sędzieggo, a i ma zeby pomoagac swoim starym i czworce rodzenstwa da sie jak bedzie plakac i narzekac to nic w zyciu nie zmieni

Gość do remika21
ma 20 lat, to dzieciak nie jest studiowac moze zaocznie , jak jest lipnie z kasą w domu to niech poszuka czegos na temat stypedndiow socjalnych, mam kolege co mial baardzo krucho w domu i wlasnie sie duuzo uczyl, bo nic inego nie mial do zaoferowania, studia wyzyl dzieki socjalnemu i naukowemu stypendium, a teraz uczy sie na sędzieggo, a i ma zeby pomoagac swoim starym i czworce rodzenstwa da sie jak bedzie plakac i narzekac to nic w zyciu nie zmieni

Gość no ja pracowalam 2 lata
teraz studiuje zaocznie i pracuje.tak tez sie da.

Gość fajnie niby jest
a co maja powiedziec ludzie co wojne przezyli, ci to dopiero mieli trudna mlodość